ıphone 3gs hoparlorunu bi telefonla karşılaştırabilirimsiniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sever1

sever1

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3gs hoparlorunu bi telefonla karşılaştırabilirimsiniz..
arkadaşlar youtube videolarından baktığım kadarı ile ıphone 3g nın hoparlorü 2g ye göre daha iyi kaliteli ve yüksek ses veriyor .ama ıphone 3g ile 3gs arasında hoparlorde bi gelişme varmı..bu telefonun ikisine kullanan varsa bu konu hakkında bilgi verebilirmi ..

ıphone 3gs in hoparlorunu bir telefonla karşılastırabilirmisiniz.mesala nokia n73 ,n95 e göre nasıldır ? :hmmm

hayvan

hayvan

Üye
bence yok ama volumebooster yükle telefonuna

sever1

sever1

Üye
    Konu Sahibi
bence yok ama volumebooster yükle telefonuna

teşekkürler bilgi için bide nette sunu rastladım doğrumu bu;

arkadaşlar dün hoparlörümde bir problem vardı. zaten çok az ses çkıyor iphonedan dahada azaldı. sanırım hoparlör kaydı dedim.ama sonradan anladım o üstteki gri delikli şey biraz kaymış delikler iyice kapanmış. gözümü kararttım. alttaki hoparlörü koruyan gri tabakayı söktüm dışarı doğru.o tabakanın altında bez var oda haliyele sesi dahada azaltıyor. ses içerde boğuluyor. hoparlörle o tabaka arasında tırnak kadar bir mesafe var. yani sökerken hoparlöre zarar verme ihtimali yok.

vallahi ses yüksekliği eskiden 5800 express in yarısı kadarken şimdi 5800 dan daha fazla yada hemen hemen aynı diyebilirim(basslar daha anlaşılır ama 5800 daki tiz netliği yok tabiki) nettv den tv izlerken hiçbir ses duyulmuyordu şimdi yarı seste çok rahat duyuyorum. sonra müziklerde hatırı sayılır bir ses artışı oldu. eskiden sesli ortamlarda hiçbirşey duyulmazken şimdi rahatlıkla duyuyorum. ses 2 katı belkide daha fazla arttı diyebilirim. mikrofondan karşıya çok az ses gittiğini söylüyorlardı. bende gaza geldim onuda söktüm mikrofonun orda boşluk yok sadece bir delik var. onu denemedim henüz

vallahi hoparlör tozlanır fln diye korkmayın zaten çok çok az ses çıkıyor iphonedan. bunu engelleyende o tabakaymış yoksa iphonedan ses yüksekliği bakımından şu an güzel verim alabiliyorum. elinizdeyse içini açıp sadece metal kısmın arkasındaki bezi sökün. 2g de delebiliyorduk bunda öyle bi şansımız yok.çok az sesle sürünmeye gerek yok bence. hoparlör bas ağırklıklı olduğu için ses daha hacimli basslı çıkıyor. tizler çok arkada kalıyor ama herkese öneririm. iphone hoparlöründen orjinl haliyle müzik dinlenmiyor. video izlerken bile ses çıkmıyor

sever1

sever1

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle tavsıye etmıyorum benım gorusum budur... ıyı gunler...
cevabınız için teşekkürler peki ıphone 3gs in hoparlorunu bir telefonla karşılastırabilirmisiniz.mesala nokia n73 ,n95 e göre nasıldır ? :hmmm

serhat00

serhat00

Üye
ya karde$ bunu acmaya kiyamamki ben nasilcikaracam birde beyaz bezi

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
buyk ihtimimalle o bez dedigin şey hopörlörü dış etkenlerden koruyucu bir katmandır süngerimsi gibi bence hiç tavsiye etmem onu boş yere koymamışlardır

serhat00

serhat00

Üye
bencede ama bunu soyluyen arkada$ cok imali anlatmis birgun iphone a bise olursa denerim yoksa acmam iciniben!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt