Samsung Star'a Özel Tüm Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

bebekokokoko

Üye
çok saolun starın zevki çıkmaya başladı bee !:D:D bu arada benimde bir forum sitem var bakarsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

sitem kötü kusura bakmayın bide nerde nekonusu açtım çok özür dilerim oyunlar çok güzelde hareket senserlü araba oyunu vb gibi paylaşabilirmisiniz

batucasper

batucasper

Üye
SThumbDB.tbd bendede var silince geri geliyor ancak bende resetleme olayı yok belki virüs te bulaşmış olabilir bilmiyorum ?
Yanlışım varsa düzeltin ama java veritabanlı telefonlar asla asla ve asla virüs çalıştırmazlar.Bir arkadaşta starda sensor yok demiş araştırma yapmış ona sesleniorum:Arastırma yapmıssın ama nasıl bir arstırma ise artık.....xD:yuru:ehe:sopa::aha:

fotomorfoz

Üye
arkadaşlar acil star için tavla oyunu lazım varmı teşk..

tuqba tuqba

Üye
bende samsung star almak istiyorum fakat sürekli mesaj göndermekten bozulurumu diye çok mrk ediyorum cvplarsanız sevinirimmm

Moonlight359

Üye
bende samsung s5233w var ama youtube a giremiyorum ayrıca facebook videolarına da giremiyorum. kısacası flash özelliği olan hiçbir şey çalıştırmıyor.yardımcı olursanız sevinirim.aciiiiiiiil

Mr_MeTaL

Üye
Merhaba arkadaşlar, telefon üzerinden daha önce giriş yaptığım bir internet sitesinde kullandığım kodu unuttum ve acilen bulmam gerek.

Şifremi unuttum opsiyonunu da kullanamıyorum çünkü o üyelikte kullandığım e-posta adresi çalındı. Samsung S5233A marka/model telefon kullanıyorum. Aylık internet paketleriyle GPRS bağlantı yoluyla internet sayfalarına giriyorum.

Çerezlerden veya önbellekten daha önce girilen kodlara ulaşmak nasıl mümkün olabilir?

LÜTFEN YARDIM, SON UMUDUM SİZSİNİZ...
:(

Bu arada bu sitedeki mesajlarımda "ş.i.f.r.e" kelimesinin neden otomatik olarak "kod" kelimesine çevrildiğini anlayamadım. Bu bir güvenlik önlemi falan mı?

kareas94

kareas94

Üye
MÜthişsiniz beyler

asilist

Üye
yaaa mukkemmel otesı bı paylasımmmm cıdden sabaha kadar tebrık edıcem sızı ya..!!.arkadasım ellerıne saglıq yaa harbı dıorm kelımelere sıgdıramıorm duygularımı o derece guzel bı paylasım olmus..fevkaledenin fevkinde..!!

--------------- Ekleme ---------------

yalnız solemeyı unuttum pıanoyla gıtar calısmıyo starwifide

eda_sulusaray

Üye
SThumbDB.tdb bendede var siliyorum siliyorum geri geliyor fakat reset felan atilmiyor :S

Arkadaslar Ben Samsung S5233W Aldim Ama Tek Memnunniyetsizligim Wifi ile Internete Girince Video izleyemiyorum ve flash player her tur uzantili seylerini indiriyorum dosya desteklemiyor veya dosya acalmiyor gibi seklinde sorunlar var
S5233W Kullanicilarina sormak istiyorum sizler wifi ile internete girdiginiz zaman videolari izleyebiliyormusunuz ?
Eger boyle ise satacam telefonu :( Nokia 5800da her sitede her tur videoyu izleyebiliyor :S

volk_

Üye
arkadaşlar samsung starımda film izlemek istiorm ama izleyemiyorum.çünkü video boyutunu ayarlayamıyorum.nasıl yapabilirm bunu.(pc studiodan yaparken şu ooluyor.hafıza kartını seçiyorum atıyorum video dönüştrlsnmü dio ewt diorm dönştürüo ama aktarırken yer olduğu halde yeterli yer yok dio.çünkü telefonun kendi hafızasına atıyo)yarın uzun yola gitcm yolda izlemek istiorm lütfen yardım edinnn!!!

recklesstr

Üye
tşklr... çok hayra geçti..

Mr_MeTaL

Üye
arkadaşlar samsung starımda film izlemek istiorm ama izleyemiyorum.çünkü video boyutunu ayarlayamıyorum.nasıl yapabilirm bunu.(pc studiodan yaparken şu ooluyor.hafıza kartını seçiyorum atıyorum video dönüştrlsnmü dio ewt diorm dönştürüo ama aktarırken yer olduğu halde yeterli yer yok dio.çünkü telefonun kendi hafızasına atıyo)yarın uzun yola gitcm yolda izlemek istiorm lütfen yardım edinnn!!!

Total video converter gibi programlarla video formatını *.mp4 olarak dönüştürüp kart okuyucu varsa onunla hafıza kartına at.

İşini görür bu yöntem

mert_cocuk

Üye
arkadasla samsung star icin msn programi yokmu?

hic bir yerde bulamadim

özgül07

Üye
Arkadaşlar bir konuda yardımınızı rica ediyorum s5233 telefonumun cd sini pc ye tanıtamıyorum ve telefonu USB kablosuyla bağladığımda tanımıyor. Böyle olunca da en basiti fotoğrafları pc ye aktaramıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ceylin34

Üye
aslında forumu okudugumda herkesin aynı şeyle başının dertte oldugnu gördüm,bir bilen varsa,bu işten ben anlıyorum diyen,Allah aşkına çıksın da bir anlatıversin bize..

5233w da video izlemek için ne yapcagız? paylaşımlara sevinenleri görünce imreniyorum yahu,biri de bizi sevindirsin :=)

akınnn47

Üye
arkadasım o vırus deıl o herkesın telefonunda bulunmaktadır sen canını sıkma o telefonun programıdır.

ceylin34

Üye
arkdaşlar az önce başka bi başıkta daha yazdım... Samsungu arayıp birebir öğrendim, telefona bir program yüklediğinizde garanti kapsamı dışında kalıyormuş,haberiniz olsun.

alakora

Üye
hocam süpersin oyunlar pat diye açıldı allah razı olsun

Mr_MeTaL

Üye
arkadasla samsung star icin msn programi yokmu?

hic bir yerde bulamadim

Bu adrese girip ebuddy kendine üyelik aç. Sonraki adımda açtığın üyelik ile kullanacağın hesapları birleştir. Mesela ben telefonda oturum açtığımda facebook ve msn kişilerini ortak görüyorum.
Sitede gerekli açıklamalar vardır.

Üst Alt