30 Bedava SMS Hemde Her Mail Adresi İçin....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smsci1

Üye
    Konu Sahibi
30 Bedava SMS Hemde Her Mail Adresi İçin....
Sevgili Arkadaşlar,

üzerinden her mail adresi için 30 adet bedava sms gönderebilirsiniz. Eğer ki sms hakkınız bittikten sonra profil içindeki mail adresini değiştirip, eski mail adresiniz ile tekrar üye olarak bir 30 bedava sms daha kazanırsınız. Yazı internetteki bir grubtan alıntıdır.

smsci1

Üye
    Konu Sahibi
telefon numaranı 90542 li olarak yaz gelir denedim :)

--------------- Ekleme ---------------

ALINTIDIR.Çalışıyor

Sevgili Arkadaşlar,

hqsms.com siteside her bir mail adresine en az 5,6 adet bedava sms veriyor. Cep numarasını rastgele yazabilirsiniz. Buradaki sms sitesi size organizatör (sms gönderirken görünen isim) oluşturmanızda imkan veriyor tabii ki onaylanırsa.

NOT: Google de “Aynı Mail Adresi ile Aynı Siteye Kaç Defa Üye Olabilirsiniz? “ şeklinde aratma yaptığınız da aynı mail adresini kullanarak aynı mail adresine istediğiniz kadar bedava sms kullanabilirsiniz.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
gondermiyor buda malesef

smsci1

Üye
    Konu Sahibi
gondermiyor buda malesef

Bir yerde yanlışlık yapıyorsun sanırım, daha şimdi gönderdim. Anlatılanları aynen uygula sevgili kardeş

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlarım,
bulduğum bedava sms sitelerini buraya ekleyeceğim. Yine elime geçen bir bedava sms sitesini buraya ekliyorum. Bunların hepsi çalışıyor denenmiştir.

Revengeful

Emekli Yönetici
bilgilendirme için teşekkürler

izmirligenc

izmirligenc

Üye
calismadi bende ama bu arkadasin verdigi siteler genelde calisiyor yani sadebirsevgi

seline52

Üye
üyeliği olan bir denesin, sonucunu yazsın lütfen

izmirligenc

izmirligenc

Üye
calistiramamistim ben bunu gondermedi

imzamdan bakabilirsniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt