Nokia E63 - jelatinli - garantili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M3RTi

M3RTi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 - jelatinli - garantili
Telefon K.V.K. garantilidir ve 19.12.11'e kadar olan garantisi halen devam etmektedir.

Faturası, kullanma klavuzları, şarj aleti, kulaklık tıpası, deneme amaçlı poşetinden çıkartılmış kulaklığı hala orjinal kutusunda durmaktadırlar.

Ekran ve kameranın üzerindeki jelatinler hala durmaktadırlar.

İzmir içi telefon görülebilir ve alıcıya elden teslim edebilirim.

Paket içeriğinde hafıza kartı yoktu 15 liraya 2GB hafıza kartı aldım.

Fazla titiz olduğum için telefonu aldığım gün 10 liraya silikon kılıf aldım, ilk günki gibi temiz durmakda.

E-maillerinizi saniyesi saniyesine takip edebilirsiniz, ajandası çok kullanışlı.

En büyük özelliği pil ömrü, içerisinde yeni nesil lithium polymer uzun ömürlü pil var. Gerçekten de telefonun pil ömrünün uzun olması size zaman zaman şarj aletinin yerini unutturabiliyor :)

İstenirse daha detaylı bilgi, resim vb. özelden aktarabilirim. Telefon gerçekten çok güzel ama dokunmatik telefona meraklandığım için satıyorum.

Ürün için 380TL istiyorum, İzmir içi telefonu görebilir ve elden teslim alabilirsiniz.

Resim boyutlarını ayarlamaya vakit bulamadım o yüzden linklerini veriyorum, dilerseniz tıklayarak izleme yapabilirsiniz.

http://s481.photobucket.com/albums/rr178/M3RTi/?action=view&current=IMG_1596.jpg

İlgilenenler özel mesaj yoluyla veya [email protected] adresinden ulaşabilirler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar. Kurallarımız gereği ilanınızda ücret belirtmeniz gerekiyor. Aksi halde ilan yayından kaldırılacaktır...

M3RTi

M3RTi

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı satışlar. Kurallarımız gereği ilanınızda ücret belirtmeniz gerekiyor. Aksi halde ilan yayından kaldırılacaktır...
Kusura bakmayın, yeni gördüm hemen ekledim. Teşekkürler.

futbol123

futbol123

Üye
sıfırı zaten 449tl

ognylmz

Üye
0501 912 14 21 bitakas teklifim var.
apple ipod touch 8 gb artısı eksisini konuşuruz telden mesajbekliyorum

M3RTi

M3RTi

Üye
    Konu Sahibi
Telefon satılmıştır, konu silinebilir, teşekkürler.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Satış Gerçekleştigi için konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt