O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet1310

Üye
arkdaslarbi sorunum war... telefonu 2 haffta falan once aldım .. gecen güncelleme yaptım (güncelleme sürümü 32.001) yanlız güncellemeden sonra çektiğim fotolar fotograflarda deılde hafıza kartının içindeki görüntülerde kaydoluor güncellemeden önce galeride de görüntüleyebiliodum şimdi niye bolee oldu ......

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkdaslarbi sorunum war... telefonu 2 haffta falan once aldım .. gecen güncelleme yaptım (güncelleme sürümü 32.001) yanlız güncellemeden sonra çektiğim fotolar fotograflarda deılde hafıza kartının içindeki görüntülerde kaydoluor güncellemeden önce galeride de görüntüleyebiliodum şimdi niye bolee oldu ......
Bu sorunla ilk defa karsılasıyorum çekilen fotograflar hafıza kartında images kamera ve diğer alt klasorlerın içerisinde saklanır sen istersen ayrı bi klasor olustur benım resımlerım dıye onun ıcıne kes yapıstır fotolarını galeride tümü sekmesınde gozukeceklerdır cekılen fotolarının ıcınıde bosalt ardından cektıgın fotolar da cekılenlerde gozukur eger bu cozüm işe yaramaz ise har format at telefon kapalı ıken *3yes açma kapatma tusu biraz bekle ve sıfır gibi olur sıkıntı cıkarmaz by:oke:

DouJaMeS

Üye
Selam arkadaslar benim N79 da real player da sorun vardı soft format atıım gitti yalnız simdide n gage gitti ben o n gage in aynısını nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler

dwyanewade43

Üye
bnde en son sürümü war camerası harbiden o kdr ii deil dışa werdiği seste o kdr ii deil ama fm werici wlan fln güzel o paraya alınır 6500 slida 500 lira weresiye n79 süper

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaslar benim N79 da real player da sorun vardı soft format atıım gitti yalnız simdide n gage gitti ben o n gage in aynısını nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler
Google aramasında n-gage yaz ardından n-gage home a gir buradan indirerek son surum n-gage emilatorune sahip ol iyi forumlar by:oke:

baskentli_aes

Üye
Bu sorunun cevabını bende çok aradım bi ark.daş bi progrm söylemiş sanırım o denemiştir ama benim bildiğim ise hiçbir programı wifi ile kullanamıyorsun sadece int.e girebiliyorsun. Eğer ark.ın dediği doğru ise dene olumlu sonuç verirse bizede söyle bilelim. Yok olmazsa ben san farklı bir yöntem söylemek isterim. telefonunla int.e bağlandığında( wifi ile ) ebuddy lite messenger yaz google ye sanırım eBuddy.com diye bi site olacaktı oradan bağlanabilirsin.

Tabii o siteye girdiğinde sky live messenger gibi seçenekler olacak live messenger i seçersin
arkadaşlar ben telefonumu 2. el almıştım msn programı wardı .aynı bilgisayardaki gibi. fakat format atınca program gitti.wireliss ile girilebiliyordu.ama şuan öyle bir program bulamıyorum lütfen bulan warsa yardım etsin şimdiden teşekkürler....

dardi

Üye
arkadaşlar birşey soracağım n79 tel.. kullanıyorum ve telefonumla çektiğim resmi arama görüntüsü yaptım ve geri kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz..birde kartvizitteki kişilere kendi resimlerini ekledim fakat arama yaparken veya alırken o resimler çıkmıyor hep arama görüntüsü yaptığım tek resim çıkıyor ..yardımcı olun lütfen kafayı yiğeceğim delirtti bu cihaz bni..

eerdem79

Üye
Walla telefonu bugün sipariş ettim. Özelliklerine bakınca fiyatı da görünce dayanamadım aldım...
Öcelikle ELECTRONIC kardeş'e çok teşekkürler ediyorum... Az sonra soracağım soruyu da yanıtlarsa, ayrıca da teşekkür edeceğim ;) :D
Şaka biyana; 15 gün içinde eğitim için Japonya'ya gideceğim... Nette baktım, Japonya da acayip bi mobile phone sistemi var.. Adamlar GSM (yani 2g) yi neredeyse terketmiş, CDMA/WCDMA (3G ve 3.5G) felan kullanıyolar... SIM kart kullanan telefonların sayısı sınırlı felan felan felan...
Hülasası netten WCDMA destekli ve içinde herşey olana ama bir o kadar da ucuz bi telefon aradım; ve buldum da :) Yaşasın N79 :) Sayenizde de daha telefon elime geçmeden hastası oldum :)
Şimdiiii sorum şu; her ne kadar ben öyle olduğunu düşünsem de (Acaba ben bu telefonu Japonya'da kullanabilecek miyim? :( Umarım evet dersin, yoksa gitti 640 lira haybeye :)

