5800 wi-fi yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
5800 wi-fi yardımmm
kablosuz modlmler olduğu gbi kablolu modemlerede sorunsuzca bağlanabilrmyz 5800 ile arkadaşlar :hmmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
olmaz kablosuz olacak

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Kablolu ama wi-fi varsa modemde bağlanırsın benimki kablolu ama wireless var modemde bağlanıyorum.....

scuf

scuf

Üye
kablolu kablosuz farkatmez modem wi-fi destekliyorsa her türlü girer , mesela bizim modem hem kablolu hemde wlan özelliğine sahip o yüzden wlan ile bağlanabiliyorum ben ama şunu diyorsan wi-fi olmayan bir modemden kablo ile telefona bağlanıp internete girimi diyorsan bu olmaz işte .

kadir karaca

Üye
arkadaşlar ben modeme bağlanıorm fakat sayfa görüntülemiyo..bağlanntıya izin verilmiyor falan diyor..wifi ilk defa bağlanırken yapılması gereken ayarlar varmı..yardımcı olursanız sevinirim

Lacrymosa

Üye
arkadaşlar ben modeme bağlanıorm fakat sayfa görüntülemiyo..bağlanntıya izin verilmiyor falan diyor..wifi ilk defa bağlanırken yapılması gereken ayarlar varmı..yardımcı olursanız sevinirim

Hedeflerden o bağlantıyı silin. Tekrar bağlanın. doğru yazdığınıza emin olun. İnternette sorun olup olmadığını bir bilgisayar yardımıyla test edin. Modem başka cihazların bağlantı kurmasını engelliyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt