maçtan snra qörüşcez hepinizle AYRI AYRI :D
minoo Üye İntifada' Alıntı: nasıl görüşücezki siz bir ay uğramassınız foruma Genişletmek için tıkla ... abisi nye qelmeyelim yenilsek aşkımızdan eksilcek mi bşey?hayır!
İntifada' Alıntı: nasıl görüşücezki siz bir ay uğramassınız foruma Genişletmek için tıkla ... abisi nye qelmeyelim yenilsek aşkımızdan eksilcek mi bşey?hayır!
minoo Üye ewt Sibelcm pazar qnüne kdr biz yencez,hyr biz yencez muhabbeti olcak.pazar maçtan snra da hücum sahneleri oynancak
ewt Sibelcm pazar qnüne kdr biz yencez,hyr biz yencez muhabbeti olcak.pazar maçtan snra da hücum sahneleri oynancak
minoo Üye taktın intertotoya Levent abi ya..sen önmzdeki maça baksana. --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: tekrar selam millet... Genişletmek için tıkla ... slm canım benm hoşqeldn..nbr
taktın intertotoya Levent abi ya..sen önmzdeki maça baksana. --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: tekrar selam millet... Genişletmek için tıkla ... slm canım benm hoşqeldn..nbr
Yağmur Üye selam levent.. --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: neyse ben kaçar, iyi geceler gececiler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
selam levent.. --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: neyse ben kaçar, iyi geceler gececiler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
tragedie Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: neyse ben kaçar, iyi geceler gececiler Genişletmek için tıkla ... hüseyin kal saglıcaklan kardeşim
Love Prince' Alıntı: neyse ben kaçar, iyi geceler gececiler Genişletmek için tıkla ... hüseyin kal saglıcaklan kardeşim