O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

mosquem

Üye
Arkadaşlar yarın N79 almayı düşüyorum. Bu konu üzerindeki bütün yazıları tam 2,5 saatte okudum :D Ve telefonu almaya karar verdim. Hoprlor sesi benim için çok önemli değil ama kulaklık benim için telefonun kalbi gibi. Kullanan arkadaşlar kulaklığın ses seviyesini ve kalitesi hakkında yorum yaparlarsa sevirim. yardımcı olan arkadaslara sonsuz tşkler. SAYGILARLA

DouJaMeS

Üye
Kardes bak ben N79 dan once walkman telfon kullanıyordum.Onların kulaklık kaliteleri zaten cok iyi.Ama için rahat olsun N79 un da onlardan eksik kalır yanı yok.Bazı arkadaslar kulaklık için kötü falan yazmıslar ama bence hiç de kötü değil.Hatta biraz öncede kulagımdaydı simdi cıkardım.Ve gayet memnunum :oke:

mosquem

Üye
Kardes bak ben N79 dan once walkman telfon kullanıyordum.Onların kulaklık kaliteleri zaten cok iyi.Ama için rahat olsun N79 un da onlardan eksik kalır yanı yok.Bazı arkadaslar kulaklık için kötü falan yazmıslar ama bence hiç de kötü değil.Hatta biraz öncede kulagımdaydı simdi cıkardım.Ve gayet memnunum :oke:

tamam kardesim saol. mesaj yazarken ağırlaşma sorununu güncelleştirerek ortadan kaldırıyorduk değil mi ? ayrıca günde 100 mesaj atan birine kaç gün gidiyor şarj ? bu soruların yanıtlarını alınca telefonumu alıyorum. Saygılar ..

taka1

Üye
tamam kardesim saol. mesaj yazarken ağırlaşma sorununu güncelleştirerek ortadan kaldırıyorduk değil mi ? ayrıca günde 100 mesaj atan birine kaç gün gidiyor şarj ? bu soruların yanıtlarını alınca telefonumu alıyorum. Saygılar ..
günde 100msj rahat atıyordurum bunun yanında video müzik vs sürekli kullanıyorum yani şarjım 2 3gün kadar gidiyor

suloww

Üye
slm kardeeş bnm telefonumdan çok memnunun fakat mesaj yazarken üç dördüncü satırda çok yavaşlıyo neden aceba?

mosquem

Üye
Telefonumu bugun alıyorum Arkadaşlar 1 sorum olacak

1. v32.001 dan önceki güncellemeleride yapmam gerekiyormu sadece 32.001 güncellesem sağlıklı olurmu ? SAYGILAR

mrvylmz

Üye
benim sorum arada kaynamışş=)
sözlük istiyorum n79 a yüklemek için ingilizce fransızca ve türkçe kesin olsun içinde
yani keşke olsa
ya da olur mu ki?

DouJaMeS

Üye
Telefonumu bugun alıyorum Arkadaşlar 1 sorum olacak

1. v32.001 dan önceki güncellemeleride yapmam gerekiyormu sadece 32.001 güncellesem sağlıklı olurmu ? SAYGILAR
Önemli degil kardes güncellemeleri usb ile pc den yaparsan zaten en yeni güncelleme hangisiyse onu yükler.Bu arada teli aldıgında 18 saat sarj et faydası oluyomus ben yapmadım benim sarjım her seyi kullanarak 2 gun gidiyor.18 saat sarj edince 3 gunu geciomus diye duydum.Neyse hadi eyvallah

OHEN

OHEN

Üye
arkadaşlar yaa bu telefonun fiyatı neden düşmüyor bi türlü... her zaman 600 tl hiç inmezmi bi telefonun fiyatı yaaa... sizce neden olabilir...

mosquem

Üye
Önemli degil kardes güncellemeleri usb ile pc den yaparsan zaten en yeni güncelleme hangisiyse onu yükler.Bu arada teli aldıgında 18 saat sarj et faydası oluyomus ben yapmadım benim sarjım her seyi kullanarak 2 gun gidiyor.18 saat sarj edince 3 gunu geciomus diye duydum.Neyse hadi eyvallah

kardeşim 2 gün önce telefonumu aldın ve çok memnunum HAYATIMDA KULLANDIĞIN EN KULLANIŞLI ve özellikler olarak MÜKEMMEL bi telefon. Hiç pişman değilim hertürlü şeyinden memnunum. N79 alacaklara KESİNLİKLE tavsiye ediyorum. mükemmel ötesi. Forumlarda yapılan eleştiriler ve olumsuz şeyler asla ve asla yok. alın pişman olmycaksınız ..

saykooo21

Üye
arkadaslar ben kulaklıgı kaybettım evde duran mp3 kulaklıklarını denedım olduu tanıdı acabaa bunun bı zararıı olurmu ? sımdıı kulaklıga para vermek ıstemıyorum o yuzden

xxyzff09

Üye
arkadaslar ben kulaklıgı kaybettım evde duran mp3 kulaklıklarını denedım olduu tanıdı acabaa bunun bı zararıı olurmu ? sımdıı kulaklıga para vermek ıstemıyorum o yuzden
olmaz dostum rahatlıkla kullan.ben uzun zamandr öyle yapıyorm.

nazifo

Üye
yha bu telefonda int üzerinden vidio izlemiyorum açmıyor flaş player gerekli bulamadım bulduklarımda indirmiyor weya desteklemiyo

blackdream666

Üye
arkadaşlar benm elimde n79 5 aydır duruyo..sitede bazı söylentiler duydum..teli hacklemek tele zarar verr mi?cok kolay virus kapıyo gbi seler solenio ne derece dogrudr?acıklarsanız cok sevinirm

DouJaMeS

Üye
yha bu telefonda int üzerinden vidio izlemiyorum açmıyor flaş player gerekli bulamadım bulduklarımda indirmiyor weya desteklemiyo

Kardes Skyfire programını indir sorunun çözülür

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim 2 gün önce telefonumu aldın ve çok memnunum HAYATIMDA KULLANDIĞIN EN KULLANIŞLI ve özellikler olarak MÜKEMMEL bi telefon. Hiç pişman değilim hertürlü şeyinden memnunum. N79 alacaklara KESİNLİKLE tavsiye ediyorum. mükemmel ötesi. Forumlarda yapılan eleştiriler ve olumsuz şeyler asla ve asla yok. alın pişman olmycaksınız ..

Hayırlı olsun kardes

tufan00752

tufan00752

Üye
evet çok güzel ben 3 ay düşün ve onu bulduğuma çok memnunum

fatihnarman

Üye
S.A acaba artık N79 bulabilirmiyim? (tabi sıfır olacak)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
S.A acaba artık N79 bulabilirmiyim? (tabi sıfır olacak)
Tabiki bulursun kardesım şu anda en fazla satan cep tellerinden biri ve nokia kolay kolay durdurmaz bu cıhazın uretımını bana kalırsa by:oke:

efem-35

efem-35

Üye
electronic kardeşim senin açtığın forumun bütün sayfaları okudum eline sağlık çok güzel olmuş ben bu teli alalı 6 ay oldu vatandan siyah aldım benim şansım mı nedir hiçbir sorun çıkarmadı bana n79 çok süper bir tel bana göre emaillerimi okuyorum 3g internette sörf yapıyorum beleş wlan bulursam faydalanıyorum foto video çekiyorum oyun oynuyorum yani benim beklentilerimi karşılıyor senden okeyi yükledim helal et bir de senden tavla rica edicem eğer bulursan çok memnun olucam bulamazsan önemli değil saygılarımla,

Üst Alt