5800 güncellestirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncellestirme
arkadaslar ben anlayamıyorum ya cok ilginc ya ben yeni bugun bir tane daha 5800 aldım ama v31 sürümlü ayrıca nemesisten kodu degiştirdim yeni kodu ekledim yeni sürüm güncel sürüm yok v31 var dedi yüklensinmi dedi yükle dedim sonra baktımki 3 saat olmus daha 80 mb yüklemiş sinirlendim kablayu cıkardım sonra yeniden 1 saat sonra taktım bu seferde 80 mb den devam etti baslamaya 100 geldi derken birden sıfırladı yeniden bastan yüklüyor ama v31 yüklüyor ya ben v40 nasıl yüklicem bir yardımcı olun lütfen msn adresimide verebilirim yardımcı olun lütfen [email protected] bekliyorum güzel insanlar:vur

• Beğen
Tepkiler: dusspit

aryscat

aryscat

Üye
5800 hack konusunda direk flash atma var. Hem telefonda hackli olur . Rahat rahat kullanırsın makinayı...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
5800 hack konusunda direk flash atma var. Hem telefonda hackli olur . Rahat rahat kullanırsın makinayı...

bu nasıl olacak dediğin bana linki verirmisin yabmaya calısayım ayrıca su an versiyonın v31 bunuda göz önünde bulundur

aryscat

aryscat

Üye
S60v5 uygulamaları içerisinde sistem modifikasyon uygulamaları var orada bununla ilgili birsürü konu var. Sen üst konuyu kullan V31 sorun değil. Cepten giriyorum. Link vermek zor oluyor.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 uygulamaları içerisinde sistem modifikasyon uygulamaları var orada bununla ilgili birsürü konu var. Sen üst konuyu kullan V31 sorun değil. Cepten giriyorum. Link vermek zor oluyor.

eyvallah güzel insan teşk hemen bakıyorum :oke:

aryscat

aryscat

Üye
Kolay gelsin. Zor iş ama imkansız değil...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar gercekten bir yardımcı olurmusunuz lütfen rica ediyorum yeni 0559083: Euro2 Turkey RED diye bu kodu ekliyorum ve yine v31 sürüm güncellemesini buldu diyor yani bir türlü v40 bulamıyor kendi orjinal kodunu ekliyorum bu seferde zaten yeni sürümdesininz güncele gerek yok diyor ne yapsam bir türlü v40 olmuyor lütfen bilen birisi yardim etsin :(

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
kafam kazan gibi oldu aksam 18 : 00 den sabahın 04:03 ü oldu hala yapamadım ve cok canım sıkılıyor ::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar lütfen ama resimdede eklediğim gibi oluyor bir türlü cıkamadım işin icinden yardımcı olurmusunuz bu koddan baska kod varmı ekleyecegimiz ya bir türlü olmuyor canım sıkılıyor ya iki gundur kafamı mesgul ediyor :(

darkinfantasy

Üye
kardeş vaktinde aynı sıkıntıyı bende yaşadım versıyon guncellestırmesı yapamadım...ve solugu bir nokia bayiisinde aldım..yarım saat ıcersınde v40 surumunu telefonuma yukledıler..faturanı da goturmeyı unutma ;)

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş vaktinde aynı sıkıntıyı bende yaşadım versıyon guncellestırmesı yapamadım...ve solugu bir nokia bayiisinde aldım..yarım saat ıcersınde v40 surumunu telefonuma yukledıler..faturanı da goturmeyı unutma ;)

cok güzel diyorsunda o dediğin aksarayda yok yani aksarayda nokia bayisi yok konyada var bir versiyon yüzünden konyayamı göndereyim

ya daha önce 3 tane telefonda yaptım birde bana uzmanı diye getirdiler yaptım yahu bu benim kendi telime yani ikinci telime yapamıyorum halada ugrasıyorum ve sinirimden aglamak üzereyim :( :ağlarım: :vur

karloff

Üye
arkadaslar gercekten bir yardımcı olurmusunuz lütfen rica ediyorum yeni 0559083: Euro2 Turkey RED diye bu kodu ekliyorum ve yine v31 sürüm güncellemesini buldu diyor yani bir türlü v40 bulamıyor kendi orjinal kodunu ekliyorum bu seferde zaten yeni sürümdesininz güncele gerek yok diyor ne yapsam bir türlü v40 olmuyor lütfen bilen birisi yardim etsin :(

Navi kodunu (0587676) denedinmi arkadaşım??

rapyanist

Üye
arkadaşlar bişi sorcam 5800 da yüklediğimiz bişiyi uygulamardan nasıl silcez?

o.unal

Üye
Uygulamalar bölümüne geldiğinde seçeneklerden düzenleye geliyorsun. Sonra istediğin programı seçili hale getirdikten sonra yine seçeneklerden kaldır demen yeterli.

Ancak ben de şu yüklemeyi evde yapmak istiyorum. Eğer yapamazsam birkaç haftaya kalmaz Nokia'cının yolunu tutarım. Ama bilmek istediğim v40 yüklenirken herhalde daha önceden yüklediğim programlar silinecektir. Bir de karta zararı dokunur mu? telefon numaralarım silinir mi? Çok şey mi istiyorum?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi

kocero40

Üye

Navi kodunu (0587676) denedinmi arkadaşım??

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html
ben burdan telefonuma hem türkçe dil kodu ekledim hemde v 40 yaptım bakarsan yardımı olur diye umuyorum

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html
ben burdan telefonuma hem türkçe dil kodu ekledim hemde v 40 yaptım bakarsan yardımı olur diye umuyorum

cok saol güzel insan teşk emeklerin ve düşüncen icin yalnız butun kodları denedim kabul etmedi navi kodu denedim yani gri temali kodu denedim ve onu kabul etti su anda yeni versiyon yüklendi ama kırmızı telefonuma kırmızı tema yerine gri tema oldu buda bir degişiklik oldu güzelde oldu alıstım bunada :oke:

absaros

absaros

Üye
kardeş turkey navi black kodunu yükle nemesisten. black teması geliyor ama v40 ı yüklüyor. navigasyonda sınırsız oluyor bu arada

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş turkey navi black kodunu yükle nemesisten. black teması geliyor ama v40 ı yüklüyor. navigasyonda sınırsız oluyor bu arada

aynen dediğin gibi yaptım bu sekilde oldu :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt