Samsung D880 mesaj tonu?

Sponsorlu Bağlantılar

hbekil

Üye
SON NOKTAYI KOYUYORUM.olmuyor arkadaşlar olmuyor mp3 dosyaları mesaj sesi yapılmıyor.benim telefonda olmuyor.şimdi diyeceksiniz benim telefonumda oluyoda seninkinde nasıl olmuyor?? versiyon farklılığı var sürüm farklılığı kimi serilerde oluyo kimilerinde ise olmuyo yoksa olmaması yapamıyanların beceriksizliği değil.kimse çok bilmişlik yapmasın.yok bilmeyenler yazmasın oluyo falan filan bi sürü şey yazmışsınız.bitelefonda olupta diğerinde olmuyosa bu versiyon farkındandır biraz kafayı çalıştırın.seninkinde oluyosa benimkinde olmuyo işte eğer bursadan ben yaparım diyen varsa buluşalım yapana o anda telefonu hediye etçem ama yapamazsan ben senin telefonunu alırım evt buyrun oluyo diyenler ben yaparım diyenler cevaplarınızı bekliyorum

Beylerbey

Üye
hbekil haklı bende de olmuyor versiyon farkı olabilir. samsung yetkili bayisine gidip eğer oluyorsa versiyon güncellemesi isteyeceğim. bu konuyu da ortadan kaldıracağım :oke:

hakan10000

Üye
samsung d880 ses problemi çözülmüştür samsung d880 mp3,zil, kulaklık ve hoparlör sesi normal bir telefonun çıkması gerektiği kadar artırılmışdır ikinci hattın boğuk sesi kısmen giderilmiş ve sesi artmışdır. ilgilenenler detaylı videolu anlatım yapılmıştır.videoda gösterilen değerler haricinde
değer girmeyin.sitede yayınlanan videodaki değerleri uygulayıp uygulamama tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

yusufca1987

Üye
Sayın site kullanıcalrı bir sorunumu dile getirmek istiryorum. Samsung D880 kullanıcısıyım ve çok da memnunum fakat telefon kapasitesi 200 ile sınırlı sonrasını almıyor telefon bende ayarlara bakarken mesajların tutulacagı yer olarak bellek kartını seçtim fakat aktivasyon olmadı yani onaylasam bile mesaj hala direk telefona kayıt olmak istiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günelr dilerim...

SerSerjNjm

Üye
d880 lerde mesaj sesi mp3 olmuyor boşuna uğraşmayın zaten samsung telefonlarının hemen hemen hiç birinde mesaj sesi mp3 olmuyor

Arkadaşım ßiLmiyorsan Yorum Yapmıcaksın
Samsung D880 TeLefonun Varsa;

AyarLar
TeLefon Ayarları
TeLefon ProfiLLeri
KuLLandığın ProfiLdeyken (SeçenekLer)
DüzenLe
Sağ Tarafa Geçip 2.Hattan Sonra Yeni MesajLar ßaşLıkLı Yerdeyken,
Mesaj Uyarı Tonuna GeLip SeçenekLer Diyosun
Sonrası MaLum "DüzenLe"
3.Sırada Müzik
Girdikten Sonra TeLefon Hafızasındaki MüzikLeri Göreceksin
Eğer ki MüzikLerin ßeLLek Kartındaysa
SeçenekLer
Daha Diyeceksin ve Kare (#) iLe Kart'a Geçip İstediğin Müziği Mesaj Sesi oLarak Seçeceksin

Ama ßi Kötü Yanı Var Mesaj Sesi oLarak 10 Saniye'den FazLa ÇaLmıo

halitinho10

halitinho10

Üye
Dediğin bende olmuo video anlatım şansın yoq mu . ben de telefondan anlarım ama bu olmadı

cerkezo

Üye
arkadaşlar bende de d880 var deneim odu

SerSerjNjm

Üye
Pooodolski

Pooodolski

Üye
Atıyorsun tabiiki dee.

