avea harbi tarifeye üye olmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sfbcr

Üye
    Konu Sahibi
avea harbi tarifeye üye olmayın
çok kötü bi günde 120 kontor yedi

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bi gunde 120 konturu nasil yiycek arkadas kim bilir ne yapmissindir hemen karalama bilip bilmeden sen kayit oldun mu sana kaydin yapilmis tarife gecisi die msj geldimi hemen ole harbi ol demek le harbi olunmaz yani basvurun aktif olmadan aramassindir ayrica hangi tarifedsin ve hangi hatti aradin

colaturka14

Üye
****** 1sn bile olsa hemen yakalıyor.

sfbcr

Üye
    Konu Sahibi
Walla arkadaş msj da geldi aradılarda ayrıca serviste yaptırdım müşteri hizmetlerinide aradım avea iyide sadece harbi tarife kötüüü

semkin

Üye
harbi tarife tam bir fiyasko cok büyük bir kampanya gibi tanıtılıyo fakat reklamlarda gösterilmeyenler var.
kampanya şartları aksam 08:00 - 12:00 arası yani 4 saat ayrıca ilk 200.000 kişiye

xkhanizmx

Üye
arkadaşım doğru söylüyör sakın üye olmayın msj ve interneti iptal edebiliyorsun ama konuşma iptal edilmiyor 80 kuruşunuzu yiyor hergün

izmirligenc

izmirligenc

Üye
iptal etmeniz icin tarifenizi degismeniz lazim

sfbcr

Üye
    Konu Sahibi
bencede walla üye olmayın arkdaşlar 1 ton masraf ilk üye olduğunda 6 kontörden hariç 30 kontor alıyodu fakat bende nçok götürdü

ömer faruk 262

Üye
peki nasıl başka tarifeye geçcez aynı sorun bendede war?

624688

624688

Üye
arkadaşlar bana göre en iyi tarife genç tarife

sfbcr

Üye
    Konu Sahibi
walla 1ay dolmadıysa müşteri hizmetlerini ara geç istediğin tarifeye 1 dolduysa online de deiştirebilirsin

--mm33rrtt--

Üye
avea online işlemlerden avea bayisine giderek yada müşteri hizmetlerini arayarak başka bir tarifeye geçebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt