Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
navifirm yazılımıyla ıle ındırdım program nereye ındırlsın dıye sorunca C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products ındırıyorum yınede olmuyor
en bastan bu sekılde ındırıyorum yok sa ondanmı oluyor acaba yanlısmı yapıyorum

herhangi bir yere indir ardından dosyaları RM-505 misal telefonun kodu neyse o isimde klasörün içine atıp bu klasörü tarif ettiğin yere atın.

asd19

Üye
arkadasım oncelıkle tesekkurler ama bunu nereye atmam lazım anlayamadım kusura bakma

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım oncelıkle tesekkurler ama bunu nereye atmam lazım anlayamadım kusura bakma

1.sayfayı okuyun ,yapamadıgınız yeri tekra daha acık sorun lütfen.Navifim ile ilgili kısımda kendi yönlendirdiğim linkte anlattım.

suruga

Üye
bende yurt dışından gelen n97 mini var dili ingilizce idi. ben nokia nın update programını yükledim benim türkçe dil olan sürümünü kendisi güncelleştirme olarak buldu. bütün yüklemeyi tarif edildiği şekilde nokianın orjinal programı ile adım adım attım. sonra telefonum açılmadı. açma kapama tuşuna basıldığında sadece küçük bir titreşim oluyor başka bir şey olmuyor. burada yazılan ormat şeklini denedim. ama olmadı. ben şimdi ne yapacağım manisa ilindeyim. telefona 700 tl verdim uçup gidecek. bu sorunu halledecek bir arkadaşım var mı. telefonu ona gönderebilirim. bana yardım edin eşim durumu bilmiyor anlatamadım yardım edin banaaaa

efsane_0808

Üye
valla ben bi acemilk yaptım ve teli suan normal sotfwera la güncelledim telim 6220 c ve tel. suan ingiizce türkçe dil seceneği yok nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz rm 328 4,13 ten 5,15 çıktı cvplarınızı bekliyorumm

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
valla ben bi acemilk yaptım ve teli suan normal sotfwera la güncelledim telim 6220 c ve tel. suan ingiizce türkçe dil seceneği yok nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz rm 328 4,13 ten 5,15 çıktı cvplarınızı bekliyorumm

1.sayfadaki anlattıgım gibi 5.15 yazılımını türkçe dil kodunu secerek tekrar yükleyiniz.

--------------- Ekleme ---------------

bende yurt dışından gelen n97 mini var dili ingilizce idi. ben nokia nın update programını yükledim benim türkçe dil olan sürümünü kendisi güncelleştirme olarak buldu. bütün yüklemeyi tarif edildiği şekilde nokianın orjinal programı ile adım adım attım. sonra telefonum açılmadı. açma kapama tuşuna basıldığında sadece küçük bir titreşim oluyor başka bir şey olmuyor. burada yazılan ormat şeklini denedim. ama olmadı. ben şimdi ne yapacağım manisa ilindeyim. telefona 700 tl verdim uçup gidecek. bu sorunu halledecek bir arkadaşım var mı. telefonu ona gönderebilirim. bana yardım edin eşim durumu bilmiyor anlatamadım yardım edin banaaaa

şimdi telefonunuza hard format atacaz ve telefonunuz acılacak
N97 E72 ve klavyeli modellerde Hard Format Atma
Telefon Kapalıyken Klavyedeki sol shift tuşu ,boşluk tuşu ,geri silme tuşu(backspace) ,açma kapama tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın

sol shift tuşu
boşluk tuşu
geri silme tuşu
açma kapama tuşu

ardından 1.sayfada anlattıgım gibi türkçe yazılım atacaz.yok ben yapamam derseniz telefoncular 25-30 tl ya atıyorlar .ama ben yardımcı olurum ve yüklersiniz.Manisada olsaydım yükleyeyim derdimm.ama buradanda hallederiz.

speedyx1

speedyx1

Üye
valla ben bisey anlamadim daha kolay bir sekli yokmu bunun telefonun son model yazilimi hangisi n97 nin mesela