kayalar3639852

Üye
bilende yazıyor bilmeyende sağol dostum

bayemir18

Üye
eski versiyonlarda mesaj sesi mp3 olmuyor

aytac55

Üye
merhabalar arkadasım ben size yardımcı olayım yapacaklarınızı sıra ıle yazıyorum
MENÜ
AYARLAR
TELEFON AYARLARI
TELEFON PROFİLLERİ
SÇNKLR
DÜZENLE
VE DUZENLEDEN SONRA UST KISIMDA MSJ İŞARETİ
MESAJ UYARI TONU
MÜZIKLER
VE ISTEDIGINIZ MUZIK
VE OK
:)
hepsı bu

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
bılgı verdıgın ıcın sagol kardes

engincan_04

engincan_04

Üye
arkadaşlar d880 ne oyun yükleniyormu? acaba bilen varmı*

fgurses

fgurses

Üye
Yeni versiyon yüklü D880'lerde arkadaşların anlattığı gibi mp3ü mesaj sesi yapabiliyorsunuz. Eski versiyonda ise bu yok boşu boşuna tartışmayın :naughty: En yakın servisten yeni versiyonu yükletip mesaj sesinizi değiştirin..

tarabya82

Üye
Kesinlikle versiyonla alakalı. Bende mesaj sesini değiştiremiyorum. Versiyonu yeni olupta değiştirebilen arkadaşlar değiştiremeyenleri yerine koymasınlar. Değiştirilebilyseydi değiştirirdik ama değişmiyor işte :)

vatan2850

Üye
d880 kullanıcısıyım bu modelin 2 farklı versiyon yüklü olanı var ilkönce çıkabnlarda mesaj sesini mp3 yapamıyorsun ikinci versiyonda yapabiliyorsun sanırsam sorun yeni versiyon yüklemeyle halledilir

efeeyup

Üye
ya bu kadar basit bir olayı ne kadar buyuttunuz

zuzu14311

zuzu14311

Üye
kendını bırsey bılıyo sanıosun ama bıseyden haberın yok gurkan oguz

by_EGM

by_EGM

Üye
SIRF BU KONUYU GÖRÜNCE ÜYE OLDUM sebebi herkesin bu telefondaki ayarları bilememesi her ağızdan bir kelime çıkıyor ama doğru kelime çıkmıyor bilmiyorsan hiç yazma sadece bileni bekle sende öğren bu mantıklı bir açıklama galiba ama sakın kimse üstüne alınmasın benimde forumum var ve yönetimci olarak yanımdaki herkese bildiğin konu hakkında yorum yap bilmiyorsan yapma yanlış bilgi sorunların tehtitkarlığıdır diye düşünüyorum neyse konuya dönelim..samsung d880 en kaliteli telefonlar sıralamasında bana göre birinci sırada şu anda ama kullanımındaki menülerdeki farklılık açısından zor bir telefond880 telefona mesaj tonu olarak mp3 atanabilir.. nasılmı iyi oku harfiyen yazdıklarımı tetkik etmenü . ayarlar. telefon ayarları.telefon profileri.normal işaretli olacak.normalin üzerindeyken seçenekler e bas düzenleye bas mesaj zarfı olan seçeneğin üzerine sağ sol tuşuyla gel mesaj uyarı tonu üzerine gel ok bas müzik bölümüne tıkla telefonundaki mp3 müziklerden hangisini istersen seçenekler e bas .seç de bu kadar alın size mp3 mesaj tonu kolay gelsinn...:D oluyormuş değilmi... ne zaman sıkışırsanız önce konu açın sonra bana pm yoluyla konunun yerinin linkini verin bu telefon hakkında ne varsa size yardımda bulunacam kolay gelleeee...

Arkadaşım bende samsung c5212 almıştım anlattığın şeyi aynen yaptım telefonumda :heyo: ve mesaj sesini değiştim. teşekkür ederim

Üst Alt