Samsung Star

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yekkkk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star
Arkadaşlar 1-2 aydır S5233A kullanıyorum telefonu çözdüm hızlıca ama tek problem nokia'daki gibi hangi uygulamaları desteklediğini bilememem hani s40 deriz s60 deriz de bu star neyi destekler?Artık ona göre arama yapayım belki de telefon daha iyisini hakediyordur :ehe

SAINT1

SAINT1

Üye
sen jar'lara bak o şekil versiyon olarak bilmiyorum ama telefon modeli ile aratırsan rahatça bulursun herşeyi.5223w ilede aynı programları kullanıyor olması lazım.

yekkkk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler...Telefonda bir sürü oyun var ama deep marbles gibi sensörle çalışan başka oyun bulamadım mesela...

yekkkk

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler,ibeer vardı ama paint gibi bir programın telefonda kendiliğinden olmayışı bence yanlıştı o da oldu :)

B16

B16

Üye
Arkadaşlar 1-2 aydır S5233A kullanıyorum telefonu çözdüm hızlıca ama tek problem nokia'daki gibi hangi uygulamaları desteklediğini bilememem hani s40 deriz s60 deriz de bu star neyi destekler?Artık ona göre arama yapayım belki de telefon daha iyisini hakediyordur :ehe

kardes telefon 240x320 jar-jad destekler senin dediqin şekilde bu özelliqi s40telefonlar destekler yani arama yapacaqın zaman s40 yazsanda 240x320 jar oyun vb. tarzda arama yaparsan bulabilirsin. sadece bu modelde tema desteqi yoktur ancak 240x320 wallpaper atabilirsin..

yekkkk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler,s40'ı biliyordum :)

ogul8

ogul8

Üye
bitek tema desteklemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt