Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye
olabilir.çünkü i-la-ç programlar için cr*ck dediğimiz şey o yüzden normal

bandobras

bandobras

Üye
i-l-a-ç diğer anlamı C'Rack oyunlarda kullanılan ondan yasaklıdır herhalde...

minoo

minoo

Üye
bn de ilk yazdıqımda dedim yanlş yazdm qaliba :ehe forum kandırdı bzi :D

Yağmur

Üye
hmm anladım saol aydınlattığım için halilcim bende diyorum noluyo

--------------- Ekleme ---------------

bn de ilk yazdıqımda dedim yanlş yazdm qaliba :ehe forum kandırdı bzi :D
aynen... kendimden şüphelendim :ehe

bandobras

bandobras

Üye
Aman şu internete dikkat edin...daha 1-2 hafta önce Hukuk dersinde konusu geçti...:) yazdınız kelimeler yüzünden Ağır cezalar yiyebilirsiniz:D

minoo

minoo

Üye
mesela nasıl cezalar ya da nsl kelimeler :D

Yağmur

Üye
ne yazıyoruz ki hasan ben bişey yazmıyorum walla o kelimeninde böyle olduğunu sizden öğrendim :ehe

Perfect!

Üye
aynen forumda çok bişey olmaz forumun kuralları var zaten ama bloglarda dikkat etmek lazım

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
merhaba in gençler :)

minoo

minoo

Üye
hşqeldn Levent abi :D

Perfect!

Üye
ne yazıyoruz ki hasan ben bişey yazmıyorum walla o kelimeninde böyle olduğunu sizden öğrendim :ehe

her sitede böyle değildir kurallar ama maxicepte kullanmak yasak

iyi geceler levent abi

Yağmur

Üye
hoşgeldin levent... bizde !laç kelimesini neden yazamadığımızı tartışıyorduk :ehe

minoo

minoo

Üye
ewt abi beyin fırtınası yapıyorz :ehe

bandobras

bandobras

Üye
ben örnek verdim...sınıfta geçen bir örnekle başlıyalım...
misal MSNde biriyle kavga ediyorsunuz ve siz ona anobolic Quality dediniz...:D sonra hemen arkasına dediniz yani kısacası dizdiniz küfürleri...eğer o şahıs sizi gidip polise şikayet ederse önce onun PC incelemeye alınıyor ve o yazılar okunuyor haklı bulunrsa hemen sizin evinize gelip HDD niz alınıyor...ve polis başlıyor konuşmayı buluyor 1.000-3.000 tl arası ceza ordan geliyor yaklaşık...Sonra adamlar diyorlarki bu pcyi aldıkta aldık bakalım bakalım yasadışı başka program varmı...
Antivirüs programlarınızın Seri numarasından tutun MP3 Film özellikle ***** bulunduğu anda...cezanız 2ye 3 e katlanıyor ayrıca 6 ayla 5 yıla kadar hapis başlıyor...o yüzden aman dikkat kime ne dediğinize dikkat edin :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah gençler hoş buldum ssk yok bende ilaçtan bahsetmeyin yav

minoo

minoo

Üye
o da yazamadı :D i-l-a-çtan yazdı tan çıktı sadece :D

Perfect!

Üye
benim pc yi alsalar müebbet yerim garanti :D valla yaş 18 i de geçti direk içerdeyiz.

Yağmur

Üye
o zaman sorun yok ben zaten küfretmem yasal olmayan programım yok ***** işim olmaz ama mp3 konusunu bilemeyeceğim :ehe

bandobras

bandobras

Üye
merak etme eminim türkiyede 18-25 yaş arası erkek PC kullanıcıların evine girseler erkek azalması yaşanır:D

Perfect!

Üye
kardeşim i-la-ç yasaklı kelime eczaneciler isyanda marketlerde de satılırsa yandık :D

merak etme eminim türkiyede 18-25 yaş arası erkek PC kullanıcıların evine girseler erkek azalması yaşanır:D

80 gb hdd var 70 i falan prog. dolu sadece :D

Üst Alt