5800 için film siteleri burda toplansin arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
5800 için film siteleri burda toplansin arkadaşlar
zahmetleriniz icin şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
maksat=herkez yararlansın:oke:

mekanik

Üye
kendin konvert et kardeşim... imtoo converter şiddetle tavsiye ederim yapamayacağın iş yok...:oke:

ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
çok sagol birader iyi olurda elimde film yok , direkt link olursa daha iyi olur

--------------- Ekleme ---------------

sogol birader ama elimde çevirecek film yok

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakmayın ustuste yazmısım

alkımcanosu

Üye
forumda yeniyim o yüzden yeni konu açamadım yardım ederseniz sevinirim skyfire 1.5i yeni yükledim (tel 5800 xm) wlanla biraz gezdim gerçekten çok gzl bi program yalnız dikkatimi bişi çekti bunu paylaşmak istedim ben a.ea kullanıcısıyım ve şu anda 0 kontürüm var :D skyfireden yalnışlıkla çıktım tekrar girdiğimde yalnışlıkla a.ea wap gprs ye tıkladım ve bağlandığımı görünce çok şaşırdım biraz dolaştım 0 konürüm olmasına rağman, sonra programı kapatp kontür sorguladığımda - lere düşmediğini gördüm kısacası hiç kontür gitmedi ve sorum bu gezim kontür yüklediğimde benden kesilirmi?

maktama

maktama

Üye
forumda yeniyim o yüzden yeni konu açamadım yardım ederseniz sevinirim skyfire 1.5i yeni yükledim (tel 5800 xm) wlanla biraz gezdim gerçekten çok gzl bi program yalnız dikkatimi bişi çekti bunu paylaşmak istedim ben a.ea kullanıcısıyım ve şu anda 0 kontürüm var :D skyfireden yalnışlıkla çıktım tekrar girdiğimde yalnışlıkla a.ea wap gprs ye tıkladım ve bağlandığımı görünce çok şaşırdım biraz dolaştım 0 konürüm olmasına rağman, sonra programı kapatp kontür sorguladığımda - lere düşmediğini gördüm kısacası hiç kontür gitmedi ve sorum bu gezim kontür yüklediğimde benden kesilirmi?
Tamam yeni kullanıcısın ama bu sorunun olduğu 2 konu açıp, 3.defa da buraya aynı mesajı atman doğru mu?!!?(tamamen şans eseri farkettim, sizi tanımam etmem yani)
Lütfen ilk önce Yeni kullanıcılar için olan forumdaki kuralları bir okuyun isterseniz:oke:

ramakm86

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
ben bazı sitelere bakıyom ama genelde 300 400mb falan daha küçük olsa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt