n97 dokunmatik sorun

Sponsorlu Bağlantılar

halo2007

Üye
    Konu Sahibi
n97 dokunmatik sorun
arkadaşlar tamamen dokunmatik cin malı n97 aşdım 2 3 aydır sağlam kllanıodum dokunmatik gitti galiba kafasına göre basıo kalibrasyonla ilgisi yok ekranda benzine su dökülünce rengarek bişi oluo yha işte ondan war arasıra gidio rahat kullanıom gittiği zaman napmmam lazım sorunumu giderebilecek bir tanıdığını ws warmı_?

halo2007

Üye
    Konu Sahibi
yha kimsemi bişi bilmoooooooooooooooooooo

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
dostum anlatığından anladığım kadaryla iki sorunun olabilir bir dokunmatik ekranın aşırı baskı yüzünden hasar gördü.. 2 yere düşürdün :) bence ilk şık daha yakın gibi bu durumda aldığın yere git eğr yere düşürmediysen mutlaka yapmak zorunda

halo2007

Üye
    Konu Sahibi
yer düştü ama okadardan bişi olmas heralde bide dar kot giymiştim bya onun cebinde kalınca olmuş olabilir

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
dediğim gibi baskı altında kaldığı için dokunmatiği zarar görmüş bnce elinden çıkarmaya bak çin malından hayır gelmez!!!

halo2007

Üye
    Konu Sahibi
sağol iişallah satabilirim şu alet yha tamir edebilecek birilerini tanıomusunuN_?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
satın aldığın yere git!! öncelikle benim bildiğim yer izmirde çankaya da

halo2007

Üye
    Konu Sahibi
ok sağol bn kütahyadym istanbul fln olsa trenle gelirdim ama ismire tiren yok galiba cok sağol aldım yere bi götrim bakam nkdr dicek

melihoruc

Üye
aynı sorun çakma ıphonumda var telefoncuya gıdıcem ama kımbılır ne kadar masraf cıkar kesınlıkle ekran degısıcek...

Aziz™

Aziz™

Üye
çin mallarından hayır gelmez tamiride telefon parasına yapılıyor orjinalden şaşmayın

ekc-103

ekc-103

Üye
dostum anlatığından anladığım kadaryla iki sorunun olabilir bir dokunmatik ekranın aşırı baskı yüzünden hasar gördü.. 2 yere düşürdün :) bence ilk şık daha yakın gibi bu durumda aldığın yere git eğr yere düşürmediysen mutlaka yapmak zorunda

1. ihtimal gercekten yüksek ama sunu da belirteyim çin telefonların çoğunun garantisi yok....:islik

semtos

Üye
İlk olarak belirteyim çakma iphone dada ben yaşadım sorunu manyetik yani kendi sar değeri bile kendi devrelerini etkiliyor bataryanı çıkart telefonun sim tellerinin olduğu bölümdeki telleri bir metal vasıtası ile bir ucu toprağa bir ucu telefonun telelrine deyicek şekilde toprakla....

2. Olrak dediklerine göre ekran ile cana kapak arasındaki dokunmatikliği sağlıyan ince bir plastik gibi zımbırtı var :D

Onun bozulup bozulmadığını anlamak için telefonu yan tut ışıkları yanıyordur umarım yanıyorsa yandan bak soğan zarı gibi mat bi yarı saydam birşey görürsen biran önce o telefonu sat yedek parça olarak kullanma amacı ile alırlar...

--------------- Ekleme ---------------

Not çakma n97i kullanıyorum hiç bir sorunuda yok hatta iphone den daha sağlam ama duyarlılığına gelince dokunmak değil biraz basmak gerekiyor...

Ferzan

Ferzan

Üye
çin malı alınmaz hiç

halo2007

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu telefonlarda arızası olanlar Cep Burda adresinden irtibata geçsinler ordan iletişim formundan yazın istanbuldaki teknik servisleri ilgilenir onlar bu piyasada en çok telefon satan firmalardan biri hem ucuz yapıolar hemde parça sıkıntıları yok

hepinizden allah razı olsun bi arkadaşımla telefonu istanbula göndercem cep buradayad da giremedim bu arada bu sitesin bi dükkanı felan warsa adresini werirmisin

aLp_X

Üye
hepinizden allah razı olsun bi arkadaşımla telefonu istanbula göndercem cep buradayad da giremedim bu arada bu sitesin bi dükkanı felan warsa adresini werirmisin

hocam ben kendim tamirini yapıyorum. Büyük ihtimalle sadece dokunmatik filmin değişecek en fazla 20liraya çıkar. Giresundayım tanıdığın biri varsa burada ptt kargo ile gönder 3TL gidiş 3 TL dönüş toplamda 26TL'ye halletmiş olursun.
Ayrıca iphone dokunmatiği bozulan arkadaşlar onları da yapıyorum. Çoğu gsm tamiri ile uğraşan yerlerde yüksek fiyatlar verir ama sadece dokunmatik filmi 7.5TL sök montajla tak 20Liraya yapıyorum bu işi. Bilginiz olsun.

halo2007

Üye
    Konu Sahibi
aga tel istanbula gitti eğer halledemeslerse sana pm atarım adresi werirsin gönderirim ilgin için sğl

cagatay87

Üye
giresunlu alp_x arkadasim benim msn adresim [email protected] eklersen eger bende acf 100 var dokunmatigini ariyorum

emre414141

Üye
çok saolun arkadaşlar

sedat60_60

Üye
Benimkide Şuan Tamirde 5 Tane Ekran Denedik Olmadı Son Bi tane Daha Gelmiş Onu Deniycez Oda Olmazsa Birde Siz Denersiniz .. Aslında Benim Ekranda Bişey Yok Ekran İlk Aldığım Gibi Görüntüler Felan Ama GAliba Üstüne Oturmuşum . Bikkatli Baktığımda ORtası İçine Geçmiş Gibi Duruyo .. Ekranın Altına Dokunuyorum Tam Zıttındaki Diğer Menu Açılıyo .Ekranın Üsütne DOkunuyorum Tam Zıttındaki Alt Menu Açılıyo .. Filmimi Değişecek Yoksa Ekran mı Onu da Tam Bilmiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim ..

sedat60_60

Üye
Kimse YArdım Etmiyecekmi ????