aa-tolga
Üye
farklı RM yazılım kodunu yükler gibi yüklemek Aynen Yaptım Yine Olmadı
geriye jaf 1.98.62 programıyla downgrade yazılım yüklemek kalıyor.
farklı RM yazılım kodunu yükler gibi yüklemek Aynen Yaptım Yine Olmadı
eyvallah kardeş nokia e51 i yükselttim sorunsuzca, yazılanları harfiyen uygulayınca oluyormuş demekki
ya bende n95 8gb var kanada dan geldi buna türkçe menü atarsak çökebilir dediler servisten bununla yüklersek bi sorun olurmu yardım ederseniz sevinirim lütfen
Bu çin malı telefona da geçerli mi
jaf 1.98.62 programını nerden bulabilirim
Tamam Buldum Prduct Kodu Nasıl Değişecek...
aa-tolga kardeşim şimdi ben dün nokia e51 i v400......e yükselttim ama hack olayını yapamadım.. sence ne yapmalıyım v.300.....e mi çevireyim ? çevirirken sorun yaşarmıyım acaba ?
nasıl yapmak lazım kardeş versiyonu düşüremezmiyiz acaba ? hack olayını da araştırdım helloox ların hepsinide kendim sertifikaladım yükledim, açıyor ama bir türlü bitmiyor bekle babam bekle mapleri rompath ları falan kuruyor gibi oluyor ama bitmiyor bir türlü ..v300 e ceviremezsin cevirebilirsen bizede öğret...hack olayını forumdan arastır...
nasıl yapmak lazım kardeş versiyonu düşüremezmiyiz acaba ? hack olayını da araştırdım helloox ların hepsinide kendim sertifikaladım yükledim, açıyor ama bir türlü bitmiyor bekle babam bekle mapleri rompath ları falan kuruyor gibi oluyor ama bitmiyor bir türlü ..
teşekkür ederim