:d::d: msn varmı abi yaz buraya bizde alalım :d: :d:
Mehmet Emekli Yönetici Msn şimdilik kullanmıyorum Halit --------------- Ekleme --------------- Nuray23' Alıntı: Sana bi teklfm war ama burda soyleyemem Genişletmek için tıkla ... milletvekilliğimi hangi partiden geliyosun
Msn şimdilik kullanmıyorum Halit --------------- Ekleme --------------- Nuray23' Alıntı: Sana bi teklfm war ama burda soyleyemem Genişletmek için tıkla ... milletvekilliğimi hangi partiden geliyosun
-YARINIYOK- Üye mehmet abi --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Nadide sana iyi uykular dilerim xD Genişletmek için tıkla ... bu saatte ne uykusu
mehmet abi --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Nadide sana iyi uykular dilerim xD Genişletmek için tıkla ... bu saatte ne uykusu
Mehmet Emekli Yönetici Aleyküm Selam Ali hoşgeldin Yok Güven o değil onda numaram var arada mesaj atar
Mehmet Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: mehmet abi --------------- Ekleme --------------- bu saatte ne uykusu Genişletmek için tıkla ... Valla tanımıyorum Nadide
-YARINIYOK-' Alıntı: mehmet abi --------------- Ekleme --------------- bu saatte ne uykusu Genişletmek için tıkla ... Valla tanımıyorum Nadide
-YARINIYOK- Üye mehmet nerde demez mi bi de ben de dedim içinden kesin bu mehmet abinin hanımı evde de yok bahçede de kesin mehmet abiyi arıyor dedim ya da seni başka siteye trasfer etmek isteyen biri
mehmet nerde demez mi bi de ben de dedim içinden kesin bu mehmet abinin hanımı evde de yok bahçede de kesin mehmet abiyi arıyor dedim ya da seni başka siteye trasfer etmek isteyen biri
Samsunspor Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: mehmet nerde demez mi bi de ben de dedim içinden kesin bu mehmet abinin hanımı evde de yok bahçede de kesin mehmet abiyi arıyor dedim ya da seni başka siteye trasfer etmek isteyen biri Genişletmek için tıkla ... Wuhhuuuuuuuuuuuuuuu Mehmet' Alıntı: Valla tanımıyorum ne hikmetse anladım bide konu açmış ben geldim diye Genişletmek için tıkla ... he yaw , ben de hoşgeldin dedim . aslında gelir gelmez burayı nası bulursunuz dicektim de , kalbi kırılmasın diye bişe demedim
-YARINIYOK-' Alıntı: mehmet nerde demez mi bi de ben de dedim içinden kesin bu mehmet abinin hanımı evde de yok bahçede de kesin mehmet abiyi arıyor dedim ya da seni başka siteye trasfer etmek isteyen biri Genişletmek için tıkla ... Wuhhuuuuuuuuuuuuuuu Mehmet' Alıntı: Valla tanımıyorum ne hikmetse anladım bide konu açmış ben geldim diye Genişletmek için tıkla ... he yaw , ben de hoşgeldin dedim . aslında gelir gelmez burayı nası bulursunuz dicektim de , kalbi kırılmasın diye bişe demedim