nokia 5800 lara ücretsiz navigasyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ffpenny

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 lara ücretsiz navigasyon sorunu
merhaba sitede anlatıldığı gibi bütün erişim noktalarını sildim, ayarları belirttiğiniz gibi yaptım dün eve giderken araçta sorunsuz kullandım ücretsiz buraya kadar her şey güzeldi, eve gittiğimde wlan üzerinden internete bağlanmak istedim kesinlikle hiç bir ağ göremedi bulamadı turkcell üzerinden de internete giremedim. Daha sonra turkceli arayıp bütün internet ayarlarımı tekrar istedim gönderdiler kaydettim. Daha sonra facebook a girerek deneme yapıyım dedim fakat internete bağlanırken bu seferde direk turkcell internet üzerinden bağlanıyor bana hiç bir şekilde sormuyor nerden bağlanıyım diye sim kartıda çıkartıp taktım hiç bir şekilde olmuyor. Lütfen bana ne yapmam gerektiğini açıklaycı ve basit bir dille anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hiç bir şekilde wlan ayarları olmuyor wirelessle bağlanamıyorum uygulamardan facebook a bağlanmak istediğimde direk turkcell wap üzerinden bağlanıyor her zaman sor seçeneğini işaretlediim halde wlan ağı arama vs menüsü çıkmıyor direk turkcell internet üzerinden bağlanmaya çalışıyor ne yapamalıyım lütfen yardım. ben wirelessten bağlanmak istiyorum ve navigasyounda ücretsiz kullanmak istiyorum yeri gelince turkcell internetide kullanmak istiyorum yani bana telefonu ilk aldığımdaki gibi hiç bir şey sormadan direk bağlanmasın turkcell internet üzerinden lütfen bir yardım

Sholder

Üye
evet arkadaşlar bende de aynı sorun var yardımcı olun lütfen

Paranoya

Paranoya

Üye
Bilenler yazsa şuraya ne güzel olur .

idris_35

idris_35

Üye
Ayarlar/Bağlantılar/Hedefler/internet/

buraya kadar gel ve yeni bağlantı oluştur wlan..

orger

Üye
beyler eğer ücretsiz navi için ayarları sildiyseniz wap 2222 ayarları alın kayıt edin ole girin ücretsiz navi için için siz kendi int ayarlarınızı sildiniz...

power-b

Üye
hiç uraşmayın.

ne yapın?

hatsız modu tercih edin biliyorsunuz hatlı durumda navi şarzı daha çok gider hemen kalırsınız oracıkta. aynen işte öyle yapın hatsız modunu tercih edin sonra keyfine bak. püfür püfür...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
merhaba sitede anlatıldığı gibi bütün erişim noktalarını sildim, ayarları belirttiğiniz gibi yaptım dün eve giderken araçta sorunsuz kullandım ücretsiz buraya kadar her şey güzeldi, eve gittiğimde wlan üzerinden internete bağlanmak istedim kesinlikle hiç bir ağ göremedi bulamadı turkcell üzerinden de internete giremedim. Daha sonra turkceli arayıp bütün internet ayarlarımı tekrar istedim gönderdiler kaydettim. Daha sonra facebook a girerek deneme yapıyım dedim fakat internete bağlanırken bu seferde direk turkcell internet üzerinden bağlanıyor bana hiç bir şekilde sormuyor nerden bağlanıyım diye sim kartıda çıkartıp taktım hiç bir şekilde olmuyor. Lütfen bana ne yapmam gerektiğini açıklaycı ve basit bir dille anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hiç bir şekilde wlan ayarları olmuyor wirelessle bağlanamıyorum uygulamardan facebook a bağlanmak istediğimde direk turkcell wap üzerinden bağlanıyor her zaman sor seçeneğini işaretlediim halde wlan ağı arama vs menüsü çıkmıyor direk turkcell internet üzerinden bağlanmaya çalışıyor ne yapamalıyım lütfen yardım. ben wirelessten bağlanmak istiyorum ve navigasyounda ücretsiz kullanmak istiyorum yeri gelince turkcell internetide kullanmak istiyorum yani bana telefonu ilk aldığımdaki gibi hiç bir şey sormadan direk bağlanmasın turkcell internet üzerinden lütfen bir yardım

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...nti-hatasi-cozumu-resimli-anlatim-436970.html
bide yukardaki linke bak yardımcı olacagına eminim

ndrl

ndrl

Üye
arkadaşım benim 5800 da bağlanmıyordu ne yaptıysam olmadı sonunda birgun telefonu kurcalarken telefona yükleyip kaldırdığım not32 nin dosyasını gördüm tekrar yükledim tesadüfen bağlanmak aklıma geldi denedim ve wireless bağlantısı artık vardı tabi neden oldugunu anlamadığım icin tekrar virüs programını kaldırdım benim bağlantıda gitti anlamıştım artık telefonumun özellikleri not 32ye yapışmıştı artık onunla yaşıyorum:) belki sizinde olmuştur yükleyip kaldırdığın bir programla ayarların silinmiştir (benim telefonumdan bağlantıyı kes seçeneğini kaldırmıştı kaç ay onu aradım:)

Üst Alt