Evcil Hayvanlar Bölümü Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
Konu açmaya gerek yok istediğimiz şekli verebilir. Daha son şekli bu değil çünkü. Bunun dışında dediğim gibi kafanızdaki konu dışını bana pm atın. Şurda şu olsun burda bu olmasın şeklinde. Herşey bittikten sonra konu açarız. Dediğim bana pm atın.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pm atmaya gerek yok Abla söylüyoruz işte :)
Alt forum olup kaybolması forum için iyi birşey olmayacaktır ...
Neyse siz takmayın beni zaman gösterecek herşeyi ...

Pure Life

Pure Life

Üye
Pm atmaya gerek yok Abla söylüyoruz işte :)
Alt forum olup kaybolması forum için iyi birşey olmayacaktır ...
Neyse siz takmayın beni zaman gösterecek herşeyi ...
:vur o ne biçim laf enes yaa. O kategoriyi alt forma taşıdıysam vardır bir bildiğim. Pm atın diyorum çünkü herkesin fikrini alıp yeni bir konu dışı yaratmak için. Taklitlerimizden farklı olalım. Yeni bir vizyon kazanım diye. Siz diyorsunuzki beni takmayın. Maxicep yönetimi üyenin önerisini kulak arkası eden bir yapıya sahip değilki. Herkeste bunu biliyor. Ama böyle yapmanız gerçekten çok üzücü.

darülmendep

darülmendep

Üye
Desteklemiyorum öyle hiti çok bir yer değil!!! Kalabalık yapmayalım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pm ile olacak iş değil abla ...
Bölümleri bölümün içine alt forum yaparak farklı olamayız ...
O bölümde aktif olan üyelerin de fikrini alıp da yenilik yapsaydıniz işte o vakit diğer forumlardan farklı olurdunuz... Neyse , açacağım konusunu :)
Burcu Abla sana karşı da herhangi bir tavrım yok yanlış anlamanı da istemem :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Pm ile olacak iş değil abla ...
Bölümleri bölümün içine alt forum yaparak farklı olamayız ...
O bölümde aktif olan üyelerin de fikrini alıp da yenilik yapsaydıniz işte o vakit diğer forumlardan farklı olurdunuz... Neyse , açacağım konusunu :)
Burcu Abla sana karşı da herhangi bir tavrım yok yanlış anlamanı da istemem :)
O şuanda sadece deneme aşamasında son halinde değil zaten. Kaç kere daha yazıcam bilmiyorum. Bana pm atarak fikirlerinizi yazın diyorum zaten. Bu konu burda tartışılacak bir konu değil aslında enes. Anla artık. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt