Sakın Trident Almayın

Sponsorlu Bağlantılar

hayatvememat

Üye
    Konu Sahibi
Sakın Trident Almayın
Sakın Trident markası almayın. Şuan masamın üzerinde garantisi olduğu halde ve de servise 5 defa göndermeme rağmen hala bozuk vaziyette duruyor. hiç bir şey yapmadan geri gönderiyorlar. bir keresinde servisten geldiğinde kapağının yarı açık şekilde göndermişrdi *************. aklıma geldikçe adamlara kalayı basasım geliyor. *************************************************************************. siz siz olun sakın bu markayı almayın. fiyatına filan da aldanmayın. beş para etmez telefonları.

-----------------------------------------------------------------------

başka bir madur
Trident çin malı telefonların nasıl bir marka olduğu konusunda fikir vermek adına yazdığım Gürkan Ilgın Haberi:
1.5-2 sene önce Trident Marka bir cep telefonu aldım ki almaz olaydım. Ürün Çin malı bir üründü ancak özellikler göz kamaştırıcıydı. Paramızı doğru bir cihaza yatırmak için tabi ki de her zaman yapılması gerektiği gibi ihtiyaçlarımı belirledim. Cihaz öncelikle çift hatlı olacaktı, sonra da 2 megapixel kameralı olacak ve gereksiz yere fotoğraf makinası taşımaktan beni kurtaracaktı. Tabi araştımanın sonucunda karşımıza Trident markası çıktı. Uygun fiyatına aldanarak hemen bir tane kendime, bir tane de ortağıma edindim.

Paketin ve makinenin üzerinde gayet janjanlı bir şekilde 2 megapiksel olduğu yazıyordu. İnandık, güvendik ve satın aldık. Cihazın fotoğrafını solda görebilirsiniz. Neden güvenmeyelim ki, bu ülkede kurumlar var, TSE gibi. Arkadaşlar bu malı ülkeye sokup pazarlayabilmeleri için bu çok kaliteli kurumdan ürününü geçirmeli, Sanayi Bakanlığından izin almalı, ürün ile ilgili bilgilerde herhangi bir kandırmaca olmamalıydı.
Sonuç mu? Makine 0.3megapiksel çıktı. Firma Servisiyle 4-5 defa telefon ile görüştüm. Beni arayacaklarını, bunun bir yazılım hatası olduğunu söyledi ilgili müdür arkadaş. Bu kadar yıl geçti, ancak arayan soran olmadı. Sonra firmanın internet sitesine durumu anlatan ve teessüflerimi!! ileten bir mesaj yazdım. Arayan falan olacağını sanmıyordum ki şaşırdım. Telefonum çaldı ve karşımda bir Trident Firma yetkilisi bayan. Cihazları yollamamı isteyen bu bayana, firma olarak kendilerine cihazı yollama konusunda bile güvenmediğimi belirttim. Ancak sonra ikna olarak cihaz ile ilgili sorunun çözülebileceği ümidiyle ortağımın ki ile birlikte paketledim ve yolladım.
Servis kısmından genç bir sesi olan arkadaş beni aradı ve cihazın en fazla 1.3 mp olabileceğini tarafıma iletti. Kendisine benim de piyasada muteber isim sahibi bir ısıtma-soğutma firmasının bayisi ve servisi olduğumu ilettim. Ben müşterime 24000BTU klima sattıktan sonra "Hay Allah, bu cihaz 12000BTU olarak çalışıyormuş, idare ediverin" diyebilir miyim acaba diye sordum. Konuyu müdürleriyle görüşeceğini bildirdi. Takriben bir hafta sonra cihazlar kargodan geldi. Baktım içine, cihazlarda herhangi bir sorun olmadığını bildiren bir servis notu gelmiş. Fotoğraf kısmına girdim ve cihaz 2mp modu eklenmiş.
Galiba beni utandıracaklar dedim. Hemen 2 fotoğraf çektim. Sonra bilgisayarıma attım fotoğrafları. Tabi başladım gülmeye, fotoğraflar 0.3mp. Yani sahtekarlığın bu kadarını da görmemiştim. Müdür bas 2mp yazıyı içine bize masraf çıkarma dedi herhalde. Yazıklar olsun ya, bunlar bu memlekette ticaret falan yapıyor ya.
En komik konu ise firmanın kendi internet sitesinde hakkımızda kısmında yazanlar, aktarıyorum ;
"Trident alanındaki pek çok firmanın aksine, verdiği hızlı servis ve %100 memnuniyet garantili satış sonrası hizmetiyle müşterisini mutlu etmeyi bir görev bilmiştir. Yurt çapında 370'i aşkın servis ağıyla tüketicilerin hizmetinde ve satış sonrası serviste rakiplerinden açık ara öndedir.
Koşulsuz müşteri memnuniyeti misyonu ile gelişen günümüz teknolojisinin tüm yeniliklerini yakından takip eden Evşin Elektronik; Trident kalitesi ve marka güvencesi ile müşterilerini memnun etmeye devam edecektir."
Gene aynı sayfada bulunan videoyu izlediğinizde, firma Genel Müdürü açıklamalarda bulunuyor. Yedek parça çok önemli diyor, eğer müşterinin sorununu 7 gün içinde çözemezsek değiştiriyoruz diyor. Komik geliyor cümleler. Ya firmanın Genel Müdürünün konulardan haberi yok, ya da o başka bir Trident markasına hükmediyor. Bakın bizim ki arıza değil, yanlış etiketle cihaz satımı diye herhalde sorun kapsamına girmiyor. Dolandırıcılık sınıfına girer mi? Bilemiyorum, siz karar verin.
Neyse, ilerleyen süreçte yaşanacakları buradan aktarmaya devam edeceğim.
2megapiksel olduğunu iddia eden fotoğrafı(fotoğrafı modifiye etmedim, orijinal trident usulü süper kalite 2megapiksel hali) ;
 


Sweqan

Üye
zaten alanın aklı yok
 

acelik

Üye
bende garantiye gönderdim bakalım ne olacak... sonucu burdan bildirecem size.. olmasa hep birlikte kalaylarız ..:)
 
feytusa

feytusa

Üye
İnsanların Özgürlük Hakkı Vardır. Sen Bi Öneride Bulunuyosun Ama kopyala yapıştır konu olmaz....!!!
 

hayatvememat

Üye
    Konu Sahibi
İnsanların Özgürlük Hakkı Vardır. Sen Bi Öneride Bulunuyosun Ama kopyala yapıştır konu olmaz....!!!

üst bölüm tamamen bana ait kopyala/yapıştır değil. tire ile ayrımış alt bölüm alıntı. başka birinden alıntı yapmamın nedenide bu insanların aldanıp bu sahtekarların ürünlerini almasın diye.
 

CrAzYvZ

Üye
ben de aldım konuşurken öndeki hoparlöründen az ses geliyodu. garantiye gönderdim yapıp bikaç günde gönderdiler
 

mbulur

Üye
Çin malı telefon alırken markası ne olursa olsun fazla bir şey beklemeyin. Zaten telefonu elinize aldığınızda dış malzemesinin kalite düşüklüğünü hemen farkediyorsunuz.
Çin malı telefonların hemen hemen tamamı kendi markasını taşısa bile (örneğin trident, concord vs.) kaliteli markaların görünüm olarak (örneğin, Nokia 8800, 6700 gibi) taklitleridir.
Bu cihazları öyle oyun yüklemek, java uygulamaları çalıştırmak yada internete girmek için almayın. Sadece çift hatlı ve görünüm olarak daha pahalı telefonları anımsatan bir telefona sahip olmak için alın.
Yere filan da düşürmeyin. Dış malzemesi uzaktan güzel gibi görünsede kalitesiz yapısından dolayı hemen çizikler içinde kalıp soyulabiliyor, yani taşırkende dikkatli olun.
Tüm bunlara ek olarak markasının ne olduğu belirsiz, üzerine Nokia gibi markalar basılmış taklit ötesi cihazları kesinlikle almayın.
 
DarkAloneci

DarkAloneci

Üye
Ben almayim o zman
 

sophisticman

Üye
Ya yapmayın arkadaşlar.Ben 3 ay önce trident w-t9 aldım.Gayet de memnunum.Tv izliyorum.wi-fi ile internete giriyorum.Java uygulama ve oyunlarını indiryorum.Mp4 formatında film izliyorum.Süper kalitede olmasa da fotoğraf ve video çekiyorum.Mp3 dinliyorum radyo dinliyorum daha ne diyeyim.Yani sanki 1400 TL ödediniz de Blackberry aldınız da kıyasıya eleştiriyorsunuz.Yok şusu böyle yok busu böyle.Ben aldığım herşeyde fiyat/performans analizi yapıyorum.Bu cihazda da aynısını yaptım.İstedeğim temel şeyler wifi.java.film ve video izlemek ve heryerde TV seyretmekti.Piyasaya baktım zaten diğer hiçbir bilinir marka da tv özelliği yok wifi özelliği olan cihazlarda 500 TL den başlıyor.Trident 2 yıl garanti de veriyor.Düşündüm 300 TL ye ikinci el bilinir bir marka alsam iki gün sonra bozulsa gitti param.En azndan burada resmi garanti var.Ha firma garanti kapsamındaki bir arızayı zamanında yapmadı mı Tüketici Mahkemesi ve Tüketici kurulları var gider başvuru da bulunurum.Üstelik telefon blackberry nin tıpkısı hiçbir özelliği olmasa da görünüm on numara Bence değer.Bir de şöyle düşünün siz gidip bilinir markaları aldıkça trident gibi telefonları yapanlar para kazanamayacak Ar-Ge ile işini geliştiremeyecek kalite artamayacak fakat bir de tersi var siz aldıkça kazanacak ürünü geliştirecek teknik servis imkanları artacak nokia sı sony erıccson u uzaydan ı gelip bu kadar bilinir markalar oldular.

