bende göremedim. :(
Yağmur Üye arslansem' Alıntı: Taş mı görmedik hayatımızda boşverin yaa Genişletmek için tıkla ... bencede zaten burda görülecek gibi değil gökyüzü kızıllaşmış kar havası var... --------------- Ekleme --------------- levent gelmedi bakalım o gördü mü
arslansem' Alıntı: Taş mı görmedik hayatımızda boşverin yaa Genişletmek için tıkla ... bencede zaten burda görülecek gibi değil gökyüzü kızıllaşmış kar havası var... --------------- Ekleme --------------- levent gelmedi bakalım o gördü mü
Perfect! Üye neyse yarın haberlerde görürüz napalım --------------- Ekleme --------------- sakın taş leventin eve düşmesin... nerde kaldı ki
neyse yarın haberlerde görürüz napalım --------------- Ekleme --------------- sakın taş leventin eve düşmesin... nerde kaldı ki
tragedie Emekli Yönetici yok ya bizim burdanda geçmedi havada çok bulut var zaten --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Ben kaçar..Yarın sınav var iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... semih kal saglıcaklan
yok ya bizim burdanda geçmedi havada çok bulut var zaten --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Ben kaçar..Yarın sınav var iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... semih kal saglıcaklan
tragedie Emekli Yönetici ufuk düşmedi taş kafama buradayım --------------- Ekleme --------------- semih sınavdan 5 almadan gelme
ufuk düşmedi taş kafama buradayım --------------- Ekleme --------------- semih sınavdan 5 almadan gelme
tragedie Emekli Yönetici korkmayın yav bir şey olmadı bana halil kal saglıcaklan bir taşı göremedin bende sana güvenmiştim