Aman Allahım Bu Oyun Çıgır Açacak N.O.V.A Herkes Baksın

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
oyunu bak süper:ehe

rapman

rapman

Üye
harika birşey grafikler falan yalnız kontrolü biraz zor gibi görünüyor :)
bu yazın bi iphone 4G alacağım inşallah.iphone 4G, 3G'nin oyunları oynatır herhalde,dimi ? :hmmm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kafam karıştı tek başımıza oynayamıyomuyuz yoksa netten oynamak zorundamıyız ??
oyun hem tek hemde net üzerinden oynanıyor tek kisi olunca videodaki gibi bolumlu ilerlemeli internet üzerinden depmach conter gibi ufak harital var yüzlerce oynuyan kisi sayısını görebiliyorsun oyuna girebilrsin herkes birbirni vuruyor skor yaziyorkim kimi vurmus

thenokta

Üye
usta bn bunu ipone 2g var onda oynayabilirmiyim????

r0ket

r0ket

Üye
Paylaşım için sağol kardeş içimdeki i phone aşkını söndürmek üzereydim ki.... Herşeyi mahfettin :))

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
runoonur

runoonur

Üye
arkadaşlar bunu 5800 nasıl yükleyeceğiz

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
iphone için bu :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
5800 oyun oynanmaz abi ben bunu ogrendim:D
Çok abartıyorsun..Bak bu oyunlarda sonuçta telin Mhz hızlaına göre ayarlanıyor yani iphone'nun bambaşka bir sisteme sahip bu İphone 3g için değil çünkü 3g modeli'nin bir taştan farkı yok 5 para etmez bir şey ;fakat 3gs dediğin tel 256 mb gibi bir ram'e sahip olunca :D e haliyle telde çift işlemci olunca söyleyecek laf kalmıyor. :evet:

5800 da gayet oyun oynanıyor fakat 50 mb yada 10 mb gibi oyunlarda yavaşlama problemi var..Bu da zaten Symbian sisteminin azizliği..:naughty:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duyduğun bu bilgi yanlış Bu oyunların hepsi i̇phonenin bütün modelerine uygundur hepsinde oynanır 2g 3g 3gs

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Duyduğun bu bilgi yanlış Bu oyunların hepsi i̇phonenin bütün modelerine uygundur hepsinde oynanır 2g 3g 3gs
Hayır ben oyunu çalıştırma açısından bahsettim..Tabiiki hepsinde oynanır sonuçta iphone dosya uzantısında

elizkundura

elizkundura

Üye
bu oyunu acıyorum ekrana geliuor dokunuyorum ama ascılıncas aniden geri gidiyor

erkanbadak

Üye

napolyon94123

Üye
yav codwawzombie dha güzel bir multisi var

--------------- Ekleme ---------------

haa birde nova 2 geliyo hazır olun 8 kişilik multisi ,4 oyun modu ve 5 saatlik senaryosu olacakmış:box:d:

yerlikuyu

Üye
süper bir oyun tesekkür ederim........

_-Engin-__

Üye
Linkler ölü

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link yenilendi lütfen ölü linkli konuları şikayet edin bu sayede link yenilenir herkes sorunsuz indirebilir oyunları

Aziz™

Üye
çok güzel ya:oha:

Üst Alt