Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodu 12345 olarak girin.

--------------- Ekleme ---------------

12345 olarak girdim ama ne yazıkki değiştirilmiş,bunu kırmanın yolu sadece box ilemi olur acaba?
valla saolun tolga bey hiç mecbrytnz yokkken ilglnyrsunuz.:oke:

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html
linkteki gibi hard format atınca kilit kodu 12345 olur .bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

N97 mini 11, in rapiddeki dosyası hatalı Yeniden upload edilmesi gerekli. Bende bu Hatayı alıyorum.

Israrla Dosyayı indiremiyorsunuz diyorsunuz.Rapidshare hesabım var farklı pc lerde de denedim Bu arkadaşın gibi Ama Dosya Sorunlu İşte Kabul edin arkadaşlar.

N97 mini nin 11 v si elinde olan varsa upload ederse seviniriz.Teşekkürler

:vur

o zaman Navifirm ile sizin dil kodu 0585088 yazılımı indirelim.

0585088 RM 555 yazılımı

bu RM-555 isimli klasörü C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products klasörünün içine yapıştırın.dikkat edin iki defa iç içe RM-555 klasörü olmasın kolay gelsin.

Navifirm yazılımı:

MaxiCep.Com - Bilgilendirme

avionic2529

Üye
teşekkür ederim ,6600 i slide yok galiba yüklerseniz sevinirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ,6600 i slide yok galiba yüklerseniz sevinirim.

telefonunuzun RM kodu nedir 1. sayfada 2 tane var biri RM 570 digeri RM 414 sizin telefonunuz hangisi ise yükleyin.
Benim bildiğim RM 570 olması lazım.

avionic2529

Üye
telefonunuzun RM kodu nedir 1. sayfada 2 tane var biri RM 570 digeri RM 414 sizin telefonunuz hangisi ise yükleyin.
Benim bildiğim RM 570 olması lazım.

RM 570 V 36.60
forumdaki versiyon 36.14 yüklememde bir sakınca olurmu
Teşekkür ederim

only2960

Üye
Allah razı olsun telefon düzeldi... Tüm emeği geçen arkadaşlara teşekküür ederim

yunus4131

Üye
neden N100 ün java programı yok :(

celllat

Üye
bende defalarca deneme me ragmen n97mini yi güncelleyemedim.
yapabilen lutfen bize de anlatsın :(

avionic2529

Üye
RM 570 V 36.60
forumdaki versiyon 36.14 yüklememde bir sakınca olurmu
Teşekkür ederim
Ayrıca RM 570 36.14v yazılımını indirdim phonex programı ile telefonu bağladım Türkçe dil kodu yok ermenice gürcü yunanca var Türkçe yok yada ben bulamadım yardım ederseniz sevinirim,Teşekkürler.

omerarda83

Üye

0585088 RM 555 yazılımı

bu RM-555 isimli klasörü C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products klasörünün içine yapıştırın.dikkat edin iki defa iç içe RM-555 klasörü olmasın kolay gelsin.

Navifirm yazılımı:

MaxiCep.Com - Bilgilendirme[/QUOTE]

Tolga Bey İlginiz için Çok Teşekkür ederim gercekten.:oke:

Bi kaç sorum daha olucak :evet:

N97 mini Telefonu Yurtdışında Almıştım Ve yurtdışında Türkçeleştirdim.Bataryayı Çıkarıp Baktığımda Code:0585089 yazıyor
Bu Kod un Navifirmdeki karşılığına Baktığımda RM 555 EMEA ITALY QW CB(0585089) Çıkıyor Ben Bunu Mu indiricem yoksa RM 555 EMEA TURKEY QW CB (0585089) Bunu Mu?

Bir De Rapid share de ki Verdiğin Dosyalar Firmware upgrade sonrası için Türkçeleştirmek için değimli. Peki Ben Navifirmle indireceğim dosyaları Hangi Klasöre atıp Firmware güncelliycem yine senin dediğin RM-555 içine mi:allalla:

celllat

Üye

0585088 RM 555 yazılımı

Navifirm yazılımı:

N97 mini Telefonu Yurtdışında Almıştım Ve yurtdışında Türkçeleştirdim.Bataryayı Çıkarıp Baktığımda Code:0585089 yazıyor
Bu Kod un Navifirmdeki karşılığına Baktığımda RM 555 EMEA ITALY QW CB(0585089) Çıkıyor Ben Bunu Mu indiricem yoksa RM 555 EMEA TURKEY QW CB (0585089) Bunu Mu?

Bir De Rapid share de ki Verdiğin Dosyalar Firmware upgrade sonrası için Türkçeleştirmek için değimli. Peki Ben Navifirmle indireceğim dosyaları Hangi Klasöre atıp Firmware güncelliycem yine senin dediğin RM-555 içine mi:allalla:[/QUOTE]

benim telefon kodu da 0585493 ve apac yazıyor urun kodunda bunu emea nasıl yapacaz ??
ömerarda kardeşim sen yaparsan eger, burada paylaşırsan sevinirim.

faruktheboss

faruktheboss

Üye
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım n78 i mi türkçe yaptım. ama 6600i slide ımı yapamadım dosyanın içinde Türkçe bulunmuyor versiyon 36.16

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

0585088 RM 555 yazılımı

Navifirm yazılımı:

Bir De Rapid share de ki Verdiğin Dosyalar Firmware upgrade sonrası için Türkçeleştirmek için değimli. Peki Ben Navifirmle indireceğim dosyaları Hangi Klasöre atıp Firmware güncelliycem yine senin dediğin RM-555 içine mi:allalla:[/QUOTE]

Benim verdiğim rapid dosyası navifirm programıyla indirilmiş 0585088 dil kodunun yazılımı istersen navifirm ile indir veya rapidden indirip RM-555 klasörünü C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products klasörünün içine yapıştırın.dikkat edin iki defa iç içe RM-555 klasörü olmasın kolay gelsin.RM 555 EMEA TURKEY QW CB (0585088) olan benim indirip rar dosyası haline getirdiğin dosya tabiki 0585088 olanı yükleyeceksin yukarıda yanlıs yazmıssın 89 diye

yakuti

yakuti

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html
linkteki gibi hard format atınca kilit kodu 12345 olur .bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

0585088 RM 555 yazılımı

Navifirm yazılımı:

İlginiz için teşekkür ederim ancak rar'ın içinden çıkanları söylediğiniz yere açık phoenix ile deneyince şöyle bir uyarı çıkardı :

Ne yapmalıyım ? :hmmm

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Bir De Rapid share de ki Verdiğin Dosyalar Firmware upgrade sonrası için Türkçeleştirmek için değimli. Peki Ben Navifirmle indireceğim dosyaları Hangi Klasöre atıp Firmware güncelliycem yine senin dediğin RM-555 içine mi:allalla:

benim telefon kodu da 0585493 ve apac yazıyor urun kodunda bunu emea nasıl yapacaz ??
ömerarda kardeşim sen yaparsan eger, burada paylaşırsan sevinirim.

evet sizin yazılımınız RM-555 APAC CAMBODIA GARNET 0585493
siz bu telefona navifirm ile RM-555 EMEA TURKEY QW 0585117 OLAN SATIRI İŞARETLEYEREK,
sağ tarafta cıkan pencerede all tıklayarak dosyaların hepsini işaretleyin ve altta Download from fire diyerek indirin inen dosyaları RM-555 isminde klasör acın ve inen 8 dosyayı bu klasörün içine atın.ve bu RM-555 klasörünü C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products klasörünün içine yapıştırın.dikkat edin iki defa iç içe RM-555 klasörü olmasın kolay gelsin.Artık phoenix ile yazılımınızı telefona yükleyip telefonunuzu türkçe olarak kullanın...

İlginiz için teşekkür ederim ancak rar'ın içinden çıkanları söylediğiniz yere açık phoenix ile deneyince şöyle bir uyarı çıkardı :

Ne yapmalıyım ? :hmmm

evet diyerek devam edin.

emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım n78 i mi türkçe yaptım. ama 6600i slide ımı yapamadım dosyanın içinde Türkçe bulunmuyor versiyon 36.16

Navifirm yazılımı:

bununla 36.16 versiyona ait bu dil kodlarından birini secerek yazılım dosyalarını indirin.

NOKIA 6600i Slide RM-570
0581880 Euro-C Black
0581720 Euro-C Silver
0589223 EURO-C CTV TR BLACK
0589222 EURO-C CTV TR SILVER

Ayrıca RM 570 36.14v yazılımını indirdim phonex programı ile telefonu bağladım Türkçe dil kodu yok ermenice gürcü yunanca var Türkçe yok yada ben bulamadım yardım ederseniz sevinirim,Teşekkürler.

navifirm ile secerek indirebilirsiniz. üst mesajlarda anlattım okursanız,kolay gelsin.

yakuti

yakuti

Üye

evet diyerek devam edin.

.

Evet diyerek devam ettim işlemin yarısında şöyle bir hata verdi :

Phoenix'te görünen de şöyle :
Flashing phone
Initializing
Product Type: RM-555 Product Code: 0585422
Phone information retrieved
Asic CMT: Verifying communication to device...
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
Asic CMT: Start programming 97300 KB...
Asic CMT: Partitioning RM-555_11.0.045_prd.core.C00
Asic CMT: Partitioning area 1...
Asic CMT: Erasing RM-555_11.0.045_prd.core.C00
Asic CMT: Erasing area 1...
Asic CMT: Erasing area 2...
Asic CMT: Erasing area 3...
Asic CMT: Erasing area 4...
Asic CMT: Erasing partition 0x0000000A...
Asic CMT: Erasing RM-555_11.0.045_prd.rofs2.V34
Asic CMT: Erasing RM-555_11.0.045_C01_prd.rofs3.fpsx
Asic CMT: Erasing RM555_11.0.045_uda_1_001.uda.fpsx
Asic CMT: Erasing rm555ENOA09w24v0.050.fpsx
Asic CMT: Programming RM-555_11.0.045_prd.core.C00
Asic CMT: Programming 0%
Asic CMT: Programming 2%
Asic CMT: Programming 4%
Asic CMT: Programming 6%
Asic CMT: Programming 8%
Asic CMT: Programming 10%
Asic CMT: Programming 12%
Asic CMT: Programming 14%
Asic CMT: Programming 16%
Asic CMT: Programming 18%
Asic CMT: Programming 20%
Asic CMT: Programming 22%
Asic CMT: Programming 24%
Asic CMT: Programming 26%
Asic CMT: Programming 28%
Asic CMT: Programming 30%
Asic CMT: Programming 32%
Asic CMT: Programming 34%
Asic CMT: Programming 36%
Asic CMT: Programming 38%
Asic CMT: Programming 40%
Asic CMT: Programming 42%
Asic CMT: Programming 44%
Asic CMT: Programming 46%
Sever error in file format.
Asic CMT: ERROR Programming RM-555_11.0.045_prd.core.C00 Block 196. Unable to continue flashing.
Asic CMT: Error in sending data from RM-555_11.0.045_prd.core.C00.
Protocol 1: Error during Flashing. Unable to continue.
Unable to flash phone 0x84012283
All operations completed
Product flashing failed.

Telefon ekranı bembeyaz bekliyor halen takılı ve program açık ne yapacağım acil yardım gerekli dostlar :ağlarım:

notjustness

Üye
çok sağol başarıyla yaptım ama 5800 haritalar gözükmüyor neden? harita yok yüklü değil. önceki veriyonda yüklüydü.

yakuti

yakuti

Üye
Bana geçmiş olsun...:ah Flash gümledi açılmıyor telefon. Yarın bi Sirkeci turu atacağım mecburen... Offff offff nedir bu çile beeaa :vur:vur :sopa:

deruchi

Üye
Wın 7 kullanıyorum n97 mını yı turkcelestırmek ıstedım ancak rm-555 dosyasını atacagım klasor common fıles da gorunmuyor bır de flas dedıgımde herhangı bır product code veya yazılım cıkmıyor

rainman244

Üye
5800 XM telefonumu biraz sorunlu da olsa(pc den kaynaklanan) v4 e yükseltebildim.işlem çok basit ve hızlı işliyor.Sorunumu buraya yazmak istiyorum ki belki bazı arkadaşlara yardımım dokunur. ilk sayfada anlatılan prosedürlere istinaden yaptığımm kurulumlarda hata çıkmadı.fakat telefon driverlarını yüklerken MTP device yükleme hatalarını birden fazla bilgisayarda gördüm. Aygıt yöneticisinde MTP device sorunlu gösterdiği için sürücü güncelleme işlemini manuel yaptım.uyumlu donanaımları göster işaretini kaldırdım ve nokia ürünlr kısmından gerekli olan Nokia portable device driver ı yükledim. ayrıca 5800 express music telefon aygıtını da etkinleştirdim. sorun çözüldü ve 5dk içinde v40 a yükseldim.Çok teşekkür ederim.

deruchi

Üye
sorun cozuldu phoenix te yapmanız gereken ek islem var kimse bunu belirtmemis ya da ben goremedim. firmware in oldugu dosyanın tools options product location dan eklenmesi gerekiyor yoksa program gerekli dosyayı bulamıyor

Üst Alt