Avea ya karşı omuz omuza...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Avea ya karşı omuz omuza...
Arkadaşlar. Kullananlar bilir. Avea faturalı hatlarda kullandığımız 3g , internet ve konuşma paketleri kullanım bilgilerinin müşteriler tarafımdan güncel takip edilmesi konusunda hiçbir hizmet vermiyor. Bu durum kullanıcıların paketlerinin tamamını kullanamama veya beklenmeyen yüklü faturalar olarak bizlere yansımakda. Sanırım bu durum da avea nın her türlü işine geliyor. Beğenmiyorsan kullanma mantığıyla karşılaşan biz kullanıcılar toplu şekilde hareket edip tüketici derneklerine ve avea ya toplu mailler atarak sorunu dile getirirsek bir çözüm üretilebileceği kanaatindeyim. Şimdi. Eli kalem tutan ve bu işten anlayan bir arkadaş bize i yasal gereklilikleri de belirteren bir dilekçe örneği yazar ve burada yayınlarsa ve bizde bu maili avea ya ve tüketici hakları na gönderirsek bir sonuç alabileceğimiz kanaatindeyim. Varmısınız...,.?

admiral23

admiral23

Üye
avea haklı.işine gelmiyorsa kullanma :ehe

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Avea Türk hakkına sorumlulukları olan bir kurum. Adam gibi hizmet vermek zorunda. Olmaz öyle bitpazarı esnafı gibi "işine gelmezse kullanma".

izmirligenc

izmirligenc

Üye
aveanin kendisine mail atsaniz bildirseniz daha iyi olur

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
attım ne oldu!!!!!!! otomatik mesaj.......

arslansem

arslansem

Üye
Bi ara burada da örgütlenme oldu ama sonuç alamadılar sanırım :)

mbulur

Üye
3G yada internet bakiyesini bilmiyorum ama paketinizde kalan dakika yada o fatura dönemi içinde yaptığınız konuşma süresi Avea'nın online işlemler sayfasından görülebiliyor. En azından ben görüyorum.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki son 48 saat hariç

Emperian

Emperian

Üye
hiç yagcılıgını yapmayın. Hayır yapıyorsunuz size para mı veriyoR? Ben faturalı hattımı iptal ettirmeden önce bir ay hiç unutmam sadece 10 dk konuştum 30 lira fatura geldi..

--------------- Ekleme ---------------

aryscat kardeşim başka bir operatöre geç. Avea böyle böyle yıkılacak

--------------- Ekleme ---------------

birde çok ilginç bir iş var turkcell onca hizmet yapıyor vodafone bilmem neler veriyor aveada hiç bi hizmet yok!. Arkadaşlar soruyorum size koa alıpda veya herhangi bir ürün bir tane kontor kazananınız oldu mu?

solgun50

solgun50

Üye
valla bu konuda sayın hocam aveanın tutumu tabiki kabul edilebilir değil beğenmiyorsan kullanma mantığ da bence yanlış sonuçta bizim paralarımızla bu adamlar kar ediyo etkili olacağını düşündüğüm bir yol ise telekominkasyon kurumu var oaraya resmi kanaldır en azından sıkıntıları olanlar başvurursa çok daha etkili olur...

kurt42

Üye
Avea herşeyi o kadar geç getirirken niye hala Avea'da direniyorsunuz arkadaşlar anlamış değilim..

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Mesele avea da direnmek değil.75 milyonluk türkiyeye hizmet vermek yükümlülüğünü almış olan 3 kuruluştan biri olan avea , sorumluluklarını yerine getirmek zorunda. Sonuçta benim devletim ona ihaleyi vermiş ki; bana adam gibi hizmet versin diye... Benim milletimeböyle kör tuttuğunu ... mantığıyla değil adam gibi hizmet vermeli...

karacambaz

Üye
Tabiki son 48 saat hariç

arkadaşım sen bu tarz anlayışla gidersen daha çok bu yazıları görürüz senden :D

arkadaşım sen avea da da olsan turkcell de de olsan veya vodafone fark etmez tüm operatörlerde bu tarz şeyleri ya 48 saat veya 24 sat hariç şeklinde alırsın. bu dünyada da bu şekildedir sanırım yeni hat kullanıcısısın bu işin arka planında dönen yüzlerce şeyler var. o sana ulaştırılan bilgiler doğru olsun diye 100 tane programdan geçiyor. bu konuda istersen saatlerce sana bilgi verebilirim.
:d::d::d:

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen bu tarz anlayışla gidersen daha çok bu yazıları görürüz senden :D

arkadaşım sen avea da da olsan turkcell de de olsan veya vodafone fark etmez tüm operatörlerde bu tarz şeyleri ya 48 saat veya 24 sat hariç şeklinde alırsın. bu dünyada da bu şekildedir sanırım yeni hat kullanıcısısın bu işin arka planında dönen yüzlerce şeyler var. o sana ulaştırılan bilgiler doğru olsun diye 100 tane programdan geçiyor. bu konuda istersen saatlerce sana bilgi verebilirim.
:d::d::d:

TUrkcell ve vodafone da anlık alıyorsun bilgileri. Kullanıp gördüğüm bir hizmet için ekstra bilgi almama gerek yok.. Teşekkür. Evet yeni kullanıcı sayılırım... 13 yıldır cep telefonu 5 yıldır mobil internet hizmetlerini kullanıyorum ....yeniyim yeni....

Emperian

Emperian

Üye
valla bu konuda sayın hocam aveanın tutumu tabiki kabul edilebilir değil beğenmiyorsan kullanma mantığ da bence yanlış sonuçta bizim paralarımızla bu adamlar kar ediyo etkili olacağını düşündüğüm bir yol ise telekominkasyon kurumu var oaraya resmi kanaldır en azından sıkıntıları olanlar başvurursa çok daha etkili olur...

çok mantıklı :oke:

sasa186

Üye
avea da pek müşteri anlayışı yok ama napalım yinede kullanıyoruz :)) bende sınırsız kamu tarifesini kullanıyorum fatura çok geldi kapatın hattımı dedim 1 yılboyunca %50 indirim verdiler devam ozaman dedim :)) 1 yıl bitti yine aradım kapatın hattımı fatura çok geliyor dedim yine 1 yıl boyunca %50 indirim verdiler bu kez uyandılar sanırım eğer hattınızı kapatırsanız 1 yıl içinde 30 tl ceza yansıtılır dedi faturanıza bende siz indirim verdikden sonra ben kapatmam yeterki fatura az gelsin dedim. bence kamulu olanlar denesin işe yarıyor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt