Format Factory 5800 İÇİN AVİ-MPEG-DVD-HATTA BLUERAY FORMATLARI DÖNÜŞTÜRÜP İZLEYEBİLİRSİNİZ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Format Factory 5800 İÇİN AVİ-MPEG-DVD-HATTA BLUERAY FORMATLARI DÖNÜŞTÜRÜP İZLEYEBİLİRSİNİZ!!!
Arkadaşlar bu forumda bi çok yerde gördüm arkadaşlar film atıp telefona izleyemiyor yada çeşitli programlarda takılmalar oluyomuş falan filan bu programı önermek istedim bu programı bilgisayarınıza kurun istediğiniz tüm videoları 5800 için dönüştürüp telefona atıyosunuz HD kalitede film izleyebilirsiniz program ücretsizdir ve hızlıdır videoları bilgisayarınızın hızına göre hızlı bir şekilde istediğiniz formata dönüştürür kullanımı kolaydır ve 58xxX Seceneği mevcut dönüştürmek istediğiniz filmi programa atın daha sonra mobil aygıt sekmesınden 5800 ı seçin başla deyin gerisini program sizin için halletsin ve dönüşmüş videoyu telefonunuza atın gercekten kaliteli bir görüntü ile filmlerinizi videolarınızı sorunsuz izleyin...

• Beğen
Tepkiler: aleko978, eroğlu, yakışıklı58 ve 2 diğerleri

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaşlar bu forumda bi çok yerde gördüm arkadaşlar film atıp telefona izleyemiyor yada çeşitli programlarda takılmalar oluyomuş falan filan bu programı önermek istedim bu programı bilgisayarınıza kurun istediğiniz tüm videoları 5800 için dönüştürüp telefona atıyosunuz HD kalitede film izleyebilirsiniz program ücretsizdir ve hızlıdır videoları bilgisayarınızın hızına göre hızlı bir şekilde istediğiniz formata dönüştürür kullanımı kolaydır ve 58xxX Seceneği mevcut dönüştürmek istediğiniz filmi programa atın daha sonra mobil aygıt sekmesınden 5800 ı seçin başla deyin gerisini program sizin için halletsin ve dönüşmüş videoyu telefonunuza atın gercekten kaliteli bir görüntü ile filmlerinizi videolarınızı sorunsuz izleyin...

bu site mutlaka üyelik istiyor...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım daha detaylı nasıl anlatabılırım bılmıyorum ama üyelik falan istediği yok tıkladığın sitede az aşşağıda DOWNLOAD FORMAT FACTORY yazıyo onu tıklayıp ındıreceksın bu kadar basit.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bunların hicbirine gerek yok pc suiti ile de aynısı oluyor hemde programsız

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
oluyor ama kalite? bi pc suitle yap bide bu programla yap bakalım kalitesine bi bak videonun...sonra yorum yaparsın.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
oluyor ama kalite? bi pc suitle yap bide bu programla yap bakalım kalitesine bi bak videonun...sonra yorum yaparsın.

haklısın olabilir kabul ediyorum lakin ama sen telde tv kalitesi beklersen mb lerine yetişemessinki ayrıca pc suitede okadarda kalitesiz degil ben yüklüyorum gayet kaliteli hemde mb olayını cok düşürüyor yani bir film yerine 3 film ekleyebiliyıorsun ama tabi herkes fikrinde hürdür lakin cokta kalıteli olsun diye bu kadar mb ye ve zamana degmez gibime geliyor yinede paylasımın ve bilgilerin icin teşk:oke:

kaysersoze24

Üye
teşekkür ederim

daniel_23

daniel_23

Üye
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı anlatımla beraber lütfen araştırma yapmadan konu açma :nono:

özcan_dal

Üye
ben bulamadım bluray formatını yok listede resimli acıklama koyarsanız iyi olur tşklr

rackyella

rackyella

Üye
windows 7 kullanıyorsanız gerek yok 5800 pc suite ile baglayın sonra istediginiz neyse video flim hd bluray ne olursa olsun hafıza kartından istediginiz yeri secin ve yapıştırın win 7 size bu formatı telefonuz acmıyacaktır isterseniz ben cevirebilirm diyecek sizde cevir derseniz otomatik olarak en yüksek kalitede cevirecektir kolay gelsin

Hertuslu75

Üye
ya format factory e ilk indirişte 40 günlük deme süresi var diyo o nedir

bensukru

Üye
dvdvideosoft programında var arkadaşlar süper
Er kalite çeviriyor tavsiye ederim

ahmetc503

c503 için hangi formata çevirmeliyim en kaliteli

Nokia001

Üye
Bende virüslü dedi.Engellendi indiremedim.

Üst Alt