İlginç Bir Klasör Gizleme Özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
İlginç Bir Klasör Gizleme Özelliği
Kimse tarafından görünmesini istemediğiniz dosya ve klasörlerinizi bir klasör içine doldurun. Klasör üzerinde farenin sağ tuşunu tıklayıp yeniden adlandır (klasör seçiliyken F2 tuşuna basın) klasör ismini yeniden adlandırırken şu işlemi yapacağız ; Alt tuşu basılıyken 0160 rakamlarını tıklayacağız (Alt + 0160) böylelikle klasör ismini boş bir şekilde tamamlayacağız. Şimdi sıra isimsiz klasörümüzün üzerinde farenin sağ tuşunu tıklayıp Özellikler komutunu tıklamaya geldi ; açılan menüden Özelleştir sekmesine gelelim, açılan menüden Simge Değiştir düğmesini tıklayalım. İşte burası önemli Boş Simgeyi seçelim. Uygulamamızı sonlandırmak için uygula > tamam deyip sonucunu görelim.

not: ilk başta hiçbişey görmüyeceksiniz bi kere tıklayın ufak bi renklenme olacak işte klasörünüz kaybederim diyosanız görünen bir klasör içinde biriktirin nası olsa biri bulsada içi boş deyip çıkacaktır

• Beğen
Tepkiler: asi6547, Türe, ..butteRfly.. ve 2 diğerleri

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bilgi için çok saol :oke:

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bilgin için saol teşekkür ederim

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Çok saol çok işime yaradı...

Prootsar

Prootsar

Üye
valla benim PC de nası olsa içi boş deyip silerler klasörü:)

umayt

Üye
çok saolo babamdan bazı şeyleri sakladımm

123456789.

123456789.

Üye
F5 yani yenile yapılıca gözüküyo otaktiği uygulayınca ama özelliklerdengizli seçeneği işaretlerseniz ozaman hiç gözüknmez araçlardan gizliklasörleri göster deyinceye kadar ama şimdiler de bir virüs var gizli dasya ve klasörler şeçeneğini hep kapalı tutuyoo bundanda biz f% kurtarır klasör içinde F5 ara mayı açar ve ileri düzey seçenekeler den gizli klasörride ara dedikten sonra hiç bir şey yazmadan arama yapın ve karşınızda bütün gizli klasörler tabi gizli klasöleri özellikler den düzeltirseniz bir da ha arama yapıp bulmanıza gerek kalmaz:D

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
saolasn kardes

kemal21

kemal21

Üye
Bunu unutmam ama ctrl+a bunu çözer

salih1906baba

salih1906baba

Üye
saolasın ama bu burda defalarca anlatıldı

exorcist

exorcist

Üye
sağol

kraldost

kraldost

Üye
o biri klasor boş deyip ya silerse gereksiz diye o zaman ne olacak mesela ben ben bütün boş klasörleri silerim

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
unutmuştum,iyi oldu bu :)

Türe

Türe

Üye
konu kesinlikle sabitlenmeli çok faydalı bir bilgi dostum :tşk: :oke:

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
TeşekkürLer ..