eti tamdabu oyunu oyna kontor dk kazan tum operatorler

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
varmi kontur gelen burdan kazanan

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
bi 10 kontor bonus kazandım başkada yok .S ayağımız alışsın diye bir bonus verdiler sadece :)

er7705

er7705

Üye
Bana geldi 3 hatta toplamda 100 e yakın bugun 2 adet daha takıldı bonus biri 20 biri 10 yarın yuklenır sanırım Bu arada cuma gunu kontör yüklettım 3 hatta tcelle 3 aylık aktıf kullanım süresi için 25 kontör zoruma gıttı kontöre para verınce kampanyalar falan kontor bollugu var bi de transfer işini zorlaştırmasalar reklam ekranından gelen kontor bile süre uzatmıyo türkcel mantıgı gıt bayıden yuklet bu arada reklam ekranı üye ol 25 kontor kazan kesinlikle güvenılır sıte link asagıda var gerçi bilmeyen yoktur sanırım bu sitede

hayalist

hayalist

Üye
30 kontörü bonus olmak üzere 290 kontör kazandım. Bugün de 2 nci seviyede 1 nciyim şuan. Değişmezse 100 de bugün kazanacağımı umuyorum.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
3.seviyeye geçtimde bazen hızlı kurabiyeler ileri geri hızla gidiyor onlar ne bonus mu *

--------------- Ekleme ---------------

hayalist nasıl bir sabırdır kardeş var mı taktiği yavaşlatmak için kurabiyeleri ? bonus taktiği falan varsa söylede yapalım 1. likte gözümüz yok bonus kazank yeter :)

hayalist

hayalist

Üye
3.seviyeye geçtimde bazen hızlı kurabiyeler ileri geri hızla gidiyor onlar ne bonus mu *

hayalist nasıl bir sabırdır kardeş var mı taktiği yavaşlatmak için kurabiyeleri ? bonus taktiği falan varsa söylede yapalım 1. likte gözümüz yok bonus kazank yeter :)

3.seviyede bonus kazanamadım hiç. Kazananı da duymadım. Diğer seviyelerde kazandığım bonuslarda tamamen şans, oynarken çıkıverdi. Bonus; kurdaleli kurabiye oluyor. Oyuna gelince 1 haftadır oynuyoruz parmaklar alıştı artık.

er7705

er7705

Üye
evet ya 3.seviyede bonus için çok oynadım ama cıkmadı hiç

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bonus nasil oluyor ki bana iki uc kez denk geldi tamda bonus die aciliyor bonus geldigi zaman kesin geliyormu birsey yapmamiza gerek varmi
bide bu birincilik falan nasil oluyor ki iki sat iki ucuncu sirada oluyoruz sonra bakiyoruz 5 6 oluyoruz o nasil oluyor

er7705

er7705

Üye
tamda bonus yazısı cıkması ıcın senın kurdela lı bıskuviyi vurman lazım 1 gün sonra kontör verdiğin telefona gelir senın yapaçagın bişey yok diğeer konuda dıyecek bı seyım yok

izmirligenc

izmirligenc

Üye
him tesekkurler geldi kontur bonustan dieri bos ya iki saate degisiyo belkide kendileri oynuyor

30 kontörü bonus olmak üzere 290 kontör kazandım. Bugün de 2 nci seviyede 1 nciyim şuan. Değişmezse 100 de bugün kazanacağımı umuyorum.

birincilik ikincilik nasil oluyor kac saat degismese kontur geliyor ki

hayalist

hayalist

Üye
him tesekkurler geldi kontur bonustan dieri bos ya iki saate degisiyo belkide kendileri oynuyor

birincilik ikincilik nasil oluyor kac saat degismese kontur geliyor ki

Kontör kazanabilmek için saat 23.59'a kadar ilk 3 içerisinde bulunmanız gerekiyor.

Sitede şuan sorun var sanırım. Oyun başlamıyor ana sayfaya dönüyor tekrar. Sizde de öylemi??

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet sorun var sitede

hayalist

hayalist

Üye
Sorun düzeldi ve bonus yakaladım :)

Bknz.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
iki gundur bonus yok ya hayirli olsun:ehe

hayalist

hayalist

Üye
Hepsi 1 saniyede oluverdi :)

amon35

amon35

Üye
önce screen tuşubna basarsınız buda max 1 sn alır daha sonra ise atışı gerçekleştirebilirsiniz oyundan sonra painte girip ekran görüntüsünü kaydedebilirisniz ;)

hayalist

hayalist

Üye
önce screen tuşubna basarsınız buda max 1 sn alır daha sonra ise atışı gerçekleştirebilirsiniz oyundan sonra painte girip ekran görüntüsünü kaydedebilirisniz ;)

Aynen :evet:

Üst Alt