5230 Navigasyon Yardım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
5230 Navigasyon Yardım :)
arkadaslar garmin diyemi ne navigasyon war 5230 war benm son qüncellemesini yaptm dün suan qüncel telefon kontör falan qidiomu nasıl bi anlatırsanz sevinirm :)

--------------- Ekleme ---------------

Yardımmm xS

recrec_0342

Üye
iyi kardeşim ama 5230 da navigasyon yokk benimm bildigimm nasıll olcak 5800 da varr yanlışş biliyorsunn sanırımmm

sarisinxxx

Üye
Merhaba arkadas, kontur yememesi lazim, tamamen bedava. Telefonunda A-GPS kapali olmasi lazim. Yoksa kontur yiyebilir.
Telde ayarlara gir ->telefon -> uygulama ayarlari -> konumlama -> konumlama yontemleri -> sonra tumlesik GPS yi ac.
Eger yardimli GPS aciksa kontur yer. Onu kapat.

muratsat

Üye
5230 da gps modülü var... ayrıca a-gps modülüde var...normal gps uyduya bağlanmakta zorluk çekmesin diye a-gps özelliği de eklenmiş... a-gps her oturumda yaklaşık 30-100 kb harcıyor...

oguzasikoglu

Üye
selam bu sitede navigasyon yok mudur veya nasıl eklenebilir bu siteye yardımcı olurmusunuz

harunerincik

Üye
bende navigasyon ayarlarını yapamadım.. yardımcı olurmusnuz??

Merhaba arkadas, kontur yememesi lazim, tamamen bedava. Telefonunda A-GPS kapali olmasi lazim. Yoksa kontur yiyebilir.
Telde ayarlara gir ->telefon -> uygulama ayarlari -> konumlama -> konumlama yontemleri -> sonra tumlesik GPS yi ac.
Eger yardimli GPS aciksa kontur yer. Onu kapat.

patron, dediklerin acık kapalı dediklerin kapalı ama baglanamıyorum :S

big_love

Üye
bende navigasyon ayarlarını yapamadım.. yardımcı olurmusnuz??

patron, dediklerin acık kapalı dediklerin kapalı ama baglanamıyorum :S

aynı sorun bendede var malesef giremiyorum ne başka bir yolu varmı yoksa servisemi başvuralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt