trident w-t3 kullananlar izlenimlerini paylassın :)

Sponsorlu Bağlantılar

arfar

arfar

Üye
    Konu Sahibi
trident w-t3 kullananlar izlenimlerini paylassın :)

kullanlar varsa paylaşın :)

zmda

Üye
tv olayı çok iyi...

emre19999

emre19999

Üye
arkadaş bazı tv pazarlama kanallarında cihazda tvden kayıt olduğu söyleniyor fakat böyle bir özelliği yok ram ve işlemcisi düşük olduğundan java olmasıda bir şey ifadee etmiyor opera gibi taracı programlarını açsa bile çok yavaş işlem hele wifi hızı 54 olsa bile ram ve işlemci düşük olduğundan sayfa açması bir hayli yavaş menü ikonları değişmiyor yerleride değişmiyor oyun yüklemek işkence oyunu oynamak ayrı bir işkence oynanabilenler ise çoğu çince özet olarak bir puan vermek gerekirse 100 üzerinden anca 30 iyi yanları yokmu var bluetooth hızı gayet iyi zippo uygulaması şaşırtıcı güzel türkçeliştirme diğer çin modellerine göreki bende daha önce annycol t808 vardı ona göre gayet iyi sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım ayrıca düşük gelir gurubuna yönelik olarak bu fiyatta gayet iyi ama bildiğiniz gibi her yeni çıkan telefon gibi bu telefonunda fiyat açısından ilk çıkışında yüksek olması daha sonra aşağılara 200tl civarına inmesi kaçınılmazdır.

ahey ahey lili

Üye
ya fazla söze gerek yok müthiş. ama hassas bi telefon sakin kullanacaksın. dokunmatiği bazen çalışmıyor sakın sinirlenme sert davranma biraz daha uğraş alttan falan sürükle bişiler yap aç tel.i sonra kalem kalibrasyonunu yap ondan sonra kendini güncellio oyun falan bende var istersen her türlü atarım. Çünkü; diğer forumlardan indirdim oyunları başka başka sayfalar çıktı karşıma virüs de bulaştı.ben sana indirilmiş halini yollarım. bence trident yeni bir telefon markası bak marka ditorum. almalısın ama trident pazarlamadan falan alma hepsiburada.comdan al derim.

savasmeral

savasmeral

Üye
- Kamerası yok diyelim yani saymıyorum kesinlikle berbat
- TV tatminkar idare eder iyi çeken yerlerde güzel
-Wifi çekim gücü çok az nokia 5800 on tane bağlantı bulurken bu bir tane görüyor ayrıca diğeri %100 çekerken bu modemin dibinde bile sinyal gücü zayıf diyor
- Wap'a bağlanamadım ayarlarım yapılı olmasına rağmen giremedim bilmiyorum hata bendemi teldemi
- Radyo kötü
- Video Oynatma kötü ekran çözünürlüğü düşük aydınlatma yetersiz filim izleyim dersen 3gp bulanık gösteriyor mp4 ve flv ler ise kasıyor takılıyor
- Mp3 iyi kulaklıkla ses iyi çıkıyor ekolayzır ayarlarınıda yaparsanız tatmib edici

Kısacası ucuz gibi görünsede 330 lira bile bu telefona fazla çünkü vaad ettiği özelliklerin çoğu doğru düzgün çalışmıyor sadece tv ve mp3 player içinsew bu fiyat fazla 150 tl olsa alır dersin bu fiyata wifili el aldım diye ama 330 fazla

muyiddin

Üye
firmayı kötülemek degil maksadım Lakin ben elektronikciyim firmanın ne uydu alıcısı nede dvd vcd cihazları ariza üstüne arıza veriyor telefon max. 6 ay çalışır oda bayan kullanırsa

gdemir

Üye
Arkadaşlar trident w-t3 model telefonu 1 hafta önce aldım. avea faturalı hat kullanıyorum. avea gprs ve vap ayarlarımı gönderdiği halde internete birtürlü bağlanamadım. wi-fi özelliğinde isi arama yaptırdığımda 3-4 tane ağ buluyor ama sinyal çok zayıf diyor va şifre istediği için ise giremiyorum. Telefonun genel anlamda özelliklerini baktığımda radyosu iyi çekiyor ama kullanım kolaylığı kötü kamera iyi değil dokunmatiği % 70-80 oranında iyi oyunlar beklediğimin altında tv özelliği çeken yerlerde iyi ntv spor flaşh tv trt 1-2-3 çok güzel çekiyo. bölgeden bölgeye değişebilir tv performansı. anlamadığım bazı şeylerde yok değil tabi mesela e-kitap diyor nedemek bu? nasıl kullanılır hiç bilmiyorum:)) bu telefonu kullanan arkadaşlar lütfen bildiklerini paylaşşsın.

emre19999

emre19999

Üye
arkadaş bazı tv pazarlama kanallarında cihazda tvden kayıt olduğu söyleniyor fakat böyle bir özelliği yok ram ve işlemcisi düşük olduğundan java olmasıda bir şey ifadee etmiyor opera gibi taracı programlarını açsa bile çok yavaş işlem hele wifi hızı 54 olsa bile ram ve işlemci düşük olduğundan sayfa açması bir hayli yavaş menü ikonları değişmiyor yerleride değişmiyor oyun yüklemek işkence oyunu oynamak ayrı bir işkence oynanabilenler ise çoğu çince özet olarak bir puan vermek gerekirse 100 üzerinden anca 30 iyi yanları yokmu var bluetooth hızı gayet iyi zippo uygulaması şaşırtıcı güzel türkçeliştirme diğer çin modellerine göreki bende daha önce annycol t808 vardı ona göre gayet iyi sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım ayrıca düşük gelir gurubuna yönelik olarak bu fiyatta gayet iyi ama bildiğiniz gibi her yeni çıkan telefon gibi bu telefonunda fiyat açısından ilk çıkışında yüksek olması daha sonra aşağılara 200tl civarına inmesi kaçınılmazdır.
bir kaç şeyi düzelmem gerekli menü ikonlarının yerleri değişiyor fakat yüklediğiniz oyun ve programlar menüye çıkmıyor telefonu kullandıkça yeni şeyler öğreniyorum ve öğrendikçe sizinle paylaşacağım menü ikonlarıda her hangi bir ikona basıp beklediğinizde ikonlar titriyor ozamn sürükleyip yerlerlerini değiştire biliyorsunuz ayrıca wlan kablosuz internet wifi yapmak için erişim noktası ayarlarınızdan evdeki modemizin şifresini birkez girmeniz yeterli yani sürekli şifre girmiyorsunuz web browser olarakta bolt'u denemenizi öneririm keşke bu telefonda opera yerine bolt yapsalarmış sayfalar mütiş hızlı ve tam boyutlu ayrıca flv ve mp4 destekli olduğundan video izleme bu fiyata göre gayet iyi savasmeral arkadaşıma katılmıyorum takılma hiç yaşamadım ayrıca arkadaşım elindeki telefon bilgisayar veya parası uçuk fiyatlardan olan tel değil son olarak not işine gelince notum biraz daha yükselterek 100 üzerinden 45'e çıkarıyorum.

prodigy39

Üye
Selam arkdaslr bende yaklasık 15 gun once trident w-t3 modelını tv de gordum ve cok begendım bırazda tridentpazarlama sıtesınde ozellıklerıne bakıp i-phone ile karşılaştırınca almaya karar verdım ve telefona sahip oldum.Şimdi yukarıda bazı arkadaslarım telefonla ılgılı olumlu bazı arkadaslarımda olumsuz tespıtlerde bulunmuslar.arkadaslar sımdı ben oncelıkle bır kullanıcı olarak telefonumdan cok memnunum.neden dersenız telefondan bekledıgım bellı baslı ozellıkler var.mesela ben telefonumu aramak ıcın ve msj yazmak ıcın kullanırım.arada sırada lazım olursa kamerasını ve ınternetını kullanırım.şimdi şunu unutmayın ki bu telefon çin malı.ben kendım de eskı bır telefoncuyum aynı zamanda.o yuzden bu telefonu alırken butun ozellıklerını dort dortluk kullanamayacagımı bılıyordum.o yuzden sızın de telefondan i phone performansı beklememenızı tavsıye ederım.nihayetınde 300 mılyonluk bır cep telefonudur ve 1.300 liralık telefonun verdıklerını sıze veremez.o yuzden sız de telefonu kıbar kullanın sınırları zorlamayın goruceksınız kı cok eglencelı telefon.benım bu telefonu almamdakı amac karızması.örnegin bir cafeye gittiğimde masanın uzerıne koyunca etraftan hıckımse o telefonun trıdent oldugunu anlayamaz.içindeki özelliklerine de girse anlayamaz.o yuzden cevredekılere i phone varmıs karızması verirsiniz.telefonu da sadece benım gıbı arama yapmak ıcın kullanırsanız emınımn kı yıllarca kullanabılırsınız.telefon menusunde ekrandakı simgelerin yerini degiştirmek için elinizi simgeye basılı tutun ekrandakı butun sımgeler tıtremeye baslayacaktır.bundan sonra tasımak ıstedıgınız sımgeyı surukleyerek ıstedıgınız sayfaya tasıyabılırsınız.sayfalar arası gecıs yaparken ı phone gıbı hızlı olmadıgından parmagınız daha yavas hareket ettırırsenız daha ıyı olur.yanı kısacası karıstırmadan kıbar kullanırsanız bu telefon sızı uzun bır sure ıdare eder.kullanan herkese basarılar.

RoxiRox

Üye
ßende Telefon Gayet Güzel Herkese Tavsiye Ederim..!

bucalee_-_

bucalee_-_

Üye
bende aynı telefondan alalı 1 hafta oldu telefonun dokunmatıgı bozuldu servıse gıttı en iyisi bilindik markalardan sasmamak ben bıde bolge bayıısınden almıstım sorun olmaz dedıler ama 1 haftada gıttı telefon yere fln dusmedı de paketıgınden cıktıgı gıbı ama dokunmatıgı gıttı kamerası pek net degil ama tv ve kablosuz net olayı guzel tv var guzel cekıo bı tek dokunmatık yonunden tavsiye etmm..

vyolcub1

Üye
arka kapagı acın minik saç parçası var ona kısa kablo ekleyin arka plastik kapak içine aliminyum folya yapaıştırın kabloyu folyaya bagla wifi cok daha iyi çeker denendi

teomanata

Üye
telefonu almaya karar verdim. hala aklımda soru işaretleri var yok değil,
hayırlısı olsun, buradan yorum yaparım artık iki gün için de elime geçer hepsiburada.com dan aldım bakalım hayırlısı artık.

mutluhalici

Üye
merhaba bend geçen hafta aldım bu telefonu kamerası kötü servisine gönderdim gerçek 2 mp yapın diye ancak eskisini geri göndermişler ayrıca ben m4 ve flv dosyalarını açamıyorum servis bu programları açmaz diye not göndermiş ne yapmam lazım birde oyun yüklşeyemiyorum bana oyunm konusunda yardımcı olurmusunuz ayrıca bu tlfonda world exel dosyalarına bakılabilirmi program yukleniyorsa nasıl yukleyeceğim yardımcı olurmusunuz

SheWorD

SheWorD

Üye
firmayı kötülemek degil maksadım Lakin ben elektronikciyim firmanın ne uydu alıcısı nede dvd vcd cihazları ariza üstüne arıza veriyor telefon max. 6 ay çalışır oda bayan kullanırsa

Hocam burası uydu alıcısı vcd player receiver forumu değl ne diyeceksen orda de telefonun 6 ay çalışacağını nerden biliyosun sen kullandınmıki benim eşim 8 aydır trident kullanıyor o 6300 a benzeyen modelindenden şimdi modelini anımsayamadım herneyse herhangi bi sorun yok 6 ayda bozulduğu falanda yok. Bozulursa gönderirsin garantiye bu kadar basit faturası var hak var hukuk var kanun var bide amacım kötülemek değil diyosun sen ne dediğini bilmiyosun hocam. Amacım seni bozmak değildi şimdide sen kusura bakma artık yapıcak bişi yok.

--------------- Ekleme ---------------

merhaba bend geçen hafta aldım bu telefonu kamerası kötü servisine gönderdim gerçek 2 mp yapın diye ancak eskisini geri göndermişler ayrıca ben m4 ve flv dosyalarını açamıyorum servis bu programları açmaz diye not göndermiş ne yapmam lazım birde oyun yüklşeyemiyorum bana oyunm konusunda yardımcı olurmusunuz ayrıca bu tlfonda world exel dosyalarına bakılabilirmi program yukleniyorsa nasıl yukleyeceğim yardımcı olurmusunuz

Kamera yükseltme dye bişi olmaz zaten boşa göndermişsin yazan neyse odur fabrika çıkışlıdır sonuçta servisin kamera yükseltme diye bi şansları yok.

Bunları açmaz derler çünkü senin program indirip açman lazım serviste sana program indir aç demez çünkü hiç bi firma telefona program oyun yüklenmesinden yana değildir çünkü kaynak güvenilirliği kesin değildir program backgraundunda her türlü pislk sahtecilik virüs olabilir bu yüzden program yükleyin demezler.

getjar.com dan program edinebilrsin.

aliab_25

Üye
wt3 te sensör warmı ? warsa sensörlü araba yarısı varsa bana atabilirmisiniz tskrler

ucx

ucx

Üye
Bende bugün aldım fakat kalemi yok ve mesaj yazması çok çok zor :(

asi_kartal_007

Üye
Dün aldım mükemmel bir telefon. kamrasıda 2 mp süper öle kötü degil

kaplan_ciss

Üye
wt3 ümüm buğün aldım ama çoğu şeyi çözemedim
- blutut la mp3 alamadım
-mp3 çalara müzik ekleyemedim hafıza kartında birsürü müzik var ama müzik çalarda boş diyor ekleyemedim
- msj yazarken yan döndüremedim acil yardım bekliyorum şimdiden tşkler

Takipçi Satın Al

Üst Alt