Samsung Star'a Özel Tüm Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

mert_cocuk

Üye

Bu adrese girip ebuddy kendine üyelik aç. Sonraki adımda açtığın üyelik ile kullanacağın hesapları birleştir. Mesela ben telefonda oturum açtığımda facebook ve msn kişilerini ortak görüyorum.
Sitede gerekli açıklamalar vardır.

onu biliyorum, zaten onu yukedim ben msn messenger programi varmi sormak istedim:)

ufukano07

ufukano07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir konuda yardımınızı rica ediyorum s5233 telefonumun cd sini pc ye tanıtamıyorum ve telefonu USB kablosuyla bağladığımda tanımıyor. Böyle olunca da en basiti fotoğrafları pc ye aktaramıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
özgül kardeşim bu linkte bilgisayar yazılımı başlığı altındaki samsung new pc studio porgramı var bu programı indirip kurduğunda cihazına oldukça şık ve kolay kullanımlı bir arayüz eşliğinde istediğin işlemi yapabilirsin:oke:

rockal

Üye
usta gitar programından ses cıkmıyor nasıl yapıcaz onu

BodyBuilder

BodyBuilder

Üye
Arkadaşlar samsung star wifi almayı düşünüyorum bir hatfa sonra.Daha önce 6630 dan facebook a giriyordum.
Star wifi nin de facebook sayfa düzeni aynı mı ? Bazı telefonlarda facebook düzeni farklı oluyor diye biliyorum.Dokunmatik siteye geçiş filan yazıyordu 6630 da tabi kullanamıyordum : )
Bunda nasıl arkadaşlar ? Kullanan arkadaşlar birkaç facebook resmi ekleyebilirmisiniz buraya ?
Şimdiden teşekkürler

ufukano07

ufukano07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar samsung star wifi almayı düşünüyorum bir hatfa sonra.Daha önce 6630 dan facebook a giriyordum.
Star wifi nin de facebook sayfa düzeni aynı mı ? Bazı telefonlarda facebook düzeni farklı oluyor diye biliyorum.Dokunmatik siteye geçiş filan yazıyordu 6630 da tabi kullanamıyordum : )
Bunda nasıl arkadaşlar ? Kullanan arkadaşlar birkaç facebook resmi ekleyebilirmisiniz buraya ?
Şimdiden teşekkürler
dostum sana şu kadarını söylemem yeterli olur herhalde star ile bir kere internete girdiğin zaman 6630 ile girdiğin internette bunca zamandır girdiğim internet miydi diye sorabilirsin kendi kendine sadece facebook açısından bakma olaya yani demek istiyorum star zaten kendinden yüklü özel facebook uygulamasıyla geliyor sana yani aşağıya önizlemesini koydum alışması biraz güç oluyor ama alışınca uygulama bilgisayardan girdiğin facebook' a göre daha pratikleşebiliyor :oke:

zuvayım

zuvayım

Üye
teskkurler.bazıları ise yarıo..

3rhan336

3rhan336

Üye
hareket sensörlü oyun varmı :D

BodyBuilder

BodyBuilder

Üye
dostum sana şu kadarını söylemem yeterli olur herhalde star ile bir kere internete girdiğin zaman 6630 ile girdiğin internette bunca zamandır girdiğim internet miydi diye sorabilirsin kendi kendine sadece facebook açısından bakma olaya yani demek istiyorum star zaten kendinden yüklü özel facebook uygulamasıyla geliyor sana yani aşağıya önizlemesini koydum alışması biraz güç oluyor ama alışınca uygulama bilgisayardan girdiğin facebook' a göre daha pratikleşebiliyor :oke:

Saol arkadaşım çok sevindirdin beni.Ben böyle bir menüyü blackberry de görmüştüm daha önce Hala inanamıyorum :) Çok teşekkürler.Alıyorum makineyi :heyo:

Edit : Kendi telinden almışsın resmi.Telefonu dün aldım koyduğun resimle alakası yok !
Neyseki telefon çok güzel birçok yönüyle üst düzey.

ejoo

Üye
msn istiyorum ebuddy diiL normaL qörünümLü qüzeL bir msn yardm edin aciL

çağdaş1907fb

çağdaş1907fb

Üye
BEN ÇOK ARADIM AMA BULAMADIM HAREKET SENSÖRLÜ BİR ARABA YARIŞI PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM LÜTFENNNNN PAYLAŞANA GECE GÜNDÜZ TŞK EDECEM :aha:

ufuk601

Üye
oyunları nerden bulucam ben yaa samsung starcıyım bende selam arkadaşlar

taccoo

Üye
tsk

asdfsgdgdasg

Üye
emir colak o virüs deyil SThumbDB.tdb bu telefonu sağa sola yatırdığında kaydırmak için telefonun kndi ürünü

mlhuslu

Üye
arkadaşlar star 5233 wifi flash proğramları desteklemiyor peki biz nasıl video izleyebilecegiz. mesela facebook tan video izleme şansımız yokmu

SAINT1

SAINT1

Üye
Facebook'tan yok ama opera mini 5 'ile youtube'dan tam ekran izleyebilirsin videoları.

momooz

Üye
beyler touch piano ve touch guitar dan ses çıkmıyor biri yardımcı olabilirmi lütfen

babavar

Üye
ya ben de samsung star wifi aldım ama java türü oyun atıyorum ama çalıstırmıor ne ypmam lazım yardım edin desteklenmeyyen içerik diyor pls

shaggybob

Üye
ya arkadaşlar beim samsung starım var total video factory den alacakaranlığı mp4 'e dönüştürüyorum ama göstermiyor telefon :ağlarım:lütvennn bana yarrdımmm ediiiinnnnn bir haftadır bunla uğraşıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Üst Alt