Müthiş haber öğrendim paylaşmak istedim turkcell kullanıcıları mutlaka baksın buna !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Müthiş haber öğrendim paylaşmak istedim turkcell kullanıcıları mutlaka baksın buna !!!
Evet arkadaşlar size bomba bir haberim var bugün öğrendim sizlerle paylaşmak istedim

telefonunuzun tarayıcısına (web browser) girin adres kısmına şunu yazın

m.facebook.com bu şekilde facebook turkcellde bedava deneyin kendiniz görün

artık tukcell dede facebook bedava olmuş...emeğe saygı lütfen teşekkür et butonunu kullanınız... ( konuyu beğendiyseniz...)

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar size bomba bir haberim var bugün öğrendim sizlerle paylaşmak istedim

telefonunuzun tarayıcısına (web browser) girin adres kısmına şunu yazın

m.facebook.com bu şekilde facebook turkcellde bedava deneyin kendiniz görün

artık tukcell dede facebook bedava olmuş...emeğe saygı lütfen teşekkür et butonunu kullanınız... ( konuyu beğendiyseniz...)

bu arada bağlantı şekliniz mutlaka TUKCELL WAP olsun turkcell internet ten girmerseniz kontor gidebilir bende şuan sıfır kontör var öğrendiğimde turkcell ınternetten gırmeyı denedım gırmedı turkcell wap yaptım bağlantı şeklini girdi ve kontör olmamasına rağmen sörf yaptım...

serkankay

Üye
gunaydin:)

serkankay

Üye
2 ay oldu yaklasik facebook bedava olali:) terslemek manasinda da soylemiyorum alinmayin

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
2 ay oldu yaklasik facebook bedava olali:) terslemek manasinda da soylemiyorum alinmayin

sadece genç tarifelilere bedavaydı?

şimdi tüm tukcell lilere bedava dostum... konuyu acmamın sebebi de bu herkes faydalansın dıye...

eyup007

eyup007

Üye
Teşekkürler :) Sadece genç türkcell iin sanıyordum hepsi içinmiş teşekkürler

fatih82

fatih82

Üye
dostum saol ama cepten fcebook videolarınıseyredemedikten sonra facebook bedav olsane olur ki

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağolasın dostum :oke:

mazlum1790

mazlum1790

Üye
bunun süresi bitmemişmiydi
28 şubata kadar dı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt