5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

6630bilal

Üye
ya gariptir okadar uğraştım yeni yazılımı yüklemesi 1 dk aldı.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl yükledin?

hakan2884

Üye
Sayın arkadasım 5530 için v20 yüklemeyi denedim ancak şöyle bir hata veriyor. An optional file is missing. The file is 5530_SW_0634698_Eurasia_4G_2.0.fpsx

karloff

Üye
5800 versiyon yükseltmesinden sonra telefona hard format attım. Güvenlik kodu değişirmi, orjinali nedir? Ben güvenlik kodumu bulamıyorum

Yardımcı olursanız sevineceğim

mvs29

mvs29

Üye
yaa arkadaslar benim sorunum vodafone internet paketi aldım
aksama kadar internette sorun yoktu paketten giriyordum simdi ise o sayfa icin ağ gecidi cevap vermiyor diyor ama diğer sayfalara giriyor :S
yardım edebilecek var mı :(

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 versiyon yükseltmesinden sonra telefona hard format attım. Güvenlik kodu değişirmi, orjinali nedir? Ben güvenlik kodumu bulamıyorum

Yardımcı olursanız sevineceğim

sanırım hard format atınca sıfırlıyodu kodu. 5 tane sıfır yada 12345 olabilir orjinal

karloff

Üye
evet kod 12345 miş

Teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güvenlik kodu değiştirilmediği sürece 12345 tir..

demirkaya07

Üye
çok tşkler allah razı olsun senden nadir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

headhunterrr

Üye
N97 yazılım qüncelledikten sonra sağ hoparlorden ses qelmeyenler sakın telefonlarınız içini açtırmayın yazıktır sadece teknik servise qötürün jaf box ile tekrar yazılım atsınlar düzeliyor

exprus

Üye
skyfree den artık youtube tan video izleyemiyorum..indirdiğim görüntülerin çoğunuda desteklemiyor diyor .daha önce böyle bi sıkıntı yoktu ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ilk başlarda yoktu sonraları o problemi veriyor..ben çok uğraştım ama çözüm bulamadım..

xbetterx

xbetterx

Üye
Nadir Kardeşim Sana Bir Sorum Olacak Hani Diğer Telefonlarda Bir Kod Yazıp Telefonun Kulaklık Sesini Yükseltme Olayları Oluyor Hani. Acaba 5800 XM'de de Varmıdır? Bilgin Varmı?

werux

werux

Üye
arkadasım skyfireyi indir

headhunterrr

Üye
N97 yazılım qüncelledikten sonra sağ hoparlorden ses qelmeyenler sakın telefonlarınız içini açtırmayın yazıktır sadece teknik servise qötürün jaf box ile tekrar yazılım atsınlar düzeliyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir Kardeşim Sana Bir Sorum Olacak Hani Diğer Telefonlarda Bir Kod Yazıp Telefonun Kulaklık Sesini Yükseltme Olayları Oluyor Hani. Acaba 5800 XM'de de Varmıdır? Bilgin Varmı?
yok maalesef..nokialarda olmaz o..

draw1907

draw1907

Üye
Arkadaşlar ben duydumki Nokia yeni bir versiyon çalışması yapıyormuş yabancı bazi sitelerde ben bulamasamda görselleri felan varmış bi bilgisi olan varmı?

Revengeful

Emekli Yönetici
görücez