Bir düşünün derim.....
 

ilteber05

Üye
Benim telefonda alalı 3 hafta oldu. Cebime koymuştum bir çıkardım dokunmatik ekran çalışmıyor. Kalem kalibrasyon yapmaya kalktım olmuyor. Bir dikkatli bakayım dedim ekranın içinde mürekkep dağılmış. Ya bu kadar adi mi bu telefon, cebime bile koyamayacak mıyım. Nerrde saklıycam bu telefonu zırt pırt ekranı böyle dağılacaksa. Bakalım garantiye gönderecem ne sonuç çıkacak. Bende durumu iletecem garantiden gelince.
 

hardness

Üye
Acıkca soyleyeyım bnm hic bir sorunum yok. Ben 2 hafta önce Trident W-T3 aldım hıc bır seyı yok dogru dursut calıyor. Bi tek zoom yapılmıyor. GAyet iyi bir sekılde calıyor. Mesela Apple ıphone ile 1e bir ozelliklere aship ve fazlasıda var. Ancak adı ustunde cin telefonu zaten butcesi iyi olan gider orjinalını sorunsuz alır. Bu çinliler manyak mı ıphonenin benzerini yapıyorlar 300 e satıyorlar. Tabi oyle seylerı gozden cıkarıyorlar zaten hıc bısıyı eksık olmasa fiyatları bu kdr ucuz olmaz birde bu yondene dusunun
 

eses_2424

Üye
ya bende trident almayı düşünüyom özellikle şu modelini trıdent w-t10 ama yorumlar beni şaşırtıyor ne yapacagım bilemedim..gerçi yorumlar eski firma 2 yıldır kendini biraz geliştirmiştir herhalde diye düşünüyorum...



--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bir yardım edin alalım mı almayalım mı ne olur ya...
 

teomanata

Üye
sanki diğer markalar hiç bozulmuyor.
 
diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
arkadaşa katılıyorm benim telde 4 kere gitti ama yine aynı sorn bukadar da olmaz***..
 

yasinzanbak

Üye
maden in p.r.c yani china ucuz etin yahnisi olmaz mışmış millet salakmı bir telefona 1600tl veriyo
 
ekc-103

ekc-103

Üye
eski bir atasözü : ucuz etin yahnisi olmaz :oke:
 
temasan53

temasan53

Üye
Bir aydır Trident WT-3 kullanıyorum ve çok memnunum ... ama inşallah yakın zamanda şikayet yazmam buraya...Kablosuz internet gayet güzel, TV, Radyo da cabası, Java oyunların herbiri diğerinden güzel...Teşekkürler Trident......
 
szgnsr

szgnsr

Üye
Çin malı olmayan bişi kalmadıkı

ben Sony Ericsson K530 i Kullanıyyorum ve telefonın içinde Made in China yazıyor sizde bakın bakalım kullandığınız tel çin malımı değilmi :)))

Bende Trident W-T3 alıcağımtelefoncuya gittim inceledim sağlam gözüküyor
 

desparato5000

Üye
arkadaşlar ben 3 gün önce trident wt9 aldım çok hoş bir görünümü var ayrıca özellikleride çok iyi kamerası biraz kalitesiz fakat diğer özellikleri istediğim gibi bundan önce nokıa 6500 slide kullandım bir süre sonra ekranda çizgiler çıkmaya başladı hafıza kartını bazen görüyor bazen görmüyordu olur o kadar dedim ama lazım olduğunda bana inat görmüyordu hiç acımadan onu verip bunu aldım kurtuldum yani demek istediğim hem nokıa olup hemde fiyatı 550 lira olan bir telefon bu tür arızalar veriyorsa elektronik eşya birazda şans işi oluyor valla şu an bundan memnunum. bu markanın parçaları çinden gelip türkiyede birleştirmesi yapılıyor gelişmeleri için destek olmamız lazım daha iyilerini yapsınlar
 
everest11

everest11

Üye
aıntıyı nerden yaptın 2 cın malı degıl turkmalı karaalamayın ısletım sıstemı destegı var bazı wersıyonlarının cok guzel wırelles vs
 


Üst Alt