caca41

caca41

Üye
arkadaslarr şu sorun sızdede warmıı dosya yonetıcısınden gırıp bı oyunu karsı tarafa gondermeye calısıncaa korumalı nesne gonderılemıyor dıye hata alan warmıı ben her sekılı denedım ama duzelmedıı pcden kontrol ettım acaba korumalı mı falan dıe yok korumalıda deıl neden boyle acaba bılen warmı

--------------- Ekleme ---------------

buqun nokıadan aldıqımm bıı mesaja goree N79un yenı guncellemesı cıkmıs arkadaslar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben telefonumu 2. el almıştım msn programı wardı .aynı bilgisayardaki gibi. fakat format atınca program gitti.wireliss ile girilebiliyordu.ama şuan öyle bir program bulamıyorum lütfen bulan warsa yardım etsin şimdiden teşekkürler....
n79 programları ELECTRONIC den adlı konuya bak dostum burada msn mevcut aynen istedıgın gibi w-lan vb.. araçlarla kullanılabılen pc dekinin aynısı sadece görüntülü arama yok o kadar sevgilerle by:oke:

Walla telefonu bugün sipariş ettim. Özelliklerine bakınca fiyatı da görünce dayanamadım aldım...
Öcelikle ELECTRONIC kardeş'e çok teşekkürler ediyorum... Az sonra soracağım soruyu da yanıtlarsa, ayrıca da teşekkür edeceğim ;) :D
Şaka biyana; 15 gün içinde eğitim için Japonya'ya gideceğim... Nette baktım, Japonya da acayip bi mobile phone sistemi var.. Adamlar GSM (yani 2g) yi neredeyse terketmiş, CDMA/WCDMA (3G ve 3.5G) felan kullanıyolar... SIM kart kullanan telefonların sayısı sınırlı felan felan felan...
Hülasası netten WCDMA destekli ve içinde herşey olana ama bir o kadar da ucuz bi telefon aradım; ve buldum da :) Yaşasın N79 :) Sayenizde de daha telefon elime geçmeden hastası oldum :)
Şimdiiii sorum şu; her ne kadar ben öyle olduğunu düşünsem de (Acaba ben bu telefonu Japonya'da kullanabilecek miyim? :( Umarım evet dersin, yoksa gitti 640 lira haybeye :)
Erdem şimdi durum şunu gösteriyor sen cihazı tr den aldın japonyaya gidiyorsun aynı ülkemizde olduğu gibi oradada cihazı kayıt ettir bi gsm bayii ne gidip ardından hattını ulaslar arası dolaşıma aç ve cihazı dünyanın her yerinde kullan benım bılgım bu sekılde kolay gele by:oke:

arkadaslarr şu sorun sızdede warmıı dosya yonetıcısınden gırıp bı oyunu karsı tarafa gondermeye calısıncaa korumalı nesne gonderılemıyor dıye hata alan warmıı ben her sekılı denedım ama duzelmedıı pcden kontrol ettım acaba korumalı mı falan dıe yok korumalıda deıl neden boyle acaba bılen warmı

buqun nokıadan aldıqımm bıı mesaja goree N79un yenı guncellemesı cıkmıs arkadaslar
Cihaz kendi dosya yöneticisinden telif hakkı sertfika vb.. sebeplerle kurulum yollanamaz ancak x-plore gibi yardımcı dosya yoneticileri ile bu sorunu çözebilirsin nokianın kendi zil seslerini bile aktarmak mümkün olcaktır yardımcı olduysam ne mutlu iyi forumlar by:oke:

cenk_90

Üye
Arkadaşlar ben telefonu alalı 3-4 gün oldu ve başka marka telefonlardan bluetooth ile n79a resim vb. gönderemiyorum.Bu sorunu nasıl çözeblirim??