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
valla ben bisey anlamadim daha kolay bir sekli yokmu bunun telefonun son model yazilimi hangisi n97 nin mesela

1.sayfaya bakın mesela şimdi bu mesaj son sayfada siz ilk mesajda hepsini anlattım .okursanız,ardından sorularınızı alabilirim.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Eski Versiyona Döndüm...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Evet Çok İlginç Oldu Ama Kendim Yaptım Jaf Ve Phoneix Yardımı İle Yaptım Çok Uzun Sürdü 1,5 Saaten Fazla Sürdü Telefon İlk Açılışta Kafayı Yedi Tabi 10 Dk Sonra Düzeldi Ama Eskisi Gibi Hızlı Değil Bir Takım Özellikle Kayboldu...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Evet Çok İlginç Oldu Ama Kendim Yaptım Jaf Ve Phoneix Yardımı İle Yaptım Çok Uzun Sürdü 1,5 Saaten Fazla Sürdü Telefon İlk Açılışta Kafayı Yedi Tabi 10 Dk Sonra Düzeldi Ama Eskisi Gibi Hızlı Değil Bir Takım Özellikle Kayboldu...

*#0000# yapınca eski versiyon görünüyorsa tamamdır.hard format atıp tekrar üstüne yeniden kurabilirsin.Nasıl yaptığını anlatırsan ...

eshizlan

Üye
Merhaba,

Nokia E72 icin verdiginiz linkte sadece ISRAEL var, turkce bulunmuyor.
Yukledim, sadece ingilizce ve sanirim hebrew dilini destekliyor sadece..
Turkce olan link henuz yok mu, yoksa yanlislik mi var, bilgi verirseniz memnun olurum.

Iyi calismalar

Internette araştırmalarım sonucu gercek Turkce'yi destekleyen paketi buldum.
Anasayfada güncellerseniz, herkesin işine yarar sanıyorum..

İyi çalışmalar

RM-530_CareDP_1.0_PR1.0_EUROPE_021.024_E72

Selamlar bu dosyaları açtıktan sonra E72 ye nasıl yukleyeceğimi bilemedim , hala E72-1 de türkçe dil sorunum devam ediyor .. yardımcı olursanız sevinirim..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar bu dosyaları açtıktan sonra E72 ye nasıl yukleyeceğimi bilemedim , hala E72-1 de türkçe dil sorunum devam ediyor .. yardımcı olursanız sevinirim..

bu rar dosyasını acınca olusan exe dosyasını kurun ve ardından phoenix programını acın ve pcsuit modundan bagladıgınız telefonunuza 1. sayfada anlattıgım gibi türkçe dil kodunu secerek yazılım yükleyin ve telefonunuz türkçe olsun.

eshizlan

Üye
E72 hafif salladığımda içinde sanki parça sesi geliyor , diğer e72 lerde de böylemi acaba ????

hakan_ua

Üye
çook teşekkür ederim dostum

djprofix

djprofix

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products kopyalıyorum ama yıne olmuyor yuklemeyı resımlı olarak koyabılırmısınız acaba

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Product C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products bunlar nerede data packag product kulandıgım programda bunlar yok bu yuzdende ındırdıgım programı atamıyorum nasıl bulucam phoenix yok pc alt ust etım yok

semmy66

semmy66

Üye
arkadaslar daha evvel de yazdim bende n97 var hollandadan aldim icinde turkce olmadigi icin turkce pakedini yuklettim ama turkceyi yukletmeden once guncellestirmeyi yaptim ve 20.0.019 yukseltim su an turkce dil paketi var yani dil paketi;34 yaziyor tür:RM505 yaziyor ve yeni guncelleme yok diyor hic ugrasmadan hollanda dil pakedini geri yukletsem acaba guncelleme yaparmi? simdiden tesekkur

desire5272

Üye
bende yükledim bu versiyonu teşekkür ediyorum tolga beye

bende yükledim bu versiyonu teşekkür ediyorum tolga beye

versiyonu telefona yüklerken local mode yazıyordu normal olmazsa olmaz denilmiş acaba olmadı mı:hmmm

Üst Alt