Aziz™
Üye
maxicep en iyi desktop (masaüstü) resim yarışması 30 kontör hediyeli
sadece bir kısıtlama vardır.oda katılmak istiyorum diyen ilk 20 üyemizi yarışmaya dahil edeceğiz.bunun nedeni ise fazla sayıda katılımcı alınırsa oylama esnasında resim çokluğundan sayfalar ağırlaşabilir...
yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar masa üstü resimleriyle birlikte katılmak istiyorum demesi yeterlidir...
şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyor sevgili yöneticilerimize teşekkür ediyorum...
katılan arkadaşlarımız
1.) DeadSiLeNCe
2.)кεℓεвεк
3.)!!!MotorHead!!!
4.)-Sheamus-
5.)BktsBcr
6.)halil96
7.)TheAho
8.)merty24
9.)intoman
10.)ARES
11.)Davut™
12.)darülmendep
13.)izmirligenc
14.)techno_esh
15.)burak9400
16.)@n!wa+*R™
17.)ucx
18.)Anıl Umut
19.)pSu
20.)blackface
Herkese merhaba arkadaşlar
yarışmamız adından da anlaşılacağı gibi en iyi masaüstü resmi yarışmasıdır...
yarışmadaki amacımız katılmak isteyen üye ve yöneticilerimizin masaüstü dizynlarını ve bu dizaynlar arasında en iyi bir tanesini seçmek olacaktır.
tabi yarışmamız sadece bununla sınırlı değildir.maksat sadece yarışmak değil hem eğlenmek hemde kendi masaüstünü sergilemek
evet arkadaşlar oylama kuralları yok.sadece yapılan diğer yarışmalarda olduğu gibi sabit bir kaç kural belirtmek istiyorum
. oylamaya katılacak herkes maximum üç oy kullanıp
A adlı üyeye 10
B adlı üyeye 8
C adlı üyeye 6 puan şeklinde olacaktır...
B adlı üyeye 8
C adlı üyeye 6 puan şeklinde olacaktır...
. yarışmaya katılan arkadaşlar kendilerine oy veremezler
. oylama pm yoluyla değil 'haksızlık yapıldı yada oylama adil değil' denilebileceğini göz önüne aldığım için açık oylama olacaktır...
kimler katılabilir ve oy kullanabilir?
. en az 50 mesajı olan 1 ayını doldurmuş üyelerimiz katılabilir...
.mart ayı üyesi olanlar oy kullanamaz ve yarışmaya dahil olamazlar
gerisi oy kullanabilirler
gerisi oy kullanabilirleroy çokluğu ile 1. olan üyemize süre uzatan 30 kontör hediyemiz vardır.
sadece bir kısıtlama vardır.oda katılmak istiyorum diyen ilk 20 üyemizi yarışmaya dahil edeceğiz.bunun nedeni ise fazla sayıda katılımcı alınırsa oylama esnasında resim çokluğundan sayfalar ağırlaşabilir...
yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar masa üstü resimleriyle birlikte katılmak istiyorum demesi yeterlidir...

şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyor sevgili yöneticilerimize teşekkür ediyorum...
katılan arkadaşlarımız
1.) DeadSiLeNCe
2.)кεℓεвεк
3.)!!!MotorHead!!!
4.)-Sheamus-
5.)BktsBcr
6.)halil96
7.)TheAho
8.)merty24
9.)intoman
10.)ARES
11.)Davut™