Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

emmi

emmi

Üye
eyvallah kardeş nokia e51 i yükselttim sorunsuzca, yazılanları harfiyen uygulayınca oluyormuş demekki

keyffff

keyffff

Üye
ya bende n95 8gb var kanada dan geldi buna türkçe menü atarsak çökebilir dediler servisten bununla yüklersek bi sorun olurmu yardım ederseniz sevinirim lütfen

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ya bende n95 8gb var kanada dan geldi buna türkçe menü atarsak çökebilir dediler servisten bununla yüklersek bi sorun olurmu yardım ederseniz sevinirim lütfen

*#0000# diyerek rm kodunu öğrenin
siz bana RM kodunu söyleyin ben size nasıl yükleyeceğinizi anlatayım..
RM 320 değilse farklı şekilde yükleyeceksiniz...

büyük ihtimalle RM 421 yazılımı yüklüdür.

muratsuak

muratsuak

Üye
Bu çin malı telefona da geçerli mi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
jaf 1.98.62 programını nerden bulabilirim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Tolga Kardeş Jaf Programını Nerden BulaBilirim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Tamam Buldum Prduct Kodu Nasıl Değişecek...

emmi

emmi

Üye
aa-tolga kardeşim şimdi ben dün nokia e51 i v400......e yükselttim ama hack olayını yapamadım.. sence ne yapmalıyım v.300.....e mi çevireyim ? çevirirken sorun yaşarmıyım acaba ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa-tolga kardeşim şimdi ben dün nokia e51 i v400......e yükselttim ama hack olayını yapamadım.. sence ne yapmalıyım v.300.....e mi çevireyim ? çevirirken sorun yaşarmıyım acaba ?

v300 e ceviremezsin cevirebilirsen bizede öğret...hack olayını forumdan arastır...

emmi

emmi

Üye
v300 e ceviremezsin cevirebilirsen bizede öğret...hack olayını forumdan arastır...
nasıl yapmak lazım kardeş versiyonu düşüremezmiyiz acaba ? hack olayını da araştırdım helloox ların hepsinide kendim sertifikaladım yükledim, açıyor ama bir türlü bitmiyor bekle babam bekle mapleri rompath ları falan kuruyor gibi oluyor ama bitmiyor bir türlü ..

arpezos

Üye
teşekkür ederim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapmak lazım kardeş versiyonu düşüremezmiyiz acaba ? hack olayını da araştırdım helloox ların hepsinide kendim sertifikaladım yükledim, açıyor ama bir türlü bitmiyor bekle babam bekle mapleri rompath ları falan kuruyor gibi oluyor ama bitmiyor bir türlü ..

sadece yazılmı sertifikalandırıp kurmak işlemi işini görmüyormu ben hacklemeden kullanıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ederim

sağolun...

emmi

emmi

Üye
sadece yazılmı sertifikalandırıp kurmak işlemi işini görmüyormu ben hacklemeden kullanıyorum.______________________________________________________________________________ evet kardeş bende artık öyle yapıyorum cepte sertifikalıyorum tek tek, ama şu sistem klasörüne bir girebilseydim bazı önemli programlar var onun için sadece , neyse artık yapacak 1şey yok:bilmm

tekno_2010

Üye
Telefonunuzun Modeli , Rengini ve Dilini doğru seçin !

demişsinde doğru olup olmadığı veya neye göre seçeciğimizi söyler misin?

Mesala bnm telefonm plaka kısmında yazanlar bunlar
Model : 6230i
Type : RM-72
Made in Finland
FCC ID :QTKRM-72
IC

Telefonunuzun Modeli , Rengini ve Dilini doğru seçin !

demişsinde doğru olup olmadığı veya neye göre seçeciğimizi söyler misin?

Mesala bnm telefonm plaka kısmında yazanlar bunlar
Model : 6230i
Type : RM-72
Made in Finland
FCC ID :QTKRM-72
IC : 661AD-RM72
Code : 0524471

ek olarak bir sorum olacaktı. Nokia 6230i de numara kayıt yerı olarak sim kartı seçili. bir numara kaydetmeye calısıtığımda İşlem Başarasız uyarısı alıyorum. Lakin Telefonu kapatıp açtığımda Numara Kaydolmuş oluyor. bunun sebebi nedir..?

sen74

Üye
Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın. yaptim ama urun kodunu blmadi gozat kutusundada hic bisey bulmadi

Üst Alt