sizin canınız sağolsun arkadaşlar ne demek:op::sarıl: :sarıl: Bir tanesin sen abi:)
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: sizin canınız sağolsun arkadaşlar ne demek Genişletmek için tıkla ... Bir tanesin sen abi
Mehmet' Alıntı: sizin canınız sağolsun arkadaşlar ne demek Genişletmek için tıkla ... Bir tanesin sen abi
Anıl Umut Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Bu böyle gider 2-3-4.. Nisan Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin. S.A
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Bi ara şüphelendim ama: Genişletmek için tıkla ... Hadi canım ben bile inandım kendi beleşçiliğime
Mehmet' Alıntı: Bi ara şüphelendim ama: Genişletmek için tıkla ... Hadi canım ben bile inandım kendi beleşçiliğime
Revengeful Emekli Yönetici Allaha şükür okuldan yeni geldim zor dayandım ya bu havada hiç çekilmiyor. 19,5 gün devamsızlıkta var şimdide derse gidicem...
Allaha şükür okuldan yeni geldim zor dayandım ya bu havada hiç çekilmiyor. 19,5 gün devamsızlıkta var şimdide derse gidicem...
Aziz™ Üye teşekkürler nadide sağol bende iyiyim.hoş geldin emre benim biraz işim var.kendinize iyi bakın sonra görüşürüz
teşekkürler nadide sağol bende iyiyim.hoş geldin emre benim biraz işim var.kendinize iyi bakın sonra görüşürüz