• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Türkcell le bağlan hayata melodisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

hose

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell le bağlan hayata melodisi ?
selam arkadaşlar nilin söylediği türkcell le bağlan hayata mp3 ü varmı sizde warsa paylaşabilirmisiniz nette araddım bulamadım müzik sitelerinde bulup linkte vere bilirsiniz ben ordan dowloand ederim şimdiden teşekurler ...

pasamurat

pasamurat

Üye
Turkcell'le Bağlan Hayata şarkısı için (tüm şarkı); T5922 yazıp 7777'ye gönderebilirsiniz.

Turkcell'le Bağlan Hayata gerçek sesi için G12991 yazıp 7777'ye gönderebilirsiniz.

Her iki içerik de ücretsizdir.

hose

Üye
    Konu Sahibi
hattım vodofone bana mp3 şeklinde lazım arayana dinlet olarak değil yinede saol dostum

pasamurat

pasamurat

Üye
hattım vodofone bana mp3 şeklinde lazım arayana dinlet olarak değil yinede saol dostum
dostum bunlar da zil sesi zaten. trcell hatlı bi arkadasın ındırsın gprs ile. hafıza kartından al at kendi teline...

Takipçi Satın Al

Üst Alt