Milka - Milka M-Joy ile Maceraya Uzay Seyahati Kampanyası ve turkcell kontor kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Milka - Milka M-Joy ile Maceraya Uzay Seyahati Kampanyası ve turkcell kontor kampanyası
01.09.2009 - 30.11.2009 tarihleri arasında, Milka M-joy 60 g ürünlerinden alın (M-joy 60g Sütlü, Fındıklı, Bademli, Antepfıstıklı, M-joy Black Fındıklı ve Bademli) Uzay Seyahati Kazanma Şansını Yakalayın.

Ayrıca Milka M-Joy Paketlerinde Boş Yok. Milyonlarca Turkcell Kontör, Bedava Milka Gofret ve Milka M-Joy Mobil Macera Oyunu Hediye.
kampanya Detayları:
Milka M-Joy 60g ürünlerinden çıkan kart üzerindeki kodu, ad, soyad, adres ve gsm no bilgilerini kelime aralarında birer boşluk bırakarak Türkiye’de faaliyet gösteren tüm operatörlerden Turkcell 05327523535’e kısa mesaj gönderenler ya da internet sitesine ad, soyad, adres ve gsm no bilgileri ile ücretsiz üye olarak kampanya katılım sayfasına kodu girenler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır. Bu ya tüm operatör aboneleri katılabilir. Katılım, operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj/2 kontör olarak ücretlendirilir. Geri dönüş mesajları Milka M-Joy tarafından karşılanmaktadır.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arttı bu kampanyalar. Iyi, güzel. Kazananlara bol şans.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Milka M-Joy 60g ürünlerinden çıkan kart üzerindeki şifreyi, ad, soyad, adres ve gsm no bilgilerini kelime aralarında birer boşluk bırakarak Türkiye’de faaliyet gösteren tüm operatörlerden Turkcell 05327523535’e kısa mesaj gönderenler ya da internet sitesine ad, soyad, adres ve gsm no bilgileri ile ücretsiz üye olarak kampanya katılım sayfasına şifreyi girenler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.
Orjibnal siteden baktım gerçekten o numaraya yollanıyor ben en başta şöyle sandım o numara senin sandım ama doğru imiş

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Milka M-Joy 60g ürünlerinden çıkan kart üzerindeki kodu, ad, soyad, adres ve gsm no bilgilerini kelime aralarında birer boşluk bırakarak Türkiye’de faaliyet gösteren tüm operatörlerden Turkcell 05327523535’e kısa mesaj gönderenler ya da internet sitesine ad, soyad, adres ve gsm no bilgileri ile ücretsiz üye olarak kampanya katılım sayfasına kodu girenler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.
Orjibnal siteden baktım gerçekten o numaraya yollanıyor ben en başta şöyle sandım o numara senin sandım ama doğru imiş

Sorun yok. O kendi numarası değil. Turkcell'e ait bir numaradır. Turkcell istediği zaman normal numarada böyle birşey yapabilir. Güvenlidir. Kanıtını istiyorsanız, üstteki konunun sonundaki katılım formuna gidin, forum açıldığında en altta, katılım koşulları linki var, ona tıklayın çıkan sayfada bu numaranın aynısını göreceksiniz.

arslansem

arslansem

Üye
En az kaç kontör?Ve normal kontör mü?:)

er7705

er7705

Üye
sitede kaç kontor olduğu yazmıyo kazanan varsa yazsın değerse hem milka hem kontor kazanırız kontor hediye mi yoksa normal mi kazanan biri cevaplarsa şimdiden teşekkürler:oke:

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Milka M-Joy 60g ürünlerinden çıkan kart üzerindeki kodu, ad, soyad, adres ve gsm no bilgilerini kelime aralarında birer boşluk bırakarak Türkiye’de faaliyet gösteren tüm operatörlerden Turkcell 05327523535’e kısa mesaj gönderenler ya da internet sitesine ad, soyad, adres ve gsm no bilgileri ile ücretsiz üye olarak kampanya katılım sayfasına kodu girenler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.
hayır kardes o numara benim degil

arslansem

arslansem

Üye
Kazanan,deneyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt