WiFi Sorunu :S :( :(

Sponsorlu Bağlantılar

xAngmar

Üye
    Konu Sahibi
WiFi Sorunu :S :( :(
İyi günler ....

Geçtiğimiz günlerde iPhone 3G Aldık Fakat WiFi Ağlara Bağlanamıyorum . . . 2 Tane iTunes Üzerinden Program Yükledim Adları ; WiFinder Ve Easy Wi-Fi WiFinder Etrafımdaki Ağları Buluyor Ama Connect Diyince Bağlanmıyor Fatal Error -10 Felan Diyor Easy Wi-Fi İse Hiç Bulamıyor . . .
Evimde Wireless Var Ona Dahil Bağlanamıyorum . . .
Ayarlar'dan Da Wireless Ağlarını Göremiyorum . . .
Sim Kart Takmıyorum Ara Sıra Takıyorum . . .

Nasıl Bağlanıcam Yardım Lütfennnnnnnnnnnn

Ozan

Ozan

Admin
İlginç bir problem

Settings kısmında Wi-Fi açık durumda ise ve ağın yanında olmana ragmen hiçbir ağ bulmuyorsa ya aletin donanımsal olarak wi-fi si arızalıdır yada yazılımsal bir hatadır ki tahminim yazılımsal oldugu yönünde Fatal Error uyarısı verdiginden dolayı

Bence iTunes ile güncelleme yapın telefona, özellikle v2.2 yi kurarsan hiçbir problem olmamalı.

xAngmar

Üye
    Konu Sahibi
Peki WiFi ye bağlanmak için ek program mı kullanım peki ayarlardaki WiFi denmi bağlanim ? ?

fizikci23

Üye
ayarlardaki wifi bence başarılı oradan bağlanabşlirsin. ben oradan bağlanıyorum

Ozan

Ozan

Admin
Programa gerek yok, Settings kısmında Wi-Fi seçenegine basarak bir istasyon bulup baglanabliyor olmanız lazım aksi halde telefon yazılımını tekrar atın ve sorun devam ederse, donanımsal arızadır ..

xAngmar

Üye
    Konu Sahibi
Programa gerek yok, Settings kısmında Wi-Fi seçenegine basarak bir istasyon bulup baglanabliyor olmanız lazım aksi halde telefon yazılımını tekrar atın ve sorun devam ederse, donanımsal arızadır ..

hımm tamam o zaman donanımsal arıza var gibi bende . . . götürücez garantisine o zaman napalım :S çok saol

fesat

Üye
arkadaş itunes dan 2.2 yi tekrar yükle düzelir.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Acaba ağlar şifreli ise bu sorun yaşanmış olabilir mi?

By_GiTaRiST73

Üye
Merb Benımde Wi-Fi sorunum war.aslında baglanıyordum.a ayarlarına reset attım(sıfırladım) ondan sonra girmedi aslında girdi ama Faturaya yazılarak girdi. bunu kontorlu kart takınca fark ettim...Wi-fi ayarlarından kendi iş yerinde olan kablosuz ağıma baglanıyorum.şifremi giriyorum kabul ediyor. ama internete girdiğimde direk faturadan gidiyor.yani wirales uzerinden giremiyorum.wiraleismi (wi-fi) nasıl enkinleştirebilirim.Ama wi-fi den baglantım gozukuyor.yani (GİTARİST <benım kablosuz agımın adı) Gitarist BAGLI DİYOR.? YARDIM LUTFEN

mylucky35

Üye
arkadaşlar ben yaklaşık 9 aydır iphone 3g 16 gb kulanıcısıydım. durduk yere wi-fi antenim kayboldu.
yetkili servise götürdüm bana bu cihaz tamir olmaz dediler.yüksek takas yerine yeni telefon vericez.korkunc bir üçret 550 auro talep etiler.ve garantiye girmez onarımı mümkün degil gibi yanıtlar aldım.derken tam cihazı yok pahasına satacakken.netten dijital cep servis diye bir firmayı öneren diger kulanıcıların tafsiyesi üzerine dijital servise cihazımı götürdüm.ve servisin olmaz onarımı mümkün degil dedigi cihazı adamlar aynı gün yapıp bana teslim etiler ve 3 hafta oldu halla kulanıyorum.sorun yaşayan arkadaşlara servisin telefonunu veriyorum. ben çok memnun oldum
umarım sizde memnun olursunuz.
dijital cep servis 0232 4830055

enginEER75

Üye
Turkcell'in web bağlantılarından para kazanmak için yapmış olduğu bir numara bu arkadaşlar yazılımda wifi ye bağlanmamız engelleniyor böylelikle mevcut wifi üzerinden bazı programlar vasıtasıyla ucuz veya bedelsiz telefon görüşmesi yapılmasıda engelleniyor.

mylucky35

Üye
iphone3g kulanıcısıyım wifi aynı sorundan bende müzdariptim ne denedimse olmadı sorunumun teknik oldugunu formlardan araştırıp izmirde bir firma buldum şimdi wifi eskisi gibi harika çalışıyor ilgilenen arkadaşlara numarasını veriyorum.
firma adı dijital cep servis
tel : 0232 4830055:oke::oke::oke:

zed313

zed313

Üye
Turkcell'in web bağlantılarından para kazanmak için yapmış olduğu bir numara bu arkadaşlar yazılımda wifi ye bağlanmamız engelleniyor böylelikle mevcut wifi üzerinden bazı programlar vasıtasıyla ucuz veya bedelsiz telefon görüşmesi yapılmasıda engelleniyor.
evet bunu başka bi arkadaştan daha duymuştum hatta online turkcell hizmetlerine başka internetlerden ulaşılamıyormus başkalarına kapalıymış sanırım gerçekten turkcell akıllılık yapıo bi çok kişi aynı problem yaşıyorsa...

mancenn

Üye
bende bugun WİFİ sorunu yaşıyorum iphone 3gs 3.2.1 kullanıyorum cıhazım 2 haftalık daha once hıc bı sorun yoktu dun bluetooth programı ındırdım cydia dan ve setings ındırdım bugun ewımde kablosuz ag var ve hıc bır agı bulmuyo sorun nedır nasıl cözücem

yozgatik

yozgatik

Üye
benim çin malı telefonum da şifresiz olanlara bağlanıyor şifrelilere bağlanmıyor yardım???

gs li

Üye
benn wifili telefondan koduz bi modem buldu balanmak istiyorum ama bana gelen hata şu şifreleme istiyor koduz neden böle bişe istiyor anlamıyorum koduz ama giremiyom :aha: napcam..

sercannn88

Üye
Merhaba arkadaşlar
Orjinal iphone3g s cihazım war ama wifi sorunu yaşıyorum.Cihazı aldıktan sonra jealbreak yapmak için wifi aradım bulamamıştım bi süre sonra cihazın bi problemi yüzünden ayarları sıfırladım.Ne olduysa ondan sonra oldu.Ne jealbreak yapabiliyorum ne wifi bağlantısı.Wifiyi görüyor şifreyi kabul ediyor ama wifiden bağlandıgımda nete giremiyorum.İphone var ve wifi bağlantısı yok çıldırmamak elde değil.Yardım edermisiniz lütfen???

@C@R

Üye
iphone wifi görmemesi kesinlikle programla hiç bir alakası yoktur bizzat kendim yaptım ...
iphone wifi yok dediği zaman sadece wifi ile bitmiyor...
imei-000000000000000
bluetooth-00000000 yine aynı şekilde
modem firmware yine aynı şekil
sim takılı değil ama şebeke ariyor
yani şebe ile ilgili herşey ve kesinlikle programsal değil dir donanımsal arıza dır..

irt...
(212) 548 74 48
(542) 548 74 48
(534) 935 63 63
[email protected]
İSTANBUL DAN

kuygı

Üye
itunes ile nasıl yüklenir? yazılım tekrar nasıl yüklenir?

Takipçi Satın Al

Üst Alt