Nokia N97 Firmware Güncelleme yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cetegej

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Firmware Güncelleme yardım...
arkadaşlar merhaba ben n97 kullanıcısıyım.cihazımın yazılımı v 20.0.019 telefondan Firmware Güncelleme yapmaya çalışıyorum hiç bir güncelleme yok yazısı çıkıyor.oysa yeni yazılım v 21.0.045 çıktı neden olabilir arkadaşlar? cihaz yurt dışından gelmedir.şimdiden teşekkürler..

maliyar

maliyar

Üye

BU ŞEKİLDE BİR İBARE ÇIKIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

borabalkan

Üye
Değerli üye cetegej; N97 yazılımını telefon üzerinden güncelleştirmek istediğin için böyle bir uyarı çıkarıyor olabilir.benim sana önerim, bilgisayar üzerinden güncelleştime yaparsan sanırım bu sorun ortadan kalkacaktır.Ben pc üzerinden v 21.0.045 versiyonu yükledim bir sorun çıkarmadı.

cetegej

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım o şekildede denedim yine olmadı.neden olabilir acaba?

maliyar

maliyar

Üye
arkadaşlar başka bir pc den denekdim ve hiç sorunsuz bir şekilde yükledim ama size tavsiyem n97 nin 21. sürümünü kesinlikle tavsiye ETMİYORUM!!! dokumatik berbat olmuş web güncellemeler var diyorlar ama siz inanmayın ben yükledim ama pişmanım yüklemek size kalmış

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Phoenix kullanmayı biliyorsan "navifirm" programı ile son yazılımı indirebilir, phoenix ile telefonuna yükleyebilirsin. Nokia Software Updater kafasına göre iş yapabiliyor.

fatihveyusuf

Üye
arkadaşlar başka bir pc den denekdim ve hiç sorunsuz bir şekilde yükledim ama size tavsiyem n97 nin 21. sürümünü kesinlikle tavsiye ETMİYORUM!!! dokumatik berbat olmuş web güncellemeler var diyorlar ama siz inanmayın ben yükledim ama pişmanım yüklemek size kalmış

Gerçekten herkes böyle mi düşünüyor.

erciey50

Üye
n97 yi kesinlikle tavsiye etmiyorum sürüm mürüm boş paralarımız yandı gitti kül oldu hadi geçmiş olsun alayımıza :))

phasan

phasan

Üye
bende surum 22 ozel surum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt