Garmin navigasyon yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b_gundem

b_gundem

Üye
    Konu Sahibi
Garmin navigasyon yardım
arkadaslar c5-03 kullanıcısıyım.. garmin navigasyonu kurdugumda telefon açılmıyor... hafıza kartını çıkartıp öyle açmam gerekiyor telefonu sonra geri takmam... tek tek denedim programları garminde öyle oluyor... nasıl engelleyebilirim bu durumu bilgisi olan yardım ederse sevinirim

khrm355

khrm355

Üye
garmin navigasyon işletim sistemi halindedir tabi açmaZ telefonun işletimi ile bu karışıyor ondan açmıyor o garmine format atmak için oluyo telefonda gps varmı bide ona göre yardımcı oluyım bir programla

V/RS

V/RS

Üye
yahu alâkası yok xplore dosya yöneticisini yükle orada hafıza kartına gir card runner birde 1 tane daha bir şey vardı adını unuttum onları sil yada google da ara bulursun 5800 garmin yüklü iken açılmıyor diye arat

Symbianist

Symbianist

Üye
Arkadaşın dediği olmazsa ben başka birşey söyleyeceğim.

b_gundem

b_gundem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunum hala çözülmüş değil yardım lütfen...

----------Eklendi @ 19:28:44 ---------- Yazıldı @ 19:27:20 ----------

garmin navigasyon işletim sistemi halindedir tabi açmaZ telefonun işletimi ile bu karışıyor ondan açmıyor o garmine format atmak için oluyo telefonda gps varmı bide ona göre yardımcı oluyım bir programla
arkadasım ne soru ama:) gps olmasaydı nie yükleyim garmini:) var tabiki

b_gundem

b_gundem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sorunu çözdüm herkese cok tesekkurler...
çözüm:

"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" ve "E:\GarminMobileXT.sis" dosyalarını cihazınızdan (hafıza kartınızdan) silin.

İkinci olarak şarjınız bitmesin istiyorsanız
Garmin'i açıp Araçlar -> Ayarlar -> Sistem bölümünden "Launch Background service" seçeneğini "Devre dışı" pozisyonuna getirin. "Etkin" durumunda TSRAutostart.exe çalışır ki bu da bayağı şarj yiyor. Bunu "Devre dışı" pozisyonuna getirdiğimizdesorun halloluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt