N95 Flaş hakkında yardım istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
N95 Flaş hakkında yardım istiyorum.
Arkadaslar N95 8GB de video cekımınde gece cekım modunda flaş yanmıyor mu ?:allalla:

guest1212

guest1212

Üye
n95 te flaş sadece fotoğraf çekerken yanıyor gece modunda hiç yanmıyor:(

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
:agla

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Flash varsa Gece Moduna Ne Gerek Var Bence
Ama Yanmıyor Sanırım:(

pavilion

pavilion

Üye
bende N93i vardı, gece video çekerken flaş yanıyordu ama N95 8gb aldım bu özellik yok, dahası gece modunda video çekimi malesef bu telefonun tek eksi yönü (eksi denirse tabi) hiç mod değiştirmeden çekim yapmak en iyisi... fotoğraf çekiminde flaşı tek kelimeyle mükemmel.

moonshıne

Üye
gece moduna ayarlayınca flas kapanır sonra flası acman gerek o zaman flas patlar hadıı kolay gele....

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
gece moduna ayarlayınca flas kapanır sonra flası acman gerek o zaman flas patlar hadıı kolay gele....
o fotograf için arkadaşım videoyu soruyo arkadaşlar
cevabı veriyim kesinlikle flaş çalışmıyo çok araştırdım nokia yı bile arayıp şikayet ettim
bana gece flaşı açık olsa bile çok net görüntü kalitesi alınamayacagı için gereksiz görülmüş bir nevi şarjı boşa harcamama olayı yani.....
tabi buna kaç kişi katılır o da meçhul:pro:

erkam1994

Üye
arkadaşlar benim sorunum ise kamera da ne yapsam flaş çalışmıyor fotoğrafta bi tek videoda kırmızı ışık yanıyor ama bi türlü fotoğraf çekceğim zaman flaş patmalıyor açık,otomatik her şeyi denedim yine olmadı neden
LÜTFEN YARDIM EDİN!!

messi_10

Üye
Aynen fotoğraf çekerken gece modunda flash ı açabilirsin ama video da kesinlikle flash çalışmıyor.

erkam1994

Üye
kardeş benim derdim video da değil fotoğraf çekerken flaş patlamıyor her şeyi denedim neden acaba??

almora09

Üye
aynı sorun bendede var dün tamire yolladım 100 tl masraf çıkardı tamam yap dedim yaptırdım flas 'ı yapamadı vatandaş 15 tl geri iade etti anaka problem armış onada yapacakları bşey yokmuş ..!

erkam1994

Üye
aynı sorun bendede var dün tamire yolladım 100 tl masraf çıkardı tamam yap dedim yaptırdım flas 'ı yapamadı vatandaş 15 tl geri iade etti anaka problem armış onada yapacakları bşey yokmuş ..!

iide durduk yerde niye yapsın ki yere düşmedi bi şey olmadı???

messi_10

Üye
Gece modonu seçtiğin an flash otomatikmen kapanır onu tekrardan aç eğer yinede olmuyorsa tamir yolu gözüktü demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt