omerarda83
Üye
e66 telefonum ingilizce oldu türkçeye ceviremedim yardımcı olnu bana
Önce konuları bir oku istersen Adamın gelip senın evinde Telefonuna Program atıcak hali yok oku anlamadığın yer olursa sor bence..

e66 telefonum ingilizce oldu türkçeye ceviremedim yardımcı olnu bana

Takdir ve Tebrik ediyorum arkadaşım. Son derece Başarılı bir çaılşma olmuş.
Ben sistemciyim n86 484 white telefonum vardı Türkçeye çevirdim. Teşekkürler.
merhaba arkadaşlar nokia 8800 arte telefona türkçe dil yükleme nasıl yapabilirim
mini n97 rm 555 buldum ama turkce lisani nasil yukleyebilirim.Yardimin icin tsk ederim!!
selamlar N97 mini Rm 555 Telefonun Yazılımını 11.0.045 e phoenix ile yükseltmek istiyorum fakat
n97 MİNİ 11.0.045 DOSYASINI indirip yüklemeye çalıştıgımda bu resimdeki hatayı veriyor
Yardımcı olursanız çok sevinirim
dosyayı farklı programlarla indirdim ama hep aynı
inen rar dosyasınnı winrar ile acacaksınız.sonra olusan exe dosyasını kuracaksınız.

öncelikle tolga arkdasım cok güzel bir iş cıkarmıssınız,teşekkr ederim
benim n73 cihazım var,telefonda kilit kodu die bişi cıkıyor acmaya calısınca,bu yüzden acılmıyor.
sizce nasıl birşey yapabilirim_? bu topicteki cogu seyi denedim ama phoenix ile bir türlü yapamadım,eski telefonum 6630 da denedim oldu,ama n73 acılmadıgı için bir türlü olmuyor,yardımınızı bekliyorum.
allah bu padid midir ne baş belasıdır bin belasını versin yaa....
bi dosya indirecem anam dinim ağladı bu ne bela biş anlamadımki....
kardeş bende nokia n95 var verdiğin türkçe kodu nemesis service suite programıyla denedim ve pc suite ile tekrar güncelleme yaptım ve türkçe oldu emegin için cok teşekür ederim![]()
Çok saol işime çok yaradı![]()
![]()
Yeni aldığım N97 mini'de aynı problem oluştu 3 gündür ne yaptıysam güncelleme yapamıyorum. Bahsi geçen N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA) dosyasını indirdim yukarıdaki gibi CRC hatası veriyor belki bendeki internettedir sorun diye arkadaş da başka bilgisayardan indirdi getirdi aynı hata. Yoksay deyip kuruluma devam ettiğimde de Phoenix'de şu hatayı vermekte :
Şimdi Tolga bey çıldırmadan önce ne olur bir el atın şu işe bitsin bu çilem...![]()
Tolga Bey Ben zaten sizin dediğiniz gibi yaptım winrardan sağ tıklayıp klasöre çıkart dedim sonra çalıştırdım kurarken gördüğünüz hatayı verdi.
Acaba Dosya Hatalı olabilirmi Rapidshare e yüklenen.
Çünkü farklı pc den de indirdim aynı
Teşekkürler.
Yeni aldığım N97 mini'de aynı problem oluştu 3 gündür ne yaptıysam güncelleme yapamıyorum. Bahsi geçen N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA) dosyasını indirdim yukarıdaki gibi CRC hatası veriyor belki bendeki internettedir sorun diye arkadaş da başka bilgisayardan indirdi getirdi aynı hata. Yoksay deyip kuruluma devam ettiğimde de Phoenix'de şu hatayı vermekte :
Şimdi Tolga bey çıldırmadan önce ne olur bir el atın şu işe bitsin bu çilem...![]()

kilit kodu 12345 olarak girin.
--------------- Ekleme ---------------
12345 olarak girdim ama ne yazıkki değiştirilmiş,bunu kırmanın yolu sadece box ilemi olur acaba?
valla saolun tolga bey hiç mecbrytnz yokkken ilglnyrsunuz.![]()
selamlar N97 mini Rm 555 Telefonun Yazılımını 11.0.045 e phoenix ile yükseltmek istiyorum fakat
n97 MİNİ 11.0.045 DOSYASINI indirip yüklemeye çalıştıgımda bu resimdeki hatayı veriyor
Yardımcı olursanız çok sevinirim
dosyayı farklı programlarla indirdim ama hep aynı