Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3/S60v5 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

KAAN METE

KAAN METE

Üye
n73 te programı kurduktan sonra,,senı arayan oldugu zaman ...tlf ekranında (tel.hafızası dolu dıye acıklama geldıgı anda,aslında senı bırı arıyor ve sana ulasamıyor) acaba neden? bır yardımcı olursanız

hsynbrc1106

Üye
daha detaylı anlatırmısınz

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
n73 te programı kurduktan sonra,,senı arayan oldugu zaman ...tlf ekranında (tel.hafızası dolu dıye acıklama geldıgı anda,aslında senı bırı arıyor ve sana ulasamıyor) acaba neden? bır yardımcı olursanız

N73 ram az olduğu için yapıyor. Antivirüs kullanmadan yapamam diyorsanız daha önceki sürümleri yükleyin, her yeni sürüm biraz daha fazla ram harcatır. Saygılar.

tamerkin

Üye
süper oldu çok teşekkürler emeğine sağlık

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
tam erısıme acma konusunu anlayamadım, E72

n_yavuz

n_yavuz

Üye
çok saol güzel bir program benim telefon kendi kendine rehberdeki ilk kişiye mesaj gönderiyor sanırım virüs bulaşmış umarım bu pro temizler

--------------- Ekleme ---------------

tam erısıme acma konusunu anlayamadım, E72
telefonun hackli olması lazım rompatchr dan open4all yazıyor onu aktif yapacaksın C: ye erişir

bulentba

bulentba

Üye
sağol gzl calsyor

handi95

handi95

Üye
N73 ram az olduğu için yapıyor. Antivirüs kullanmadan yapamam diyorsanız daha önceki sürümleri yükleyin, her yeni sürüm biraz daha fazla ram harcatır. Saygılar.
Bende N73ME Yukledim hic bir problem yasamadim Tel hack etmek istyorsan Bunu diqqatle incele tum telde 100% cozum http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-surum-sertifika-sorunu-ve-cozumu-249180.html Secman1.1 Programina gir Turn Plat. Security OFF onu ON edin ve sistem klasorleri aciliyor(Yani Open4ALL gerek yok) Eger Programi yukledim Ram hatasi veriyor telde yer yok falan dese Bunu inceleyin http://www.maxicep.com/symbian-destek/lifeblogu-etkisiz-hale-getirme-n73vb-telefonlar-telefon-ram-muthis-yukseliyor-resimli-anlatim-268792.html Tum modeller icin gecerlidir kendim tarafimdan denenmisdir :oke:

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Tele kurdum fakat kaldıramıyorum bir türlü biri yardım edebilirmi lütfen açılıkende bileşenlerden biri eksik diyor telefonum N73

onur_kocal

onur_kocal

Üye
teşekkürler

RED_SNIPER

RED_SNIPER

Üye
tşklr

metehan15

metehan15

Üye
arkadaş benim telefon 5320 nokia sertifika hatası veriyor bi yardım

seronet

seronet

Üye
E63 için yapabildim şuan sorunsuz çalışıyor :D
Teşekkürler.

(Programı Opta.net.cn üzerinden sertifikaladım)

Adilx05

Adilx05

Üye
Sağolasın....

QECTION

Üye
kms yi lisanslastırdım fakan yüklemede istinilen uygulamalara ulasım engellendi dedi

cetin61

cetin61

Üye
kardeş emeğine sağlık teşekürler

Üst Alt