JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir şeyi yapmadan telefonu kapat ve bilgisayara bağla bir kere bas açma kapama düğmesine bilgisayarda donanım bulma ikazı çıkacaktır yeni donanım buldu diyorsa yukarıdaki 3.maddeyi uygula...

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
arkadasım jaf acıyom go ya basınca winscard.dll hatası veriyor bi yardımcı olsan nolur acil

kadersiz_ask

Üye
arkadşım bendede hata veriyordu işletim sistemi win7 de oldu xpde öyle hata vermiyor

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
windows xp de deneyin arkadaşlar. bende win7 kullanıyordum ne olur ne olmaz dedim ve xpyi yükledim yukarıdaki yazdığım hatalarla bende karşılaştım çözümünü de yazdım sizlerde yaparsanız sorunsuz şekilde halledersiniz. ayrıca winscard hatasını alanlar 6.maddeyi uygulasınlar...

cemgokcek

Üye
Msn den yardım edebilicek olan varmı tel modelini seçtikten sonra yukarıdaki koyu yeşil ışıklar açık renk olmuyor

delice_doluca

Üye
hacklemeyi başarıyla yaptım.. rompatcher plus programını da tekrardan kurdum ve patch leri aktif ettim.. hack in başarılı olup olmadığını anlamak için kinetic ayarlarını txt dosyası ile düzenledim, birkaç tane imzasız program yükledim.. buraya kadar herşey süper.. ancak yine bu sitede olan slide2unlock adlı programı-imzalı olmasına rağmen- yüklemeye çalıştığımda "sertifika hatası" alıyorum.. hackli bir telefonda böyle bir uyarı görmem normal mi ?

düzenleme: aldığım hata tam olarak "sertifika tarafından kısıtlanıyor"

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi

hangi işletim sistemini kullanıyorsun? kusura bakmayın bu aralar iphone la ilgilendiğim için pek bakamıyorum açtığım konulara.

--------------- Ekleme ---------------

hacklemeyi başarıyla yaptım.. rompatcher plus programını da tekrardan kurdum ve patch leri aktif ettim.. hack in başarılı olup olmadığını anlamak için kinetic ayarlarını txt dosyası ile düzenledim, birkaç tane imzasız program yükledim.. buraya kadar herşey süper.. ancak yine bu sitede olan slide2unlock adlı programı-imzalı olmasına rağmen- yüklemeye çalıştığımda "sertifika hatası" alıyorum.. hackli bir telefonda böyle bir uyarı görmem normal mi ?

düzenleme: aldığım hata tam olarak "sertifika tarafından kısıtlanıyor"

tam olarak hangi konudaki program bunu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/slideunlock1-13-a-318248.html kastediyorsan sorun olmadan yükledim. pc de sertifikalamayı denedin mi?

delice_doluca

Üye
hangi işletim sistemini kullanıyorsun? kusura bakmayın bu aralar iphone la ilgilendiğim için pek bakamıyorum açtığım konulara.

tam olarak hangi konudaki program bunu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/slideunlock1-13-a-318248.html kastediyorsan sorun olmadan yükledim. pc de sertifikalamayı denedin mi?

imzalayınca ya da imzayı iptal edip imzasız yükleyince yüklüyor.. ancak olduğu haliyle yüklemeye kalkınca sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası aldım.. bu benim ilk symbian hack deneyimim.. o yüzden hack işleminden sonra birdaha asla böyle bir uyarı almayacağımı sanıyordum .. şaşırdım.. bunun dışında ne hackli işletim sisteminde bir problem yaşadım ne yüklediğim başka bir programda.. herşey kusursuz.. bilgisayarımda imzalı imzasız bir sürü program yığını bulundurmaktan kurtulmuş oldum :)

S4M!

Üye
windows 7 kullanıyorum yapamıcam galiba :)

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
imzalayınca ya da imzayı iptal edip imzasız yükleyince yüklüyor.. ancak olduğu haliyle yüklemeye kalkınca sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası aldım.. bu benim ilk symbian hack deneyimim.. o yüzden hack işleminden sonra birdaha asla böyle bir uyarı almayacağımı sanıyordum .. şaşırdım.. bunun dışında ne hackli işletim sisteminde bir problem yaşadım ne yüklediğim başka bir programda.. herşey kusursuz.. bilgisayarımda imzalı imzasız bir sürü program yığını bulundurmaktan kurtulmuş oldum :)

hack yapabildiysen bence buna sevin arkadaşım bir çok kişi hata alıyor yapamıyor :oke:

windows 7 kullanıyorum yapamıcam galiba :)

uyumluluk modunu denedin mi ??? virüs programı ve güvenlik duvarını kapattın mı?? hata aldığın programı yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi??

estami

Üye
4)BOX DRIVER hatası alan arkadaşlarda indirsinler. C:\WINDOWS\system32 'nin içine atsınlar

yaptım ama hala box driver hatasıu veriyor

atakancoskun

Üye
kardes navı prosunde euro red cıkmıyo sadece blue cıkıyo ne olcak

kimyaci97

kimyaci97

Üye
navifirm den dosyaları indirenler biryere yükleselerde bizde ordan alsak ya tam 4 saattir uğaşıyorum takılıp kalıyor inmiyor ya.

muaythai

muaythai

Üye
birincisinde hackledim ama dil kısmında türkçe yok tu ikincisinde hackledim rompack programı yoktu 3. sünü denesem mi diye düşünüyorum. benimki kırmızı kırmızı yoktu listemde ondan mı kaynaklanıyor? yoksa rompack programını dışardan yüklesek olmaz mı bulamadım ben bilen varsa bana gönderebilir mi

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
4)BOX DRIVER hatası alan arkadaşlarda indirsinler. C:\WINDOWS\system32 'nin içine atsınlar

yaptım ama hala box driver hatasıu veriyor

işletim sistemin d demi yoksa c demi yüklü eğer d de yüklüyse d:\WINDOWS\system32'nin içine at

birincisinde hackledim ama dil kısmında türkçe yok tu ikincisinde hackledim rompack programı yoktu 3. sünü denesem mi diye düşünüyorum. benimki kırmızı kırmızı yoktu listemde ondan mı kaynaklanıyor? yoksa rompack programını dışardan yüklesek olmaz mı bulamadım ben bilen varsa bana gönderebilir mi

bu kısmı atladın heralde. linkteki dosyayı indirip navifirm den indirdiğin dosyaların içerisine atacaksın değiştirilsin mi sorusuna evet diyeceksin.

muaythai

muaythai

Üye
Oldu Çooook teşekkür ederim mstfckmk :oke: 10 numara oldu hemde:aha:

bykolpa

bykolpa

Üye
teşekkürler bu anlatım daha iyi olmuş diğerinde

Şimdi telefon kapalıyken 1 defa telefonu açma düğmesine basıyoruz (Basılı tutmuyoruz). Ve telefona dosyalar aktarılmaya başlıyor

kısmı yoktu bende yapamamıştım

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Üst Alt