navifirm uygulama hatası dyo ne yapmam lazım
hacklemeyi başarıyla yaptım.. rompatcher plus programını da tekrardan kurdum ve patch leri aktif ettim.. hack in başarılı olup olmadığını anlamak için kinetic ayarlarını txt dosyası ile düzenledim, birkaç tane imzasız program yükledim.. buraya kadar herşey süper.. ancak yine bu sitede olan slide2unlock adlı programı-imzalı olmasına rağmen- yüklemeye çalıştığımda "sertifika hatası" alıyorum.. hackli bir telefonda böyle bir uyarı görmem normal mi ?
düzenleme: aldığım hata tam olarak "sertifika tarafından kısıtlanıyor"
hangi işletim sistemini kullanıyorsun? kusura bakmayın bu aralar iphone la ilgilendiğim için pek bakamıyorum açtığım konulara.
--------------- Ekleme ---------------
tam olarak hangi konudaki program bunu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/slideunlock1-13-a-318248.html kastediyorsan sorun olmadan yükledim. pc de sertifikalamayı denedin mi?

imzalayınca ya da imzayı iptal edip imzasız yükleyince yüklüyor.. ancak olduğu haliyle yüklemeye kalkınca sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası aldım.. bu benim ilk symbian hack deneyimim.. o yüzden hack işleminden sonra birdaha asla böyle bir uyarı almayacağımı sanıyordum .. şaşırdım.. bunun dışında ne hackli işletim sisteminde bir problem yaşadım ne yüklediğim başka bir programda.. herşey kusursuz.. bilgisayarımda imzalı imzasız bir sürü program yığını bulundurmaktan kurtulmuş oldum![]()

windows 7 kullanıyorum yapamıcam galiba![]()
4)BOX DRIVER hatası alan arkadaşlardaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirsinler. C:\WINDOWS\system32 'nin içine atsınlar
yaptım ama hala box driver hatasıu veriyor
birincisinde hackledim ama dil kısmında türkçe yok tu ikincisinde hackledim rompack programı yoktu 3. sünü denesem mi diye düşünüyorum. benimki kırmızı kırmızı yoktu listemde ondan mı kaynaklanıyor? yoksa rompack programını dışardan yüklesek olmaz mı bulamadım ben bilen varsa bana gönderebilir mi
teşekkürler bu anlatım daha iyi olmuş diğerinde
Şimdi telefon kapalıyken 1 defa telefonu açma düğmesine basıyoruz (Basılı tutmuyoruz). Ve telefona dosyalar aktarılmaya başlıyor
kısmı yoktu bende yapamamıştım