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben telefonu alalı 3-4 gün oldu ve başka marka telefonlardan bluetooth ile n79a resim vb. gönderemiyorum.Bu sorunu nasıl çözeblirim??
Gercekten ilginç cihazını bu farklı cihazlarla eşleştir yada soft format at alış veya veriş sıkıntı olmaması lazım sadece çin malı cihazlarla sıkıntı yasanır geri kalan cihazlarda sorun olmaz dediklerimi bi dene iyi forumlar by:oke:

eerdem79

Üye
Selamlar
Yeni aldığım N79'um elime az önce geçti... İlk iş olarak da evdeki wireless modemime bağlanmayı denedim ama olmuyor... Moden WPA2 kullanıyor, acaba bi alakası var mı? Çünkü tel'de bağlanırken WEP şifresi diye soruyor... Acaba WPA/WPA2 desteği yok mu telin..?
İlk defa eline Symbian bi telefon almış olan bu arkadaşınıza lütfen yardım edin :(
WiFi ile internete bağlanabilmem için İlk aşamalarından itibaren yapmam gereken ayarlardan bahsedebilirmisiniz??
Şimdiden teşekkürler

nurcuuuu

Üye
soru:ben n79 u alalı 6 ay oldu.sadece şu sorunu var.mesaj yazarken 2-3 satır sonra donuyor.bu işi çözen yardım etsin....ayrıca yazılım güncellemek istiyorum.ama pişman olacağım diye atamıyorum.bilenler en son sürümünde ne değiklikler olduğunu yazsın.benimkinin sürümü 20.175.ayrıca yazılımı güncelledikten sonra,önceki sürümü yüklenebilirmi?nasıl?şimdiden teşekkürler...

sirdas_28

Üye
ya kardeşim tlfnu tanıtacağınıza telefon ile ilgili programlar ve oyuna ağırlık versenize o kadar n 79 kullanıcısı var...

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
soru:ben n79 u alalı 6 ay oldu.sadece şu sorunu var.mesaj yazarken 2-3 satır sonra donuyor.bu işi çözen yardım etsin....ayrıca yazılım güncellemek istiyorum.ama pişman olacağım diye atamıyorum.bilenler en son sürümünde ne değiklikler olduğunu yazsın.benimkinin sürümü 20.175.ayrıca yazılımı güncelledikten sonra,önceki sürümü yüklenebilirmi?nasıl?şimdiden teşekkürler...

Hocam son yazılımı yüklersen mesaj yavaşlama sorunu tamamen ortadan kalkıyor.Eski yazılımda herkesde aynı sorun vardı bende dahil olmak üzere ama çıkan güncellemelerle o sorun çözüldü. v32.001'i yükledikten sonra telinde hiç bi sorun kalmaz:)

ya kardeşim tlfnu tanıtacağınıza telefon ile ilgili programlar ve oyuna ağırlık versenize o kadar n 79 kullanıcısı var...

Telefonunda ne sorun varsa forumda biraz araştırma yapınca sorununa çare olacak bi çözüm bulursun zaten.Eğer forumda daha önce paylaşılmamışsa da ne sorunun varsa foruma yaz elbet bilen arkadaşlar yardımcı olur.Saygılar..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Burası zaten program vb.. paylasımı yapılacak yer değil burası tartışma ve sorunları çözmek için açmış olduğum bir konu yani kısacası yazılım destek konusu diyebılırım program oyun tema vb.. arıyorsan ana başlıklarda inceleme yaparsan sevınırım ...

nurcuuuu

Üye
soru:sağol kardeş verdiğin bilgiler için.yazılımı telendan wlan lamı güncelleyeyim?bilgisayardanmı.bilgisayardansa nasıl olacağını yazarmısın.?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
soru:sağol kardeş verdiğin bilgiler için.yazılımı telendan wlan lamı güncelleyeyim?bilgisayardanmı.bilgisayardansa nasıl olacağını yazarmısın.?
Telden cihaz yöneticisi yardımı ile güncellemek daha sağlıklı olur pc den software updater ile sıkıntılar olabılıyor bosuna kasma sen w-lan ile telden hallet en mantıklısı budur kolay gelsın by:oke:

nurcuuuu

Üye
sağolasın.....

serhat kardeş,telefonu güncellemeden önce hafiza kartını ve sim kartı çıkardım.telefon kapanıp açıldı.güncelleniyo dedi.2-3 dk sürdü.telefon açıldı.ama telefonda birşey silinmedi.cihaz yöneticisinde yazılım sürümü v32,001 yazıyordu.sadece my nokia nın görüntüsü değisti.yanlış mı güncelledi,yoksa telefon hacklı diye mi böyle yaptı?

serhat kardeş: mesaj yazdım telefonda donma olmadı.....ama niye herşey silinmedi?

Üst Alt