5800 sertifika yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
5800 sertifika yükleme
ya arkadaslar ben sertifikamı indirdim pc ye 3 yıllık bir sertifika vermiş bana ama ben bunu telime yükleyemiyorum ve su anda ne yüklüyorsam sertifika hatası diyor hic birsey yapamıyorum hicbirsey yukleyemiyorum sertifikamı kasıl telefona yuklicem onuda bilmiyorum bir program var PCSignSis isimli bir programıda kabul etmiyor ye ne yapacagım bir yardımcı olun lütfen :(:vur

• Beğen
Tepkiler: alperrrr34 ve 35önder

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
sanırım kimse yardımcı olmayacak :(

Lacrymosa

Üye
.cer ve . dosyalarını SignSis programındaki uygun yere gösterin daha sonra imzalanacak .sis dosyasını seçin, imzalayın. .sis dosyasının yanında büyük harflerle yeni bir .sis dosyası oluşur. Onu telefonunuza atın.

carnaxle

Üye

karloff

Üye
ya arkadaslar ben sertifikamı indirdim pc ye 3 yıllık bir sertifika vermiş bana ama ben bunu telime yükleyemiyorum ve su anda ne yüklüyorsam sertifika hatası diyor hic birsey yapamıyorum hicbirsey yukleyemiyorum sertifikamı kasıl telefona yuklicem onuda bilmiyorum bir program var PCSignSis isimli bir programıda kabul etmiyor ye ne yapacagım bir yardımcı olun lütfen :(:vur

Aldığın sertifikayı telefona yüklemiyorsun. Sertifikan ile PC'de sertifikasız programları sertifikalama işlemi yapıyorsun. Veya Opda sitesi senin için programları sertifikalama işlemi veriyor. Ben bunu yapıyorum, çok daha kolay ve zahmetsiz.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
Aldığın sertifikayı telefona yüklemiyorsun. Sertifikan ile PC'de sertifikasız programları sertifikalama işlemi yapıyorsun. Veya Opda sitesi senin için programları sertifikalama işlemi veriyor. Ben bunu yapıyorum, çok daha kolay ve zahmetsiz.

güzel insan bu dediğine kadar geliyorum ama Singsis dosyasını calıstıramıorum yani ben windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum ve bu program benim pc de acmıyor calısmıyor ama ben bu programı win7 ile uyumluluk halinde acıyorum yine calıstırmıyor ne yapacagımı sasırdım :vur lütfen daha farklı yolları varsa yardımcı olurmusunuz

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
arkdaşlar benim 5800 hakkında bir kaç sorum olacaktı bana yardımcı olursanız sevirim :::: ilk başlarda telefon sertfika hatası falan veriyordu bende sizin önerdiğiniz gibi bir internet sitesinden telefonuma sertfika aldırdım.. bir kaç gün sonra bi arkdaşım telefonumun güncellenmesi gerektiğini sölemesi üzerine nokiaclup a telefonumu vererek güncelleme gerçekleştirdim.. senmisin onu yapan :)) media tuşu çalışmıyor artık ve işin kötü tarafı hala sertfika hatası veriyor bide üstüne mapslar haritalar yer ile ilgili hiçbirşey açamıyorum anlaycağınız pişman oldum üstelik eskiden kurduğum programlarıları şimdi kuramıyorum.... bu konuda ne yapmam gerekiyor birileri tüm bunlar değilde en azından tek tek (çözümleyenler varsa) cevap verirse sevinirim şimdiden teşkler arkdaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt