Bu Kadarına da Pes :'( Evimin Yakınında Genel Ev Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kadarına da Pes :'( Evimin Yakınında Genel Ev Açılıyor
Bu Kadarına Pes Dedirten Bir Olay Oldu Oluyorda Şuanda Oturdugum Yerin 5 Sokak. Gerisine Devlet İzinli GENEL EV ACILIYOR:off: Bu Kadarda Densizlik Olmaz.
Coluk Cocuk Var Arkadaş Bu Yapılırmı yaaa.

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Yuh ya. DevLet izinLi bide!! Bu uLkenın %98 i MusLuman die biLiyorum ben yanLıs mı :S yada bunLarı %2Lik kısma mı sıgdırıyorLar ??¿¿!!:off::off:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Bilgin Yanlış Bu Ülkenin %98'i Müslümanım Diyor Ama %60'şı Uygulamasını Yapmıyor.

guero

guero

Üye
Arkadaşlar Ne yapılsın öneriniz nedir .Orda şurda burda köşelerde arabalarda yapılsa dahamı iyy dahamı rahat devletin amacı Tamam Bi ahlaksızlık var bi düzensizlik var ama devlet istiyorki benim kontrolümde oda nedir ? Mesela siz sokaktan birini aldınız onunla yattınız ki bu sizin hiç riskli bi iş yaptığınızı aklınıza getirmez ve ortalıkta kafasına göre yapılan bi sektörü devlet bi çatı altında topluyor ve kontol ediyor.Oda nedir demiştim buraya gelen kadınlar her hafta kontrolden geçiyor.Hastalık riski vs.İçin polis kontrolünde dışarda fuhuşta belki kadının Pz... ile her türlü kavga silah vs yaşayabilirsiniz Aldığınız Risk Demiştim evet dışardaki bayanlarda hastalık riski daha fazla ve bu sizin hayatınızı karartabilir.Lütfen Söylediklerimi Yanlış Anlamayın ben Biraz daha objektif Bakıyorum olaya GenelEvi Desteklediğimden deil mantığa uyduğundan en azından sokaktaki Başı boş kadınlara göre SAygılarımla...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Dediginde gercekTen hakLısın ama en azıNdan beLLi basLı bi semTe topLayamazLar mı ? Orda coLuk cocuk war. Bu bir nevi essegin akLına karpuz kabugu sokmak degiL mi ? Bence devLetin biraz daha ince dusunmesi gerek .. Ama dedikLerinde gercekTen hakLısın..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
devlet nasıl izin veriyor bir anlam veremedim :hmmm

burak9400

burak9400

Üye
bence de yapılırsa yapılsın tamam çocuk falan var diyorsunuz ama siz de biraz çocugunuza sahip çıkın oraya gitmememsi hakkında gerekli bilgiyi verin.ben de böyle bir işin olması taraftarı değilim ama guero adlı üyemizin söylediklerine katılıyorum.arabalarda sokak köşelerinde boş arsalarda yapılsa daha mı iyi en azından böylesi daha iyi.en azından hastalık riski az...polis kontrolünde giriş-çıkış olacaktır...en azından yaşı tutmayan çocuklar giremez.böylesi daha iyi.şahsen benim bulunduğum bölgede yok öyle bir yer ama birkaç kez evimin yakınındaki boş arsalarda yapılanları gördüm.hatta bi ara evimin yakınındaki bir inşaatta olmuştu böyle bir olay.ve bu olay bir gazetenin manşet haberi olmuştu...

--------------- Ekleme ---------------

dikkatli olmak gerekli

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Olmalı ama yeri doğru seçilmeli...
İnsanların sürekli gelip-geçtiği yerlere değil; toplu taşıma olmayan, sadece taksiyle ya da uzun süre yürüyerek gidebileceğiniz yerlerde olmalı...
Fabrika gibi... Ne de olsa belli bir üretim var ve kirlilik saçıyor. Uzak olması lazım :oke:

Konu biz gazeteden alıntı olmadığı haber niteliği taşımadığı için konu dışına taşınmıştır.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Orasi neresi ki bilemiyorum yani hangi akla hizmet ki heryerde olmasi :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adresi alayım :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Geçen gün elime bir liseli geçti diyen ben miydim :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe
Bize terbiyeli çocuk imajı sökmez :kop:
Hepimiz aynıyız , sadece bazılarımız dışa vurur bazılarımız içinde saklar :D
Sonuçta insanoğlu sapık bir ırk ışte :ehe

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
:ehe