eti tamdabu oyunu oyna kontor dk kazan tum operatorler

Sponsorlu Bağlantılar

hayalist

hayalist

Üye
150 saniyemi :hmmm:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

benim vodafone hattıma da 300 sn gelmis sanirim buda 20 lik bonus yaw bu tel bunuda bzdu 20 knt nerde 300 sn nerde:off::off::hmmm

20 kontörle zaten 5 dakika yani 300 saniye konuşulmuyor muydu? Değişen ne var ki?

er7705

er7705

Üye
:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

hayalist

hayalist

Üye
Az önce 10 TL yüklendi. Sistem TL'ye geçince belki yüklenen TL'ler kullanım süresini uzatır diye umuyordum ama malesef :off:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
10 tl kacinciydin da yuklendi

izmirligenc

izmirligenc

Üye
banada bugun 10 tl geldi

--------------- Ekleme ---------------

vdafona gelen dakayi kalan olarak faaln nasil ogreniyorz bilgisi olan varmi suan hatta knt yok sms geldi etiden 600 sn die arayinca falan soylemiyor

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
etinin hatası yüzünden 18 tl den oldum

er7705

er7705

Üye
etinin hatası yüzünden 18 tl den oldum

sorun ne bizde aynı hataya düşmeyelim
cuma günkü bonusum yüklenmedi aksam saat 10 gibi denk gelmişti gelmeyen baska varmı acaba

birde 3 seviyede hiç bonus kazanan varmı varsa kaç kontör geliyo teşekkurler

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
eti bir hata yapmıs ben seviye 3 te 2. olmama ragmen hattıma 18 tl yüklenmedi nedeni kazandıktan sonra 3 gun gecmemis ben 1 nisanda seviye 2 de 2. oldum 5 nisanda tekrar seviye 3 te 2. oldum burada 3 gun gecti ama eti hata yapmıs ve bana yüklenecek tl yi benden sonraki üyeye yüklemisler

izmirligenc

izmirligenc

Üye
mail atin mi hata yaptik dediler mi ki :hmmm

ibrahim539

ibrahim539

Üye
1. Seviyede 2TL Kazandım Bugün Hattıma Yüklendi

izmirligenc

izmirligenc

Üye
YA arkadaslar bu vodafonda gelen kontur nereye gidiyor 20 tl gecik yuklenmis fakat ne arama yapiyor ne bisi kontur yukledik yine ondan dusuyor etiden gelen yok ortada bu nasil ogreniyorsunuz

hayalist

hayalist

Üye
ya arkadaslar bu vodafonda gelen kontur nereye gidiyor 20 tl gecik yuklenmis fakat ne arama yapiyor ne bisi kontur yukledik yine ondan dusuyor etiden gelen yok ortada bu nasil ogreniyorsunuz

*123#5#

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kotu benim icin bisiye yaramiyor ozaman avea ne guzel heryone sms te de kullaniliyor

er7705

er7705

Üye
vodafone da bana 2.seviyede 600 saniye geliyo size neden farklı acaba

izmirligenc

izmirligenc

Üye
tamam dogru bizede farkli gelmiyor ki siralamadan aldik biz onuda

2 VE 3 seviyede oynarken kimin kac puanda oldugunu nasil anliyoruz mesela birde skor tabelasinda gozukyor 2 3 seviyeyi nerden goruyoruz

Üst Alt