Milka M-Joy Black reklamını Facebookta yayınla 20 kontör kazan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milka M-Joy Black reklamını Facebookta yayınla 20 kontör kazan
adresi üzerinden M-Joy Black ilanını Facebook duvarında yayınla 20 Turkcell kontör kazan

rapman

rapman

Üye
siteye girdim.formu eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurduktan sonra facebook'ta paylaştım.
peki şimdi nasıl kontör kazanacağım ? hala kontör yada bilgilendirme mesajı gibi bir şey gelmedi :hmmm

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siteye girdim.formu eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurduktan sonra facebook'ta paylaştım.
peki şimdi nasıl kontör kazanacağım ? hala kontör yada bilgilendirme mesajı gibi bir şey gelmedi :hmmm

alınan bilgiye göre Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek

alemburda

alemburda

Üye
çok teşekkürler yaptım hadi hayırlısı !

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Facebook'ta paylaştığınız zaman bir arkadaşınız o linke tıklamasi gerekiyor.Ben şahsen kazandım 48 saat içinde yükleme yapılıyor.

alemburda

alemburda

Üye
adresi üzerinden M-Joy Black ilanını Facebook duvarında yayınla 20 Turkcell kontör kazan

alınan bilgiye göre Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek

Facebook'ta paylaştığınız zaman bir arkadaşınız o linke tıklamasi gerekiyor.Ben şahsen kazandım 48 saat içinde yükleme yapılıyor.

Burda yazılanların hepsini yaptım fakat hiç kontör gelmedi gene de deneyen denesin umut dünyası. :ağlarım:

22.02.2010 itibariyle kontörüm gelmiştir. Yani kampanya doğru ! Biraz geç olsa da sonuçta beleş :naughty:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Burda yazılanların hepsini yaptım fakat hiç kontör gelmedi gene de deneyen denesin umut dünyası. :ağlarım:

Bazen geç gelebiliyor bazı arkadaşlara 5 gün içinde geldiğide oldu yada stok bitmiş olabilir.

rapman

rapman

Üye
banada halen kontör gelmedi.beklemeye devam ( ama geleceğini pek zannetmiyorum )

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sıcak fırsat bitmişse üzülmeyin, sıcacık fırsatlar yine sıcak fırsatlarda olacak!

rapman

rapman

Üye
hala gelmedi.bu saate kadar gelmediyse daha da gelmez.önümüzdeki sıcak fırsatlara bakiciiz :ehe

rapman

rapman

Üye
Arkadaşlar geldi bana 20 kontör.gerçekten çok şaşırdım.
biraz geç oldu ama olsun.teşekkürler Milka :oke:

eyup007

eyup007

Üye
nugün geldi bana (yaklaşık 1 hafta sonra)

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
banada bugun 22-02-2010 itibariyle 20 kontör geldi.. :)

Sıcak Fırsatlar ile KAZANÇLISINIZ..!

marquis123

marquis123

Üye
banada kontor geldi aldım 20 kont:))

office boyxD

i kampanya

darülmendep

darülmendep

Üye
Kampanya devam ediyor mu

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<<< Kampanya Sona Ermiştir. >>>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt