5800 da rehbere kayıtlı isim görünmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

mak3615

Üye
    Konu Sahibi
5800 da rehbere kayıtlı isim görünmüyor
arkadaşlar 5800 telefonumun rehberine kayıt ettiğim bazı kişiler beni aradığında ekranda isim görünmüyor sadece arayanın telefon numarası görünüyor. bunun çözümü nedir ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o kişiler telefonun rehberinde kayıtlı mı?

mak3615

Üye
    Konu Sahibi
evet kayıtlı oldukları halde isim çıkmıyor aramalarda ama ben arama yaparsam rehberden bakarak o zaman isim çıkıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
onları sim kartada kaydet..

mak3615

Üye
    Konu Sahibi
sim karta kayıtlı olmayan numaraları göstermiyor mu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen kaydet..

mak3615

Üye
    Konu Sahibi
tamam kaydettim de sim hafızası 250 yetmedi. bakalım ne olacak sonuç ?

celibar

celibar

Üye
aynı numarayı birden fazla isimle kaydetmiş olabilirsin.telefon hangi ismi göstereceğini bilemedigi için sadece numarayı gösterir.

mak3615

Üye
    Konu Sahibi
celibar kardeş senin dedigin olabilir bi kontrol edecegim çünkü bazı isimler aramalarda görünüyor ama bazıları görün müyor sağol büyük ihtimalle senin dediğin gibi birden fazla kayıt var galiba bazı kişilerde

El Guapo

Üye
benim rehberimde aynen böyle bir isimden 3-4 tane var ? Arayanın ismi çıkmıyor.Mesela babam isimli kayıdı sildim komple sıfırdan kaydettim düzeldi.Ama hepsine tek tek yapamam bunu pratik olması için ne yapmamı önerirsiniz geçen gün uğraşıyım derken bazı numaraları komple silmişim hafızadan simden..

celibar

celibar

Üye
teli pcsuit le bağla pcsuitten rehbere gir düzenle veya rehberi hafıza kartına yükle hafıza kartını bilgisayara tak düzenle.

mak3615

Üye
    Konu Sahibi
celibar arkadaşım aynen dediğin gibi bir aynı numara birden fazla isim altında kayıtlı ise telefon arayanın ismini göstermiyor. teşekkürler.

Üst Alt